• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Dua mı? Büyü mü?

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
özkan bey bunun büyü olduğunu söyleyen bir yakınım sebebi: diyor ki; sevdiğin kişinin adını bir kağıda yaz ve yak yaktıktan sonra bu duayı üzerinde oku.

bilmiyorum ya :(

Bildiğim kadarıya büyüler o kişiye ait bedeninden bir parçasıyla (kıl, tırnak vs. vs. )veya ayetlerin küfre götürecek şekilde pisliğe atılması, kanla veya idrarla (tövbe töve) yazılması şeklinde olurmuş. Daha ne şekilleri varsa bilmem. Sakın deneyim demeyin! Hatta tırnaklarınızı kestikten sonra vs. bunları toprağa gömmek iyidir derler çünkü birinin eline geçer de büyü filan yaparlar diye uyaran hocalar var.

Ateşle isim yazılmış kağıdı yakak büyü müdür bilmem büyü olmadığını iddia etmem ama bence büyüyse bile garip bir iş. İşi yok it taşlıyor diye bir deyim vardır ya :) Sana demedim genel olarak değerlendiriyorum. Ben Allah'ın isminin yazılı olduğu kağıdı yakarım ki ortalıkta veya yerde ayak altında durmasın, çöpe atılmasın diye.

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
bende öyle düşünüyorum ayeti kerimler için ama bunda öyle yazıyordu ben yapınca biri büyü olduğunu söyledi ve ben deliye döndüm yani gerekirse onla kanlı bıçaklı olalm dedim yeterki bu büyü olmasın olmuşsa bozulsun

Üst Alt