Döküm Tava Kullanımı

ömr-ü diyar

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Mesajlar
3,351
Salud tava ve tencerenizde besinlerinizi pişirmeden önce zeytin veya ayçiçeği yağıyla bir miktar yağlamanız, pişirme işleminin daha başarılı olmasını sağlar.

- Salud kaplarınızı kullanmadan önce 5 dakika kadar düşük / orta ateşte ısıtın.

- Donuk ya da soğuk gıdalar tavanıza yapışabilir, bu nedenle gıdaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin.

- Salud döküm ürünleri, ısıyı yüksek oranda ve uzun süre muhafaza ettiğinden, orta ve kısık ateşte yemeklerinizi pişirin.

- Salud dökme demir ürünlerini fırında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, ancak fırının tabanına koymak yerine, ızgara üzerine yerleştirmeyi tercih edin.Döküm Tava alırken umarım bu yazı size faydalı olur.

 
Üst Alt