Allah'a yakarış...

Emre Karan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rabb'im!
Senin yolunda gayret sarfeden, malıyla ve canıyla mücadele eden bütün kardeşlerimizi, İslam düşmanları karşısında muzaffer eyle. Onları her daim galip kıl. Güzel niyetlerinde kendilerine muaffakiyetler ihsan eyle. Müslümanları aziz, kafirleri zelil eyle. Bizlere de Din'in uğrunda mücadele etmeyi nasip eyle. Amin.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim rahmetini umarak kapına geldim yalvarıyorum, senden başka kimsem yok senden başka sığınacak kapım yok. Sen darda kalan kullarını sana sığınan kullarını yalnız bırakmazsın kimsesiz bırakmazsın. Ey kimsesizler kimsesi Rabbim ne olur beni ve mümin kardeşlerimi senden başkasına muhtaç etme. Bizi kimsesiz bırakma bizi bize bırakma biz senin acze düşmüş kullarınız hakkımızda hayrıda şerride biz bilemeyiz sen bilirsin hikmetinle rahmetinle merhametinle hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip eyle şerleri bizden uzaklaştır Rabbim. Zalimlerin şerlerinden, dertlerin büyüklerinden, hastalıkların illetinden, borç içinde kıvranmaktan ve nefsimize yenilmekten bizleri esirge, imtihanlarımızda sabrımızı daim eyle Allah'ım. (Amin)

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Allah'ım sen yardım edenlerin en hayırlısı ihsanı bol olansın..

Darda olan kullarına yardım elini uzat, kalplerine huzur, mutluluk ver, sen büyüksün rabbim bizi kibirlilerin kibrinden, kötü zihniyetlilerin şerrinden, nefs müptelası olmuş cahillerden koru AMİN...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim senden hakkımda sadece hayırlısını istiyorum. Hayırda senden şerde senden ben aciz bir kulunum gönül bu bilmez hayrıda şerride ister. Ne verirsen ne alırsan senin takdirindir hakkımızda her daim hayırlısını nasip eyle. Evladımın acılarını sancılarını hafiflet sabrını artır gözlerinden akan yaşların hesabını sen sor Allah'ım bahtını cümlemizin evlatlarıyla birlikte güzel eyle hayırlı insanlarla karşılaştır benim güzel Allah'ım. Güç sende kudret sende senden başka kimimiz var Allah'ım bizi göz açıp kapayıncaya kadar bile bize bırakma bizleri doğru yoldan ayırma. Nefsimize şeytanın tuzaklarına karşı bizleri emin eyle...Amin.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Bazen diyecek kelime bulmakta zorlanıyorum, senin evladını düşününce de diyeceklerim boğazımda düğümleniyor, desem ne değişecek ki o çocuk için diyorum...Tek bir şey söyleyebilirim bu geliyor dilimden; Allah yardımcınız olsun, sizleri merhametiyle kuşatsın, Allah seni evlatsız, evladını da babasız koymasın inşallah..AMİN

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Bazen diyecek kelime bulmakta zorlanıyorum, senin evladını düşününce de diyeceklerim boğazımda düğümleniyor, desem ne değişecek ki o çocuk için diyorum...Tek bir şey söyleyebilirim bu geliyor dilimden; Allah yardımcınız olsun, sizleri merhametiyle kuşatsın, Allah seni evlatsız, evladını da babasız koymasın inşallah..AMİN

Güzel duaların için Allah senden razı olsun gönlü güzel kardeşim. Bazen söyleyecek çok bir söz yok aslında sadece beş harften ibaret ''KADER''. Kaderimiz böyleymiş Rabbim böyle istedikten sonra elden ne gelir hakkımızda hayırlısını nasip eylesin Rabbim.

