Allah Rızası için bütün üyelerimizden dua istiyorum!

alemra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Kardeşlerim

Dün Akşam çok yakın bir akrabamın Kalp sıpazmı geçirdiğini ve yoğun bakımdayken de iki kez kalp krizi geçirdiğini öğrendim..Şimdide durumu kritik..Allah Rızası için hepinizden dua istiyorum...Şimdiden hepinizden Allah (c.c.) Razı Olsun duaa..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Dua edelim inşAllah. Rabbim şafi ismiyle hastanıza acil şifalar versin.
İnşAllah hastalık sırasında çektiği sıkıntılar, varsa günahlarına keffaret olsun.
Rabbim bu dünyada ve ahirette hep iyilikler nasip etsin.
Bu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim, DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

‘Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Hastalığı giderip, şifa ver! Sen şifa vericisin. Sen’den başka şifa verici yoktur. Hiçbir hastalık bırakmayacak şekilde şifa ver! duaa..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Allah c.c. tüm hastalarımıza el açıp şifa dileyenlere şafi ismiyle şifalar versin inş.

alemra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Hepinizden razı olsun İnşallah...

Amin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yüce Mevla’m acil şifalasini ve hakkinda Hayirli olanini versin… Bütün yakın ailesine geçmiş olsun diyoruz...

allahuekber

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
allah büyüktür,ve sabrı sever inşaallah kulunun bu sabrınıda cennetle müjdeler allah acil şifalar versin,allah dermansız dert vermesin inşaallah aminn...

Hope

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah şifa ve kolaylık versin hem hastanıza hem size hem de şifa bekleyen tüm müminlere..

teslimiyet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Dua istiyorum

selamün aleykum, ben 29 yaşındayım ve dört yıllık ünv. mezunuyum konuya nerden başlayayım bilemedim.Şöyleki ben hayatımda hep hayırlı bir eş istedim ama takdiri ilahi hala bekarım çok üzülüyorum, iş arıyorum doğru dürüst işler bulamıyorum elimi nereye atsam kuruyo bu da beni çok bezdiriyo ve yoruyo neredeyse töbe haşa umutsuzluğa düşeceğim namazlarımı kılıyorum çok şükür.Önce Allah cc istiyorum sonrada sizden bana önerebileceğiniz dua istiyorum ve de dualarınızı bekliyorum.Hakkınızı helal edin.

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rabb'im sizi ve bir çok kardeşimi hayırlı bir iş ve hayırlı bir eş ile karşılaştırsın inşallah (amin) Duanın nasıl yapıldığı ve gönlünüzden geçenler çok önemli .. Rabb'imde isteyin gerekirse her gün ama istemekten vazgeçmeyin!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rabbim hakkında hayırlısını versin kardeşim. seni, senin için en doğru insanla ve RIZK kapisi ilekarşılaştırsın.
Yüreğinde Allah korkusu olanla...birlestirsin...
Dünya imtihan dünyasıdır. Dolayısıyla şartları biz değil; bizleri de yaratan Allah Teâlâ belirlemektedir.
Demek ki o, sizinle ilgili ölçüyü böyle koymuştur. İsteseniz de istemeseniz de bu ölçü uygulanır.
Ona isteyerek boyun eğer,Teslim olursaniz! hem huzurlu olur, hem de Allah katında değeriniz olur...Dunya ve ahirettinizi de kurtarmis olursunuz..

Yaşadığımız süre içinde karşımıza çıkan her şey sınavın bir parçasıdır. Öyle ise bize düşen tek şey, sabırlı olup başarmaya çalışmaktır. Allah Teâlâ şöyle buyurur:

“Ey iman edenler! Sabır göstererek ve namaz kılarak yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.” (Bakara 2/153)
Demek ki, Allah’ın yardımını alabilmenin birinci şartı sabırlı olmak, ikinci şartı da bu yardımı namaz kılarak istemektir..
Selamet ile Hayra kalin..Yolunuz ve bahtiniz acik olsun kardesim...

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Kardesim Allah (c.c) yar ve yardimciniz olsun, Rabbim size helal rizk ve hayirli salih bir es nasib etsin insaAllah...
Umudunuzu sakin ama sakin kaybetmeyin...

"Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O hâlde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler."[Bakara, 186]

teslimiyet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hepinizden Allah cc razı olsun okudum ve gözlerim doldu yazdıklarınıza dualarınızı eksik etmeyin ruhum çok sıkıştı...

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Dua istiyorum

Selamın aleyküm, sizlerden allah razı olsun. bizlerin bilmediği okadar çok şey var ki, sizlerin sayesinde hep yeni bir şeyler öğreniyoruz. Bu siteye üye olduğumda çok bunalmıştım ama inanın şuan daha rahatım ben fazla yazmasamda arkadaşların mesajlarından kendime pay çıkarıyorum, eksik olmayın inş. Benim sizlerden tüm mümin kardeşlerimden bir istiramım olacak. Ben 3 aydır iş konusunda çok bunalmıştım ve iyi bir haber geldi iş ile ilgili ne olur bu işin hakkımda hayırlı olması için dua istiyorum. Biliyorum mümin kardeşlerin birbirine yaptığı dua dönmez, benim için yaparmısınız bu iyiliği? Dua bizim silahımız Allah hepinizden razı olsun.duaa..duaa..

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM .İNNALLAHÜ HÜVEL REZZUKÜ ZUL KUVVETÜL METİN. HACER KULUNA .LA HAVLE VELA KUVVETE VELA KUDRETE VELA HİDAYETE VELA BEREKETE İLLA BİLLA HÜVEL ALİYYÜL AZİM HU VALLA HU EKBER .ALLAH GANİDİR.

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SİZLERİ MUHAMMET MUSTAFA S A V KOMŞU EYLESİN HAKKINIZI HELAL EDİN.

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAHIN EMRİ VE İZNİ OLMADAN BİR YAPRAK DAHİ KIPIRDAYAMAZ . BU DUA ALLAHIN EMRİ İLE SİZE HEDİYEDİR. KALBİNİZE FERAH KAPILARI AÇILIR İNŞALLAH.AEO

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ve Aleykum Selam,

Ya Allah, Ya Hu, Ya Rezzak; size insaAllah hayirli, helal rızk kapilari acar...(amin)

Allah (c.c) yardimciniz olsun.

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun siz ve sizin gibi büğüklerimizi RABBİM darda bırakmasın dua eden gönüllerinizi yaratana kurban.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykum Selam..
RABBİM hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin..Hayırlı olur İnşaALLAH.
Rabbi yessir vela tuassir,Rabbim temmim bi'l-Hayr..amin.

acilangul1

Üst Alt