Allah'a yakarış...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yanlizligisevdim.jpg

Ben olduuum olası hep yanlızlığı sevdim sessizliği, halktan uzak olup alemi seyretmeyi sevdim…
Kendimi bildim bileli bir arayiş bir hanci bir yolcu misali hep divane gezdim...
çocukluğumu hatırladığımda da pencereden gök kubbene üstündeki süslü yildizlara değmek onlarla semada uçmayi düşlerdim.

Uzakları cok uzaklari o uzaktaki sevgiliye hasreti kavuşamamanın verdiği o iç kazıtan acıtan burukluğu sevdim….
Ağlamaları sevdim hep ağlayınca sanki içim kanıyooor boşalıyooor gibi oluyordum…
Doyuyordum nedense güceniktim daim ama tebessümü eldende bırakmazdım birde kimsenin ayağına dolanmamaya
dikkat ederdim ki benim yüzümden öfkelenip kızmasınlar diye…

O zamanlardan daha var olan bu his ve haller meğersem.senin muhabbetindenmiş Yar...
ezelden beri bilemediğim, özlediğimyokluğunu hiç bir şeyle dolduramadığım o boşlukta hep sen varmışsın.
Sen ezelden ebede kadar hep aradığım sevdiğimsin… sevdirenimsin kendini aratanımsın…
Yine değişmedim aynıyım ama daha bilinçli ettin beni, yine geceleri herkes uyusun yada uyumasın o cezbelerinle eridiğimsin…

seccademde ağlayıpta yarısını üstüme yorgan yapıp uyuduğum anlarımda bitişlerimi ve başlangıçlarımı yaşatanımsın…
Seni çok sevdirenimsin gecenin ayazını seviyorum herkes kaçarken üşüdük diyeben iliklerime kadar işleyen o hallerimi seviyorum

İçimden bir an bile korkunu alma ama varlıklarından da içime korku salma…
Her varlığını sevdir ama, kendinden daha fazla sevdirip nefsi gaflette bırakma…
Kendinden başkasına muhtaç ettirecek hallerde bırakıp avuç açtırıp nefsimi ağır sınavlardan etme…
Cihadım için beni sevdiğin kullarınla kuvvetlendir ve sevdiğin fiiller ve lisanla kuşat .amin…

Denge_35

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Amin, allah razı olsun kardeşim, emeğine sağlık.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Aslinda insanin,aradığı bir parça huzur!...
Etrafına huzur saçan,gözlerinin içi gülen insanlar,olsun istiyoruz...
hani şu eskilerin tabiriyle,öyle arkadaşlar dostlar arıyoruz ki,ömrümüze ömür katsın!..

Onları yalnız bu dünyada değil,öbür dünyada da isteyelim,yani ahiretliğimiz olsun..kisi sevdigi ile hasr olunur..misali..
Ey Can..YAREN DEĞİL YAR OL Kİ! SEVGİLİN MEVLA OLSUN... DİKEN DEĞİL GÜL OL Kİ! AŞIĞIN BÜLBÜL OLSUN...
DOSTUNA ÖYLE DOST OL Kİ ADINI DERMAN KOYSUNN!!! itiraf ediyorum ki;gerçek Dost olamayışıma YANIYORUM...

Denge_35

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah RAZI olsun resmi ne guzelde duzeltme yapmissiniz..
Aslinda insanin,aradığı bir parca huzur!...
Etrafına huzur saçan,gözlerinin içi gülen insanlar,olsun istiyoruz...
hani şu eskilerin tabiriyle,öyle arkadaşlar dostlar arıyoruz ki,ömrümüze ömür katsın!..
Onları yalnız bu dünyada değil,öbür dünyada da isteyelim,yani ahiretliğimiz olsun..kisi sevdigi ile hasr olunur..misali..
Ey Can..YAREN DEĞİL YAR OL Kİ! SEVGİLİN MEVLA OLSUN... DİKEN DEĞİL GÜL OL Kİ! AŞIĞIN BÜLBÜL OLSUN...
DOSTUNA ÖYLE DOST OL Kİ ADINI DERMAN KOYSUNN!!!
RABBIM HIC BIR ZAMAN GERCEK DOST OLAMAYISIMA YANIYORUM...
duaa..Ecmain olsun kardeşim, güzel olan sizlersiniz:)
evet aradığımız birparça huzur bende huzuru (sizlerin arasında) burada buluyorum...

