Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki bir çığlık dindirir yüreğimin feryadını sandim..
Gözümden süzülüp yastığa düşen damlaların acı tadı kalbime inince anladım...Anladım ki...
Rabbimin,sana seslendiği o güzel ayetlerde bulabilmek..İmtihan dünyasında olduğumuzun farkına varabilmek; ve bu doğrultuda hayata...hatta sana hata yapanlara karsı bile sabrını koruyabilmek..ti..
umutlu olabilmek...hala nefes alıyor olmanın kadrini bilmek...
ruhun ile sadece O'na yonel!.çünkü kurtuluş yalnız O'nunla...SEn sadece O'nu iste..O sana herseyin en hayırlısını verir..yeterki "Ne gelirse senden Mevlam; razıyım etmem tek kelime....Eyvallah..
Ağlamak...
Adete benden, yuregimden bir parca oldu sanki...
Ne zaman birine kızsam,üzülsem veya kırılsam,hemen gözlerim doluverir.
Durdurmaya çalışırım ama nafile..gözlerimi durdurabilirim ya yüregimi...
Limandan demir almış bir gemiyi tekrar limana bağlamaya çalışmak gibi...
O yaşlarim..Akacaktır ki rahatlayayım..
Bazen kızarım onlara, münasebetsiz yerlerde akıp duruyorlar diye.
Herkes acizliğin simgesi sayar gözyaşlarımi..oysa ben bilirim, içimdeki Gönül SIZIM...
Üstüme yapışan hüzün lekesinden kurtulmak için vücudumun yaptığı Disa akan SIZI tir.. bu. <!-- /haber -->
Hani bazen hayatimizda cok derin ACIlar yasariz ya sanki Yusuf un kuyusunun dibine yüreğimiz düşer.... kuyunun içinde yusuf. yusufun içinde kuyu... haram etmiş gece gündüz uykuyU.. Allah’ın ipini bekler... Allah..ipini sarkıtmazsa eğer,yusuf kuyuda caresiz bekler... her yer karanlik, sessiz,hüzün, yüregimiz üşür ya!iste oyle bir An Karanlıkta el yordamıyla ilerler gibi hayat akar... Önünü göremeden,yönünü bilemeden,sadece şu anı kurtararak.. Gönlünün kandili sönmüş,zifiri gecede kalmışsındır.Ama işte ancak böyle durumlarda, iki göz birden karanlıkta kalınca, bir üçüncü göz açılır insanda. Kapanmayan bir göz... iste buyuk ACILARDA hep oyle 3.bir gözun acilisiini yasariz.. Ve ancak o zaman anlarsın ki bu alem sonsuza dek sürmeyecek. Hazandan sonra başka mevsimler, bu çölden geçince nice vadiler gelecek;bu ayrılığın ardından da ebedi vuslat ile sevdigimize kavusacagiz...