• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Dua mı? Büyü mü?

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam

Internette dolanırken bir dua gördüm ve ilgimi çekti. Ben dua diyorum ama aklıma büyü gibi geldi o yüzden duayı size sorup ona göre okuyacağım. Dualar şunlar;

DÜŞMANA KARŞI OKUNACAK DUALAR
“Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim"
Bismillahirrahmanirrahim

1.Allah,Hu,Melik’ün,Semi’un,Kadir’ün,Kerim’ün,
Halim’ün,Latif’ün,Alim’ün,Muin’ün,Sadık’un

*Bu ism-i şerifi düşmanlarının yanında okuyan kişi hasmına galip gelir ve ondan ancak hayır görür.

* Bu ism-i şerifi bir yöneticinin huzurunda okuyan kişiye karşı o amirin öfkesi diner,kendisi hakkında hangi tür ceza kesinleşse bile o yönetici tarafından o ceza kaldırılır.

En az 11 kere,en fazla da 111 kere okunacak.Herhangi bir hacet içinde okunabilir.
Daha fazla bilgi için:
60.BU İLMİ KAÇIRMAYIN!

2."ya celiylül mütekebbirü ala külli şeyin fel adlü emruhu vessidku ve'dühü ya celiylü"

Çokça zikreden kişi muradına nail olur ve Allah cc zor işleri o kişiye kolay eder,sözü dinlenilen çok heybetli birisi haline gelir,insanlardan kimsenin bir zararı dokunamaz ayrıca şeytanlar o kişiye yaklaşamaz.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam, kendi adıma kaynağı belli olmayan şeylere inanmam. Sizde öyle yapın isterseniz...
1. de ismi şerifler var zarar gelmez istediğiniz kadar okuyun. okuyan kişi hasmına galip mi gelir bilemem? Kuran'da veya sahih hadislerde geçiyorsa amenna, ben duymadım. Sonuçta ismi şerifleri okumaktan zarar gelmez.

2. de bahsedileni de hiç duymadım. Duyan, bilen, kaynağını gösteren varsa beri gelsin. Yoksa uzak dursun.

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm hocam allah razı olsun sizden yorumlarınız içimi rahatlatıyor. Bu sorduğum sorunun kaynağı şudur ;

Ben bu tür şeylere inanırım açıkçası ama dua düşmana galip geleceğimizi yazınca yanlışlıkla büyü ye falan karışmıym dedim o yüzden sorma gereği duydum.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selâmün aleyküm hocam allah razı olsun sizden yorumlarınız içimi rahatlatıyor. Bu sorduğum sorunun kaynağı şudur ;

Ben bu tür şeylere inanırım açıkçası ama dua düşmana galip geleceğimizi yazınca yanlışlıkla büyü ye falan karışmıym dedim o yüzden sorma gereği duydum.
Aleykümselam verdiğiniz link kaynak değil zaten o bir blog-site orada da kaynak belirtilmemiş. Linki sildim pek güvenilir olmayabilir o nedenle... Kaynak derken, öncelikle Kuran-ı Kerim, hadisler, belki önemli alimlerin kitaplara geçmiş tavsiyeleri v.s kastettim yoksa bir siteyi kaynak olarak kabul edemeyiz...

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm benm o linki yollamamın sebebi gördüğüm sayfayı belirtmekti. Teşekkür ederim yinede

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
büyü korkunç birşey

es-Selamu Aleyküm.

Bunların büyü olduğunu size düşündüren nedir saskn..

selamun aleyküm
kusura bakmayın bu site de yeniyim mesajınızı göremedim o yüzden şimdi sorunuza cevap verebiliyorum.

bu duaların büyü olabileceğini düşündüren 1.nedenim;öncelikle sitede bu duaların en az 11 en fazla 111 okunabileceği söyleniliyor, benim bildiğim dua ne kadar okursan oku bir zararı olmaz.
2.nedenim; diyor ki yazan, bu duayı düşmanınızın yanında okuyun ona galip geleceksiniz ve düşmanınızın sizin için yapabileceği kötülük sizin için hayırlı olabilecek, bu biraz sinsice geldi bana o yüzden islamiforum.net sayfasında sorup emin olmak istedim ne olduğuna dair.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
“Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim"

Bismillahirrahmanirrahim

Evliyaullahın kendisine ulaşmak için ömür ve mal tükettiği 11 ism-i şeriften oluşmuş İsm-i Azam
En az 11 kere,en fazla da 111 kere tekrar edildiğinde bütün hayırlı işlerin olacağı 11 ism-i şerif vardır ki bazı veliler bunları ehlinden öğrenip bizlere nakletmişlerdir.Bu ism-i şerifler şunlardır:

Allah,Hu,Melik’ün,Semi’un,Kadir’ün,Kerim’ün,Halim’ün,Latif’ün,Alim’ün,Muin’ün,Sadık’un

Şeyh Muhammed Siba’i (rahimehullah)ın beyanı vechile;İsm-i Azam kabul edilen bu 11 ism-i şerifin birçok hassası vardır:

Bir hacetinin olmasını istiyorsan İsm-i Azam’ı 111 kere okuyup muradını Allah-ü Teala’dan istediğin takdirde şüphesiz Allah cc senin için o hacetini görecektir.

