yüreğimin en kuytu köşesi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bazen bir muddet susmak yapabileceğin en doğru şey ...cunku sen ne zaman konusmaya kalksan apansız bir kıyamet kopuyor,Yuregimizde.....
ve bir denızın ıcınde kayboluyoruz!madem geldin...
ister sus ister konuş... ikisinden birini seç!
ama beni isteme tekrar hayattan
çok geç gönül sızım
inan cok geç..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum…
Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı…
Şimdi iyi olan ne varsa, üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını...
Ve ben,İyi olmanın eşiğinde, korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde…Sebebim yok.Belki de çok…<!-- google_ad_section_end --> <!-- haber bitiş -->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gurbet dıyar-ı gariplerin mekanı gönlüm yara içim hicran dolu...Rabbım...
Konuşarak anlatılmaz herşey, bazen susmak yeter aslında. Unutma; Konuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak caresizligime..cevaptır anlayana...
İlk kez birisi bana "kendine çok dikkat et" dedi sadece. anlamış ki onun kalbini taşıdığımı...<!-- google_ad_section_end --> <!-- haber bitiş -->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sen Kâlbini O'na Açtın: 'Yalnızım' Dedin, "Ben Varım" Dedi.
'Canım Acıyor' Dedin, "Sabır" Dedi.
'Ne Zamana Kadar?' Dedin, "Bana Güven!" Dedi.
'Sev Beni' Dedin, "Sonsuzluk Kadar" Dedi.
'Dünya Bana Dar' Dedin, "Üzülmen Beyhûde" Dedi.

'RABBİM' Dedin, "Kulum" Dedi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ucanguvercin.jpg

En güzel hammal ,sevgiyi şikayet etmeden taşıyandır.
sevgisiz gönül,mussallah taşında yatan ölüden farksızdır...
Sev tireni gelip geçmeden,bir gönül vagonuna girmeye bak...
öyle gir ki sana kıymaya gönlü razı olmasın...
ahhh Gönül sızım!!

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gonlumdekibosluk.jpg

‎'YA RABBİ ! Gönlümdeki boşlukları .ACI-yi öyle güzel şeylerle doldur ki kemiği olmayan dilim ALLAH kelimesinden başka bir şey demesin..''
Hey ! Sabreden Derviş !Kalbime de sabretmeyi öğrettirmisin?

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Susmak; çaresizlik ve zayıflık değildir..
Haklıyken bile susmak, en büyük erdemLiktir..
Çünkü sen susarsan ''YARADAN'' konuşur..
Caresizliginin caresi olur!
''Susmak'' sevdiğim bir meziyetken birileri yüzünden takıntıları yüzünden kabusum olmuştu...Oysa ne güzel izah etmiş gönül dostum efendimizinde güzel bir menkıbesini hatırlattı susmakla ilgi(ama şimdi anlatmayacağım) sustuğum için hep horlanan bir insandım oysa kadının susması ikrardan değil edeptendir.Her şeyin madalyon gibi iki yüzü vardır ,baktığımıza göre iyi ve kötüdür yaşadığımız madalyonun yüzü ben olumsuzluğu sevmem kırmayı, incitmeyi, gerginliğide, olurunu güzelini ararım yapılacak işin. Allah güzeldir güzeli sever felsefesiyle amel ederim.Takılıp kaldığımı diretmem bu doğru bu olacak diye hele ki sevdiğim için hiç diretmem gönlü olsun diye yol ararım ama benim yüreğime gidecek yolu arayan hiç olmadı:(((

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
İnşallah senin yüreğin gibi yüreği olan biri çıkar karşına ve çok mutlu olursun hayırlı akşamlar kardeşim...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun emoş kardeşim;Rabbim kulu için zulmetmez en güzelini hayırlısını verir bu yüzden onun rızasını bekliyorum inşallah ve elhamdülillah ümidim de sonsuz.. Cümle ümidler ekenlerede rıza merhameti Rahmeti ile muamele etsin inşallah GÜZEL ALLAHIM.AMİN.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yildizkaymasi.jpg

Omuz omuza ,yan yana,yıldızlara bakalım seninle!! kayan yıldız Sen, kalan ise Ben/im...

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Susmak; çaresizlik ve zayıflık değildir..
Haklıyken bile susmak, en büyük erdemLiktir..
Çünkü sen susarsan ''YARADAN'' konuşur..
Caresizliginin caresi olur!
''Susmak'' sevdiğim bir meziyetken birileri yüzünden takıntıları yüzünden kabusum olmuştu...Oysa ne güzel izah etmiş gönül dostum efendimizinde güzel bir menkıbesini hatırlattı susmakla ilgi(ama şimdi anlatmayacağım) sustuğum için hep horlanan bir insandım oysa kadının susması ikrardan değil edeptendir.Her şeyin madalyon gibi iki yüzü vardır ,baktığımıza göre iyi ve kötüdür yaşadığımız madalyonun yüzü ben olumsuzluğu sevmem kırmayı, incitmeyi, gerginliğide, olurunu güzelini ararım yapılacak işin. Allah güzeldir güzeli sever felsefesiyle amel ederim.Takılıp kaldığımı diretmem bu doğru bu olacak diye hele ki sevdiğim için hiç diretmem gönlü olsun diye yol ararım ama benim yüreğime gidecek yolu arayan hiç olmadı:(((

selamün aleyküm ablacım.yazınız çok içten kalbe dokunduran türden.keşke herkes susma erdemliğini sizin gb gösterebilse.Allahım gönlünüze göre hayırlısını nasip eylesin hayırlı yüreği temiz insanlarla karşılaştırsın sizi.Allah yar ve yardımcınız olsun...

