- Katılım
- 23 Nisan 2011
- Mesajlar
- 3,344
- Tepkime puanı
- 25
Salud tava ve tencerenizde besinlerinizi pişirmeden önce zeytin veya ayçiçeği yağıyla bir miktar yağlamanız, pişirme işleminin daha başarılı olmasını sağlar.
- Salud kaplarınızı kullanmadan önce 5 dakika kadar düşük / orta ateşte ısıtın.
- Donuk ya da soğuk gıdalar tavanıza yapışabilir, bu nedenle gıdaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin.
- Salud döküm ürünleri, ısıyı yüksek oranda ve uzun süre muhafaza ettiğinden, orta ve kısık ateşte yemeklerinizi pişirin.
- Salud dökme demir ürünlerini fırında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, ancak fırının tabanına koymak yerine, ızgara üzerine yerleştirmeyi tercih edin.Döküm Tava alırken umarım bu yazı size faydalı olur.
- Salud kaplarınızı kullanmadan önce 5 dakika kadar düşük / orta ateşte ısıtın.
- Donuk ya da soğuk gıdalar tavanıza yapışabilir, bu nedenle gıdaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin.
- Salud döküm ürünleri, ısıyı yüksek oranda ve uzun süre muhafaza ettiğinden, orta ve kısık ateşte yemeklerinizi pişirin.
- Salud dökme demir ürünlerini fırında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, ancak fırının tabanına koymak yerine, ızgara üzerine yerleştirmeyi tercih edin.Döküm Tava alırken umarım bu yazı size faydalı olur.