*Bu ism-i şerifi düşmanlarının yanında okuyan kişi hasmına galip gelir ve ondan ancak hayır görür.

Bu ism-i şerifi bir yöneticinin huzurunda okuyan kişiye karşı o amirin öfkesi diner,kendisi hakkında hangi tür ceza kesinleşse bile o yönetici tarafından o ceza kaldırılır.

*Bu ism-i şerifi bir kağıda yazıp bir mekanın kapısına yerleştiren kişiye o mekana giren herkes muhabbet besler.

Bu ism-i şerifi herhangi bir niyetle 11 kere okuyan kişi mutlaka o niyetine nail olur.

*Zorba bir sultandan korkup ona giderken bu ism-i şerifi okuyan kişi şerrinden emin olur.

Her farz namazın ardından bu ism-i şerifi 11 kere okumaya devam edene Allah-ü Teala dünya ve ahirette rızık verir,kadri yücelir,kendisini gören herkes onu sever,zalim emirler dahi onu sever,o kişi Allah-ü Teala’nın güvencesinde olur,bütün mahlukat aleyhine toplansa da halkın şerrinden korunduğu için dünyada hiçbir şeyden korkmaz olur.

*Her kim bu ism-i şerifi yazıp bal ya da şeker ile içmeye devam ederse ebedi hasta olmaz ve biiznillah bedeninden bütün hastalıklar çıkar.(bu yazı misk ve safrandan yapılma mürekkeple yazılıp sonra zemzem veya yağmur suyu yahut temiz bir suyla bozularak içilir.)

Her kim dünya ve ahiret işlerinden bir şey dilerde bu ismi azamı o dilediğini söyleyerek 111 kere zikrederse o iş meydana gelir.

*Gerçek manada veli olmak isteyen kişi 11 gün oruç tutup bu süre zarfında kimseyle konuşmaz ve müddet tamamlanana kadar her namazın ardından bu İsm-i Azam’ı 111 kere okur.

"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim"

EN DOĞRUSUNU ALLAHU TEALA BİLİR...

Kaynak ; Lalegül Dergisi Cübbeli Ahmet Hoca

Cübbeli Hoca öyle her önüne gelen şeyi dergiye yazmaz diye düşünüyorum...

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı geceler diliyorum size ben bu tür konularda çok hasasım iyiki bu siteye keşfetmişim bu değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

Bu duanın arapçasını nerden bulabilirim kaçıncı sure ?

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Cübbeli Ahmet Hoca hadis ve nakillerde mutlaka arapçasını nakleder bu nedenle derginin o sayısında bulabilirsiniz . Lalegul irtibat veya email adresini googledan bulabilirsin bbnn.. ben vereyim yöneticilerimiz izin verirse xxzzl.. lalegulnesriyat.com , 444 34 68

Bu duanın arapçasını nerden bulabilirim kaçıncı sure ?

Anlamadım? sure derken...

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Cübbeli Ahmet Hoca hadis ve nakillerde mutlaka arapçasını nakleder bu nedenle derginin o sayısında bulabilirsiniz . Lalegul irtibat veya email adresini googledan bulabilirsin bbnn.. ben vereyim yöneticilerimiz izin verirse xxzzl.. lalegulnesriyat.com , 444 34 68
Anlamadım? sure derken...

Kuran-ı Kerimde geçiyordur muhtemelen kaçıncı cüz diyorum ?
Arapça yazılışını öğrenmek istiyorum.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
es-Selamu Aleyküm.

Kur'an'da böyle bir dua geçse ayet derlerdi... duada Allah-u Teala'nın güzel isimleri yer alır, bu güzel isimler Kur'an'da da yer alır: Haşr suresinde (27. ayet) "Hüvallahullezi la ilahe illa " en basit örneği..

Zaten, ayet olsa Cübbeli Ahmet Hoca bunun ayet olduğunu kesin belirtirdi; "Evliyaullahın kendisine ulaşmak için ömür ve mal tükettiği 11 ism-i şeriften oluşmuş İsm-i Azam" demezdi...

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
es-Selamu Aleyküm.

Kur'an'da böyle bir dua geçse ayet derlerdi... duada Allah-u Teala'nın güzel isimleri yer alır, bu güzel isimler Kur'an'da da yer alır: Haşr suresinde (27. ayet) "Hüvallahullezi la ilahe illa " en basit örneği..

