Bugün çok mutlu ve meşgulüm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
pp.jpg

Rabbime her zaman şükrettim Hamd olsun!!
hayatta başimiza gelen her şeye anlam yükleyip,verdiklerine de vermediklerine Eyvallah deyip şükretmek...
’ALLAH’ım, verdiklerin için ve de vermediklerin için,de Sana şükürler olsun...diye Dua ederken;yanımdaki 7 yaşındaki oğlumun dikkatini çekmiş ki..
"Anne Neden vermedikleri için şükür ediyorsunuz ki ? dedi...
Ona dedim ki ‘’Bana hastalık, kaza, bela veya sakatlık vermediği için şükür ediyorum...
erkek evladim olsa idi ya da Candan Can cennet kuşum oğlumu trafik kazasinda kaybetmemiş olsa idim ;belki Seni evladlik almazdim diye kendi kendime bir An düşündüm...
O bunu daha bilmiyor ama Allah'ın her bir işinde binbir hikmet vardır..ve kainatta her şey birbiriyle bağlantılı ve iç içedır...

Eveet Bugün çok mutlu ve meşgulüm islami okula giden oğlum bu sene de her sene gibi okulun en güzel ahlaklı ,merhametli öğrencisi seçildi...
sevmeyi nerden ve nasıl Öğrendin diye sorduklarinda "beni çok seven Annem'den Öğrendim .." der.
Hamd olsun ,yetimleri seven ,kolayan yetim bir Peygamber'in ümmetiyiz biz ..birazdan okul törenine gideceğim ..selametle..

Seni yetim bulmadı mı? Sonra (seni) (himaye edecek bir kimsenin yanında) barındırmadı mı?
93 / DUHÂ - 6
acilangul1

werade

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'a şükürler olsun :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yusuf.jpg

Yarın daha da çok mutlu ve meşgul olacağım inşallah .
Yarın anneler günü gelsin hediyeler, pastalar ve sevdiğim kırmızı güller..Yarın benim günüm imiş ama yinede çocuklarıma hizmet edeceğim...
cddvb..

Oğlum anneler günü icin okulda kendi resmi ile benim resmimi güller ile süslemiş altina da bunu yazmış.

"I LOVE YOU ANNE BECAUSE YOU MAKE THE BEST HOMEMADE FRENCH FRIES.."

"Anne seni seviyorum çünkü sen ev Patates Kızartmasını en güzel yapıyorsun .." Yerim seni ben ..
Her kap içindekini sızdırır..benim Oğlumda Patates Kızartmasını sızdırıyor..
dfgtn
Her kesin,her şeyin kendine göre hatıraları, düşünceleri ,sevdikleri, tad lezzet aldiklari şeyleri var Allah verdisi..
acilangul1

çeşm-i giryan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
annem Bursa'da ben Mersın'de yaşıyorum. Oğlunuzun size yazmış olduğu yazıyı bende anneme söyleyeyim dedim. Gülmeye başladı o gulunce ben cok mutlu oluyorum. ALLAH'ım daima güldürsün seni canım annem...Bu arada anneler gununuz kutlu olsun:eek:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
annem.jpg

Allah razı olsun sizinde Anneler Gününüz Kutlu Olsun..ne güzel uzakta olsa anneniz varr Annenizin Kıymetini Bilin!!Duasini alin ..
Her anneler gününde yüreğim burkulur gözlerim nemlenir;Çocuklarıma belli etmeden iki gözüm iki Çeşme ağlarım..hy..

Bu sabah afacan Oğlum üzgün olduğumu anladi..
Sen bu evin en iyi annesisin dedi...evde kaç tane Anne var ki... cddvb..
Çocuk işte neyse her pazar camiye kuran dersleri almak için gider onu almaya gittim caminin yanindaki helal resturanta duralim mi dedi
sana yemek ismarliyacağim mutlu olursun o zaman dedi..

neyse O güzel kalbini kiramadim ikimize yemek seçti..dondurmalar, pastalar, tatlilar vs sonra da cebindeki tek para olan iki $2 dolari uzatti...sırıtık.:,
kasadaki din kardeşimiz bana bakti Oğluma caktirmadan viza kredi kartini gösterdim o da olayi anladi bize servis yaptilar vs..Oğlum ile çok güzel bir Anneler Günü yemeği yedik ..
Oğlumun ilk parasi ne tatli ve bereketli geldi... Gönlünden kopan o $2 dolar benim icin milyonlara değer ..
Allah cc. çocuklarimiza iman,Anne baba sevgisi, merhamet versin onlari korusun amin...

acilangul1

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ay maasallah yaa;)) Rabbim hep boyle guldursun yuzunu...

Zehan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül sızım kardeşim; anladığım kadarıyla çetin imtihanlardan, gül devşirerek geçmişsiniz. Yaşantınız bizlere örnek olur inşallah.
Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
“Kur’an-ı Kerim’in yüzlerce ayetinde Allah, yetimlerde bahsediyor. Ayeti kerimede ‘Rabbin seni yetim bulup korumadı mı? diye
geçen ayetin sonunda da, ‘Yetime gelince onu hakir görme.’ diye buyrularak yetime verilen öneme işaret ediyor yüce yaradan .

Yetime ikramda bulunmayanı kınamıştır Cenab-ı Allah. Ümmeti olduğumuz ve yetim olarak büyüyen Efendimiz ise, ‘Kim bir yetimin başını okşarsa, başındaki saçlar adedince günahları dökülür’ buyurarak bizlere müjde vermiştir.

Anne ve baba sevgisine en çok yetimlerin ihtiyaç duyuyor. Peygamber Efendimiz bir yetim görünce ona sahip çıkar ve ona babalık yapardı.
kimsesizlerin ve yetimlerin sahibi Allah’tır.
Resulullah (sav) buyurdu ki: "Ben ve yetime bakan kimse cennette şöyleyiz" Orta parmağı ile baş parmağım yan yana getirip aralarını açıp kapayarak işaret eti.

acilangul1

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamüm aleyküm gönül dostum;Duha suresi meal okumaya başladığım da okuduğum ilk surelerden idi ve beni çok ağlatmıştı Rabbim'in merhametiyle ilk farkına vararak yüzleştiğim sure'i celile...Yetimi koruyup gözlemek,merhamet etmek,sadakanın kıymeti Rabbim'in kudreti ,daha nice nimetler ve hikmetleri gizli tıpkı Kur'an tümünde olduğu gibi daha da doğrusu yaratılmışların cümlesinde olduğu gibi:)

Üst Alt