Döküm Tava Kullanımı

ömr-ü diyar

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Nisan 2011
Mesajlar
3,345
Tepkime puanı
25
Salud tava ve tencerenizde besinlerinizi pişirmeden önce zeytin veya ayçiçeği yağıyla bir miktar yağlamanız, pişirme işleminin daha başarılı olmasını sağlar.

- Salud kaplarınızı kullanmadan önce 5 dakika kadar düşük / orta ateşte ısıtın.

- Donuk ya da soğuk gıdalar tavanıza yapışabilir, bu nedenle gıdaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin.

- Salud döküm ürünleri, ısıyı yüksek oranda ve uzun süre muhafaza ettiğinden, orta ve kısık ateşte yemeklerinizi pişirin.

- Salud dökme demir ürünlerini fırında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, ancak fırının tabanına koymak yerine, ızgara üzerine yerleştirmeyi tercih edin.Döküm Tava alırken umarım bu yazı size faydalı olur.

 
Üst Alt