Rabbime her zaman şükrettim Hamd olsun!!
hayatta başimiza gelen her şeye anlam yükleyip,verdiklerine de vermediklerine Eyvallah deyip şükretmek...
’ALLAH’ım, verdiklerin için ve de vermediklerin için,de Sana şükürler olsun...diye Dua ederken;yanımdaki 7 yaşındaki oğlumun dikkatini çekmiş ki..
"Anne Neden vermedikleri için şükür ediyorsunuz ki ? dedi...
Ona dedim ki ‘’Bana hastalık, kaza, bela veya sakatlık vermediği için şükür ediyorum...
erkek evladim olsa idi ya da Candan Can cennet kuşum oğlumu trafik kazasinda kaybetmemiş olsa idim ;belki Seni evladlik almazdim diye kendi kendime bir An düşündüm...
O bunu daha bilmiyor ama Allah'ın her bir işinde binbir hikmet vardır..ve kainatta her şey birbiriyle bağlantılı ve iç içedır...
Eveet Bugün çok mutlu ve meşgulüm islami okula giden oğlum bu sene de her sene gibi okulun en güzel ahlaklı ,merhametli öğrencisi seçildi...
sevmeyi nerden ve nasıl Öğrendin diye sorduklarinda "beni çok seven Annem'den Öğrendim .." der.
Hamd olsun ,yetimleri seven ,kolayan yetim bir Peygamber'in ümmetiyiz biz ..birazdan okul törenine gideceğim ..selametle..
Seni yetim bulmadı mı? Sonra (seni) (himaye edecek bir kimsenin yanında) barındırmadı mı?
93 / DUHÂ - 6