ama gerçek hayatta huzur bana çoook uzakta çokxxzzl..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Huzura nerede rastladıysan orada bulun,
bir parça huzur değil mi aradığı kulun,
ister fakir ister zengin olsun halin,
Bu dünya da tam huzur yok,artık ahireti düşün...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
her neye baktımsa,baktığım şeyden önce ALLAH-I cc ve benim bakışımdan evvel O'nun bana baktığını gördüğümde nefesim kesildi....
gözlerim ,kalbimin hayasından ferini yitirdi ve can kuşumun bedenimden nasılda delice çırpınarak uçmak istedi....
Ucup, ucup ebedi sevgilim ve Sevdiklerimin yanina göcmek istedi...m o an..
hayatın mânâsı Allah'a imanla keşfi..Sevgi hakiki değerini imanın nuru.. öbür dünyaya uzanıyor...yokluğa ve eleme dönüşmüyor....Vesselam..

selametle saglicakla kalin efendim..
Her şey fânî... sadece Allah Ebedî Yâr...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Garip bir hali vardı bu gece. Yalnızlık değildi, başka bir şeydi bu. Sanki daha önce ne için ağladığını unutmuş… Ya da o akan gözyaşları anlamını yitirmişti bu hâli karşısında...
Usulca yerinden doğrularak kalktı. Üzeri örtülmüş seccadesinin yanına gidip, seccadesinin üstünü açtı. İki rekât namaz kıldıktan sonra ellerini açtı semaya doğru. Şükürle başladı sözlerine daha sonra yardım istedi O’na gönül verenler adına. Derdini en sona sakladı ve hasretini haykirdi..
Kim aşkın elinden yanmamış...bedeni vuslat uğruna erimemiş.ti ki...

Hasret vardı, ama hicran hasrete yetişememişti henüz. O arzuladığı vuslat bir gün gerçekleşebilecek miydi?
Gözlerini açabilme cesareti yoktu.cunku acsa gercekler ile yuzlesecekti...
İçi huzurla dolu verdi bir anda. Yürüyordu, O’nun yürüdüğü sokaklarda. Diğer taraftan ise gam kalbini sıkıştırmaktaydı. Hüzün belirmişti bir anda kapalı olan gözlerinde....

Yürüyordu, çünkü ruhu âzad edilmişti. Yaralı bir güvercin gibi özgürlüğe doğru uçuyordu kanat çırpan yüreği.Sevdigine dogru ucuyordu..ucuyordu Semaya..Rahman`a dogru..
İşte vuslat yolunun sonu… Hâlâ inanamıyordu gördüklerine. Bedeni zindandayken, ruhu vuslatına doğru koşmaya koyuldu...
Usulca açtı kapalı olan gözlerini. Ruhu beden zindanına geri dönmüştü. Gözleri yaşlar, alnı ise terler içerisinde kalmıştı.
Sevgili’nin bir gün ona bakıp kanadı kırık güvercine şifa vermesi..icin RAHMAN nin KAPISINA..Gitmisti...

Ben Sen`in Nâmına Aşk-ı Hüznü Giyindim Ey Yâr
La Tahzen İnnellâhe Meana...

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Selamun Aleykum.. Allah RAZI olsun ilim dilencisi kardesim..nikkiniz de cook hoos .. affedersiniz bu muhacir biraz muzipce..dir belkide hayatim cocuklar icinde gectigi icindir..
simdi 5 yasindaki KIZIMA bu nikkinizi soyledim dedi ki Ey hudaa ey sevgili sor ablaya acaba sadece ilim mi dileniyo yoksa sevgi ve yaramaz cocuklari da istermi ki?
tabiki ister dedim canimin ici.. ilim derken.. rahmet.. merhamet.. Rabbimin tum guzeliklerini kapsar icinde cocuklar.. yetimlerde vardir.. deyince cook sevindi..
Yazınız okadar güzelki . Gönül dergahım. Hazan bahçelerinde gezerken birazcik olsa huzur buldum.. yazinizda..

her neye baktımsa,baktığım şeyden önce ALLAH-I cc ve benim bakışımdan evvel O'nun bana baktığını gördüğümde nefesim kesildi....
gözlerim ,kalbimin hayasından ferini yitirdi ve can kuşumun bedenimden nasılda delice çırpınarak uçmak istedi....
Ucup, ucup ebedi sevgilim ve Sevdiklerimin yanina göcmek istedi...m o an..
hayatın mânâsı Allah'a imanla keşfi..Sevgi hakiki değerini imanın nuru.. öbür dünyaya uzanıyor...yokluğa ve eleme dönüşmüyor....Vesselam..

selametle saglicakla kalin efendim..
Her şey fânî... sadece Allah Ebedî Yâr...