Allah cümlemizin yardımcısı olsun kimseyi evlatsız evlatlarıda anasız babasız bırakmasın inşallah. Zalimlerin şerlerinden huzur bozan nifakçılardan bizleri esirgesin. Rabbim senin de gönlünden geçen hakkında hayırlı olan bütün dualarını kabul buyursun. Ömür boyu mutluluk ve huzur nasip eylesin kardeşim. Amin.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rabb'im bütün müslümanlarin gönüllerine sükun ve huzur ihsan eylesin. Amin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yarabbi, bana bir dua öğret ki nefsimden eser olmasın.
Sen sinelerin özünü ve bu nefsimi bilensin.el hayy.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Efendimiz s.a.v kafirlere bile lanet etmemistir, rahmet icin gonderildim buyurmuslardir.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ya Rabbi;
Körlük gözde kalsın, sağırlık kulakta.
Dermansızlık dizde kalsın, sükunet dudakta.
Lakin yürek sağırlaşmasın, körleşmesin, dermansız kalmasın ki, seni görsün, seni duysun, sana koşsun çatlarcasına.
Yürekte yaşanmazsa göz görüneni neylesin.
Gönül hissetmezse kulak duymuş neylesin.
Kalp sevmedikçe el dokunmuş neylesin... Mevlana Hz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Euzubillahimineşeytanirraciym
Bismillahirrahmanirrahim

Olur ki, siz bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa o, hakkınızda hayırlıdır. Olur ki, siz bir şeyi seversiniz; ama o, sizin hakkınızda bir fenalıktır. Allah bilir, siz bilmezsiniz. (Bakara-216)

Madem ki rızkı taksim eden O’dur, o halde şikâyet küfürdür. Sabır gerekir.
Sabır, genişliğe ulaşmanın anahtarıdır. Allah’tan başka herkes düşmandır.
Sen asıl dostu düşmanlara şikâyet eder, halinden sızlanırsın öyle mi?
Padişah köleye şikayet edilir mi? Akıllı ol.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Dualar kalbimizi şekillendirir yönlendirir .......

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Evet abla, dua=ümit etme, ikisi birbirine eşdeğer bence....

Dua ederken, duanın hemen kabul olması için bir kilit nokta var buraya dikkat! Öncelikle samimi bir dille ve gönülden inanarak edeceksin duanı, sadece dua etmekle kalmayıp kabul olacağına yine GÖNÜLDEN İNANACAKSIN Kİ, rabbim hayırlısıyla kabul etsin...

Kısaca özetleyeyim; dua eden kardeşlerim öncelikle,
Duaya başlamadan önce; Allah'a hamd, Efendimiz 'e salavat getireceksin,inanacaksın, sonra edeceksin duanı...
Duanı ettikten sonra tekrar Efendimiz 'e salat-ü selam göndereceksin ve Allah'a son olarak tekrar hamd edeceksin amin deyip, artık tevekkül edip, ümitle bakacaksın hayatına ve önüne çıkan fırsatları değerlendireceksin...

Ben bu şekilde dua ederim her zaman ve dualarım hayırlısıyla gerçekleşir hamdolsun...

Selametle, Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ÇOCUKTUM, ufacıktım, ama yüreğimde koca bir dert, koca bir acı, koca bir ateş ,hep kocamaan bir hasret vardı.
Ben büyüdüm o büyüdü , gurbette geldim kendimi hep yanlız ,kimsessiz hissettim derken ,artık ben bu duyguyu içime sığdıramaz oldum.
sonra yetimlere koruyucu anne oldum derken anladım ki hiç kimse yanliz değil.
Meğerse Sen Rabbim Sen hep beni bana ,beni kendime , beni SAna çağırıyormuşsun ama ben bunu ancak yeni idrak edip Seni duyabildim Affet beni Allah’ım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Fiziksel ve Kimyasal enerji ile Ruhsal enerji de vardir...
Ruhsal şifa ,Ruhsal enerji adi altinda bir konuyu incelerken;Dua etmenin büyük bir güç ve enerjiye dönüştüğünü kendi gözlerim ile gördüm.
Yani, dua okuyarak rahatsızlıklara müdahale edildiğinde, insan ruhunda meydana gelen muazzam bir güç olduğunu fark ettim!!
Ancak bu art niyetsiz, samimi, karşılıksız, gurur ve kibire kapılmadan,inanarak yapılmalıdır. ..
Allah'a emanet olun

Üst Alt