Zaten, ayet olsa Cübbeli Ahmet Hoca bunun ayet olduğunu kesin belirtirdi; "Evliyaullahın kendisine ulaşmak için ömür ve mal tükettiği 11 ism-i şeriften oluşmuş İsm-i Azam" demezdi...

tamam anladım çok teşekkür ederim

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm dostlar
Lütfen yardım edin çok üzgünüm şu aşağıda paylaştığım yazı sözde bir dua da diye geçiyor ama büyüymüş çok korkuyorum büyüden aynısını yaptım yanlışlıkla nasıl bozulacak bu ne yapmam gerek yardım edin lütfen:((

AŞIK ETME DUASI

Çok değerli bir duadır. Kimin bu yönde bir derdi olsa bu duayı sabah namazından sonra kere okusun. Kimin bir sevdiği varsa bir kağıt üzerine sevdiğinin adını yazıp üzerine kere bu duayı okuyup ateşte yaksın, deli divane olur.
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahillezi men ve şekka bihi lem yekün ila gayrihi Elhamdülillahillezi yarucu gammen ve yedfeul bela ve Annan velhamdülillahillezi lem yettehiz veleden velem yekünlehü veliyyün minez zulli ve kebbirhü tekbira allahü ekber allahu ekber la ilahe illallahu vallahu ekber kebira vel hamdülillahi hamden kesiren fesubhanallahi bükreten ve asila hasbunallahi ve nimel Mevla ve nimen nasır
Gufraneke Rabbena ve ileykel nasır ve sallallahu ala seyyidina muhammedin ve alihi ecmain allahümme eselüke bi hakkıl arşi ve men ala ve levha ve men cae ev cae eselüke bi hakkı muhammedin vein yercu ammes saati ve inneke halimün alimün allahümme inni eselüke bi izzetike ya aziz.
Ve bi kudretike ya kadim ve bi izzetike ya aziz ve birahmetike en tahfezeni bi imamin feinnema kaiden ve rakian ve saciden ve hayyen ve meyyiten ala küllü halin rabbi rahmetike ya erhamerrahimin allahümme salli muhammedin seyyidil edna allahümme salli ala muhammedin seyyidil nebiyyil haşimi allahümme salli ala muhammedin seyyidina nebiyyil kureyşi allahümme salli ala muhammedin seyyidil nebiyyil arabiyyi. Allahümme salli ala muhammedin nebiyi hatemen nebiyyine allahümme salli ala muhammedin seyyidil resulül alemin. Allahümme salli ala muhammedin mimeaş şemsi iza talaat. Allahümme salli ala muhammedin meaş şemsi iza üzlifet. Allahümme salli ala muhammedin meal ardi iza rukkibet allahümme salli ala ya alimis sırrı ven necva ve ya keşifed durri vel belva alli emrihi pecen ve mahracen bi rahmetike ya erhamerrahimin iyyake nabudu ve iyyake nestain. Allahümme lekel hamdu ce entel müsteani ve aleykel teklulati illa ilallahi tasirül umur feseyek fike hümüllah ve hüves semiül alim ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve alihit tayyibinet tahirin vel hamdülillahi rabbil alemin ya Allah (üç kere) ya rab (üç kere) bi ismikel azim en terzukni rızkan helalen tayyiben ve imanen sadıkan ve kalben haşian ve lisanen zakiren ve şaen tavilen ve veleden salihen bi rahmetike ya erhamer rahimin allahümme ente rabbi la ilahe illa ente halakteni ve ene abdüke ve ala ene ahdike ve vadike mestetatü euzu bike min şerri ma sanatu ebuu leke bi nimetike aleyye ve ebu bizenbi fağfirli zunubi feinnehü la yağfirez zunube illa ente allahümme la maniü lemma tayte vela muti lemma kazayte vela mübeddilü hikmete vela yenfeu za bihatti minke bihaddi bi rahmetike ya erhamerrahimin.

Gönül sızım..
Rüyada çiçek görmek

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam, güzel kardeşim, sen galiba sürekli büyücü, medyum, üfürükçü sitelerinde dolaşıyorsun. Bir zorun varsa aç elini Allah'a içinden geldiğince duanı et. Neden böyle şeylerden medet umuyorsun? Biz ne büyücüyüz, ne de üfürükçü... Tövbe...Tövbe... Dua sandım diyorsun, el insaf, islamda aşık etme duası diye bir dua olabilir mi kardeşim? "Büyüden aynısını yaptım" diyorsun Yapmadan sorsaydın, sana yapma derdik. Şimdi biz sana ne diyelim. Tevbe istiğfar et. La havle ve la kuvvete....