Aleyküm selam Allah Razı olsun. Rabbim bana ne nasip etmişse onun dilencisiyim

Ey Allah'ım! Ey aşikâr ve gizli işleri bilen!
Kul Senden başka kimin huzurunda el kavuşturur?
Dua da senden, duayı kabul etme de Senden!
Önce, duaya meyil veren de Sensin,
sonradan duayı kabul eden de Sen.
Evvel Sensin, Âhir de Sen.
Ey güçlükleri kolaylaştıran Allah'ım!
Sen bize dünyada da ahirette de iyilik ver, güzellik ver!duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun..amenna ve Sadakna.. Rabbimin takdir ve nasibinden baska neyimiz olabilir ki..duaa..
Siz ne guzel insansiniz.. ben biraz daha utanarak soyliyeyim.. cook daha fazlasina dilenciyim..utngc..
ben dilenir talep ederim.. artik Rabbim bu kuluna verir veya vermez buda Rabbimin takdirine kalmis ..ne kadar ve neyi bu kulcuguna layik gormus ise buna da Eyvallah derim..
kgüll..,kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Her şey kaderle takdir edilmiştir. kısmetine razı ol ki, rahat edesin. "
(Mesnevi-i Nuriye":maasallah:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Şu kısa Hayat sahnesinde..ya bir Yusuf rolünde oluruz ya kardeşleri ..
yada bagri yanik Yakup as rolünde...
Ya bir yanlış yapmışızdır Yusuf’ça güzel bir kalbe. Ya da bir yanlış yapılmıştır Yakub’un gözlerden
sakındığı gibi sakındığımız Yusuf yüzlü kalbimize? ya İncitmişizdir...ya da İncinmişizdir..
Rabbim Zalim ile ezmekten ise..Mazlum ile ezilip..Cile cekmeyi nasip et..
Beni nefsime kul etme.. nefsimi Sana Kul et...

Önce Hak' tan, sonra haksızlıktan korkmayi nasip eyle, ALLAH' ım! ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Derdimi Seviyorum.. Biliyorum Ki Derdimi Veren de Beni Seviyor. Seven, Sevdiğinin Nazını Ölçüyor. Sevilen Çekmesin de Neylesin...

M.G:Oruç sayesinde saatini bilmediğimiz akşam ezanının artık dakikalarına hakimiz...

Alırım Seni Ayağımın Altına ! Dediğin de . . Cennet'ten Bahsettiğini Bilmiyor'dum ANNEM . . .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
deniz.jpg

Ya rabbi!! Senin istediğin gibi bir kul olamıyorum farkındayım ...
herşey elimde onuda biliyorum ama herşeyi nefsimin eline vermişim...
Sana verdiğim sözleri tutmakta çokk zorlanıyorum...
Sen içimizi dışımızı gönlümüzü kimselere söyleyemediklerimizi bilensin...
Rabbim beni nefsimin elina bir an olsa bile birakma!
Ben Seni biraktigim zaman bile SEn beni birakma..
Olur ya bir gun Sozumu tutamazsam Affet beni
ve yine tekrardan kapina gelsem ..
EY KULLUM BUYUR dermisin
Kendi icimdeki Ben-i bulmakta Arayıştayım ...

Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
DUA ETMEK
İnsanın dua etmeye ihtiyacı vardır. İnsanın birisine açılmak ve derdini ona dökmek ihtiyacı vardır.
Sahip olduğumuz nimetlere şükretmek için ya da dert ve sıkıntılarımızı dile getirmek için bizi Yaratana dua ederiz.
İçini birisine açmak ve çare aramak insan yaradılışının doğal bir gereğidir. Dua etmenin uygun yeri ve zamanı yoktur.
İçinizden dua etmek geçtiği her an Allaha dua edin. S
ize... verdiği her şeyden ve sahip olduğunuz her nimetten dolayı Allaha şükredin.
Ekmeğe, suya, havaya muhtaç olduğumuz gibi duaya da muhtacız. Dua bütün ibadetlerin özü ve ruhudur.
Duayı, anlamını bildiği sözlerle ve içten gelerek yapmalı.
Dua yüce ve sonsuz Kudrete bir sığınmadır.

