yuvam yıkılmak üzere nasl kurtarabilirim bilmiyorum. kimse yokmu kimle konuşabliriz?
Medeni halinizi i Boşanmış olarak göstermişsiniz, demekki boşnmışsınız ki daha yuvanız nası yıkılacakxxzzl..yuvam yıkılmak üzere nasl kurtarabilirim bilmiyorum. kimse yokmu kimle konuşabliriz?
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim,ewt 2. mahkemeye 19 martta. 20 yıllık evliyim eşimin ailesi yüzünden bitmek üzere çarsizim. Eşim çok saf temiz kalpli biri onu kaybetmk istemiyorum 2 çocugum var. aklı başında birninin onunla konuşmasını istiyorum. hata yapıyor.((
zalimle ne kadar başa çıkabilirsinz? ailesi fırsat vermiyor. kızınıda beni de gözü görmeden 8 ay önce sokağa attı. ailesi tarafından beyni yıkanmış biri. yaptıgının hata oldugunu göremeyecek kadar saf biri. İnternet aracılıgıyla da olsa birinin onunla konuşmasını istiyorum. imkansız olsada denemek istiyorum. internet kullnıcısı.
verdigim rahatsızlıktan dolayı özür dilerm. imkansız olan birşeydi.verdiginz tavsiye kadar imkansız neyse herşey olacagına varır. serdar bey profilinizde paylaştıgınız ilahi çok güzel kimn söyledigini sorabilirmiyim?