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ya öyle demeyin yemin ederim :( dua diye geçiyordu dua sandım okudum ve aynısını yaptım ama bir tanıdığımız farketti bu ne dedi söyledim ona o da büyü dedi ataş yakmışsın :( ne yapacağımı sordum bilmiyorum dedi tövbe tövbe cidden bilerek değildi lütfen yardım edin işte sitesi:...

ama yemin ederim üzerinde büyü yazsaydı yapmazdım ben burada bazı dualar sordum nereden büyü olduğu kanısına vardığımı sordular bende öyle dua ararken etkili aşık etme duası diye bir başlık gördüm ve ilgimi çekti yapmak istedim önemsemedim ne olacak ki dedim ama hata etmişim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kurtulmak istiyorum bozmak istiyorum bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın :(

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
ya öyle demeyin yemin ederim :( dua diye geçiyordu dua sandım okudum ve aynısını yaptım ama bir tanıdığımız farketti bu ne dedi söyledim ona o da büyü dedi ataş yakmışsın :( ne yapacağımı sordum bilmiyorum dedi tövbe tövbe cidden bilerek değildi lütfen yardım edin işte sitesi:...

ama yemin ederim üzerinde büyü yazsaydı yapmazdım, ben burada bazı dualar sordum, nereden büyü olduğu kanısına vardığımı sordular bende öyle dua ararken etkili aşık etme duası diye bir başlık gördüm ve ilgimi çekti yapmak istedim, önemsemedim ne olacak ki dedim ama hata etmişim. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kurtulmak istiyorum bozmak istiyorum bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın :(

Bunlar islamı bilmemekten, anlamaktan kaynaklı oluyor kardeşim. Burada büyüyle, üfürükle ilgisi olan birisi olduğunu sanmıyorum. Bu tür şeylerle işimiz olmaz. Sen en iyisi al abdestini diz çök dua et, tevbe istiğfar et. Bu konuda benim başka bir bilgim ve söyleyeceğim yok.

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bunlar islamı bilmemekten, anlamaktan kaynaklı oluyor kardeşim. Burada büyüyle, üfürükle ilgisi olan birisi olduğunu sanmıyorum. Bu tür şeylerle işimiz olmaz. Sen en iyisi al abdestini diz çök dua et, tevbe istiğfar et. Bu konuda benim başka bir bilgim ve söyleyeceğim yok.

teşekkür ederim öneriniz için. bende öyle düşündüm ama sonuçta büyü çok kötü bir şey. kolay kolay bozulmuyormuş ama benim ki tamamen isteğim dışı olduğu için bir umut ışığı doğdu ve siz değerli dostlara sormak istedim. bu sitede büyücü üfürükçü kişilerin olduğunu düşündüğüm için değil yardım edebilecek biri olur diye yazdım. çevremden bir kaç kişiye sordum kağıdı yaktığım için büyü olmayacağı ve bana tövbe edersen inşallah bozulacaktır dendi sonuçta bilerek ve isteyerek yapmadım tamamen saflığımdan kaynaklı allahım beni affeder inşallah :(

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bu dua bildiğimiz besmeleli hamdli salavatlı bir dua. Büyü neresinde anlamadım. Kalpler Allah'ın kudretinden hariç değildir, istediği kişinin kalbini istediği kişiye ısındırabilir. Sen bu duayı okuyup Allah'a müracaatta bulunuyorsun, diğer dualarımızın ne farkı var... Siz ayrıca bir şeyler mi yaptınız... anlamadım. Tekrar sormadan edemeyeceğim büyü olduğunu söyleyen kişi nereden biliyor büyü olduğunu. Ben de üzerinde ezbere çalıştığım veya yanımda taşımak için yazdığım duaları çöpe atmak yerine yakıyorum. Yakmak mı büyüymüş...?

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bu dua bildiğimiz besmeleli hamdli salavatlı bir dua. Büyü neresinde anlamadım. Kalpler Allah'ın kudretinden hariç değildir, istediği kişinin kalbini istediği kişiye ısındırabilir. Sen bu duayı okuyup Allah'a müracaatta bulunuyorsun, diğer dualarımızın ne farkı var... Siz ayrıca bir şeyler mi yaptınız... anlamadım. Tekrar sormadan edemeyeceğim büyü olduğunu söyleyen kişi nereden biliyor büyü olduğunu. Ben de üzerinde ezbere çalıştığım veya yanımda taşımak için yazdığım duaları çöpe atmak yerine yakıyorum. Yakmak mı büyüymüş...?

özkan bey bunun büyü olduğunu söyleyen bir yakınım sebebi: diyor ki; sevdiğin kişinin adını bir kağıda yaz ve yak yaktıktan sonra bu duayı üzerinde oku.

bilmiyorum ya :(

Üst Alt