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH'ım (c.c)! Senden sana ait olanı istiyorum. ALLAH'ım (c.c)! Senin hoşuna gitmeyecek işleri yapmaktan sana sığınıyorum. ALLAH'ım (c.c)! Özün özünü, temizin temizini, senin vereceğin şerefi istiyorum. ALLAH'ım (c.c)! Seni unutanların unutmasına yol açan meşguliyeti verme bana! ALLAH'ım (c.c)! Senden rızana uygun olanı istiyorum. ALLAH'ım (c.c)! Beni; seni, sadece seni sevdiği için anan, ibadetiyle hiçbir menfaat ummayan kullarından eyle! ALLAH'ım (c.c)! Kalbimi senden gelen bir sevinçle doldur, dilimi senin zikrinle arıt, azalarımı senin iyi bulduğun, hoşnut olduğun işlerde çalıştır. ALLAH'ım (c.c)! Kalbimde senin hatırandan gayrı tüm iz, hatıra, zikir ve intibaları yok et!
Cüneyd-i Bağdadi (r.h.)

Amin Ecmainduaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
pembegul.jpg

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı...
Bir kelebek avcısı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak ,zorundaysa... hayatın anlamını eliyle koymuş gibi bulmak kimin harcı...
Sabır eden yürekler bulur aşk ile felah Sevgi ile dile gelir kalb '' La ilahe illAllah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1510662_1003219663026724_2039414410917689109_n.jpg

Rabbim! Bizleri birbirine karşı hakkı, sabrı ve doğru yolu tavsiye edenlerden, hayırlısını dileyenlerden, şükredenlerden eyle amin…
Gönlünüzde ki sevgi meşalesini hiç söndürmeyin,Ki O,en karanlık halde bile sizin yolunuzu aydınlatan Nurdur. .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
b_6570.jpg

Bismillahirahmanirrahim
yarabbi kapına geldim . Elimde sana olan aşkım ve imanımdan başka hiç bir şeyim yok..
Allahım Sen sinelerin özünü bilen değilmisin...?

Azrail perçemimden tutup beni senin huzuruna getirdi Vallahi Yaptığım her şeye şahidim Sensin......Ben her zerrede Seni gördüm,Senin ile Seni sevdim yarabbi.

Kainat kul olmağa koşarken ben senin huzurunda kül olmayı diliyenlerdenim. Ey rahmeti azabından çok olan ebedi Sevgili ,gönül kapımızı aç!!!
bize Seni idrak etmeyi öğretirsin biiznillah .Ya Hayy Ya Hu...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
P1040396.jpg

içime bir ACI düştü... kendime gelmeme bir sebepti belki de..
altında yatan sebeplere bir gittim.. Ya Rab dalmışım bu dünya zevkine sana dua ederken bile alışılmış cümleleri buldum dilimde..

ilk defa seni kendime belkide bu kadar yakın hissettim. ..
meğer mutluluk zannettiğim günler bir yalanmış bunu sende öğrendim..
öğrenmem zor oldu, acı oldu....ama hamdolsun yanımdaydın, isyan etmeme fırsat vermedin..
meğer gerçek mutluluk huzur, senin huzurundaymış, meğer secdelerim yalandanmış..
anlamam çok acı oldu ama iyi oldu ya rabb.. beni bana yalancı sevdalara , mutluluklara bırakma ya rabbi..gönülmdeki yara senle şifa bulsun... ya HAYY...YA Hakk...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10361396_1625422384346486_5404891099084264761_n.jpg

Dua kulun ‘ALLAH’a derdini bildirmesi değil,O cc. zaten bilmiyor mu..?
Dua , O derdinin dermanının ancak‘ALLAH’ olduğunu bilmesidir..!

Ellerimi her açtığımda şükrediyorum sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma. Vardır her şerrin bir hayırı ve sebebi. yaşanması,gerekenlerin, yazılmış olanların vakt-i
zamanı gelince vuku bulmuş ,biz elimizden geleni yapıyorsak geriye kalan takdir-i ilahi.
Dua ile...

Üst Alt