Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Zikri dil çeker de ya gönül hissetmez ise...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ervet" data-source="post: 66767" data-attributes="member: 4658"><p>Bir zamanlar çok güzel zikirler çekerdim pek bi uzak değil birkaç ay öncesine kadar kısa bir dönem bıraktım... Aslında o çektiğim zamanları hatırlıyorum da resmen temizleniyordum bunu yaşayıp hissediyordum... Anlatma derler neler yaşadıklarını... Son zamanlar da kendimi tekrar toplamam gerektiğine karar verip şu son günlerde sadece Ya Allah zikrini çekmekteyim... Bıraktım diğerlerini sadece Allah Allah.. diğerlerinde böyle olmuyordu... Ruhumla hissederdim çektiğim her zikri... şimdi ise aynen başlıkta yazdığım gibi zikri dilim çekiyor ama hiç mi kalp hissetmez... O kadar çok üzülüyorum ki bu duruma..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ervet, post: 66767, member: 4658"] Bir zamanlar çok güzel zikirler çekerdim pek bi uzak değil birkaç ay öncesine kadar kısa bir dönem bıraktım... Aslında o çektiğim zamanları hatırlıyorum da resmen temizleniyordum bunu yaşayıp hissediyordum... Anlatma derler neler yaşadıklarını... Son zamanlar da kendimi tekrar toplamam gerektiğine karar verip şu son günlerde sadece Ya Allah zikrini çekmekteyim... Bıraktım diğerlerini sadece Allah Allah.. diğerlerinde böyle olmuyordu... Ruhumla hissederdim çektiğim her zikri... şimdi ise aynen başlıkta yazdığım gibi zikri dilim çekiyor ama hiç mi kalp hissetmez... O kadar çok üzülüyorum ki bu duruma.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Zikri dil çeker de ya gönül hissetmez ise...
Alt