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Unutmasan bile artik, unutur gibi yapacaksin...
Uzgunnn

Yüreğim Derdine Sabır İlaçtır. Feryâd Yasaktır.
İçi Yananın, Dışını Ateş Yakmazmış...
Mevsimlerden sonbahardayim...
Dünyadaki herkes için herhangi birisin...
Ama herhangi biri için dünyalara degersin...
Ne yazik yüregimde mahkumsun...
kgüll..,

Selamün aleyküm gönül hocam. Başlık ve içindeki yazılar çok güzel iyi ki denk geldim, zevkle okudum yazdıklarınızı. Bir şey merak ettim, bu ve bunun gibi bir çok yazı var size mi ait bunlar. Sizin kaleminizden dökülen yazılarsa size bunları yazdıran hisleri merak ettim, tabi özel olmayacaksa. Hepsi o kadar anlamlı ve güzel ki size bunları yazdıran gücü gerçekten de merak ettim. Kendim normalde çok duygusal ve hisli biriyim ama oldum olası öyle hisli kalbe dokunan yazılar yazmayı hiç beceremedim hepte hayran kalmışımdır böyle kalemi güçlü yürekten kağıda güzel yazılar aktaran kişilere, sizde onlardan birisiniz. Yüreğinize ve kaleminize sağlık, hayırlı geceler...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm es selam narin temiz yürekli kardeşim;Allah cc güzel duaların için sonsuz razı olsun yürekten amin diyorum daha iyileri ile seni karşılaştırsın inşallah,baştaki satırlar gönül sızımın bu bölümde yazdığı satırlar onun yüreğinin nahmeleri gönül dostumun yüreğinden yüreğime akıttıkları...
Susmak içimde kabuk bağlamış yara oysa sustukca çiçekler açıyordu o yaranın yerinde bir zamanlar!Kim ne derse desin ben yine susmanın erdem olduğu ile yaşayacağım:)selametle kal gülcem kardeşim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün aleyküm gönül hocam. Başlık ve içindeki yazılar çok güzel iyi ki denk geldim, zevkle okudum yazdıklarınızı. Bir şey merak ettim, bu ve bunun gibi bir çok yazı var size mi ait bunlar. Sizin kaleminizden dökülen yazılarsa size bunları yazdıran hisleri merak ettim, tabi özel olmayacaksa. Hepsi o kadar anlamlı ve güzel ki size bunları yazdıran gücü gerçekten de merak ettim. Kendim normalde çok duygusal ve hisli biriyim ama oldum olası öyle hisli kalbe dokunan yazılar yazmayı hiç beceremedim hepte hayran kalmışımdır böyle kalemi güçlü yürekten kağıda güzel yazılar aktaran kişilere, sizde onlardan birisiniz. Yüreğinize ve kaleminize sağlık, hayırlı geceler...

Ve Aleykümselam Gönül Dostum bir kul'un, Rabbi ile buluşması, konuşması, dertleşmesi ve ona bütün varlığı ile şükretmesi diyelim...agla..:,

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Ne garip bir duygu ya rab... önce içini yüreğini acıtırlar hem de en derinden en sevdiklerin sonra koca bir pişmanlıkla seni her zamankinden daha çok sevdiğini anlar ve kendin de anlarsın... neden diyor sanıyordun gönlüm hayır ve şer Allahtan dır diye gözümün nuru Kuran'ın.... yaaa işte insan böyle böyle büyüyor... kendimce diyorum ki: gönül sızım ablam nasıl böyle anlamlı yazılar yazıyor ve her defasında uzunca bir yazı ..insan yaşadıklarını kaleme almaya kalksa sayfalara sığmazmış meğer...ama en çok da şunu seviyorum <yaptığımız hatayı="" bize="" lütfedip="" de="" gösteren="" ve="" sonunu="" hayr="" eden=""> rabbime binlerce kere hamdolsun....

ANLADIM Kİ...
dermansız dert yoktur derdi veren zaten dermanını yaratmıştır...
ANLADIM Kİ...
her zorlukla bir kolaylık vardır...
ANLADIM Kİ...
rabbine yaklaştıkça yollar daha çabuk açılıyor ardına kadar...
ANLADIM Kİ...
yaratılana değil yaradana güvenmek daha doğru...
ANLADIM Kİ...
her yaşadığın olay sana bir anlam ve değer katıyor ki kalp gözüyle baktıkça...
ANLADIM Kİ...
Allah hiç bir şeyi boş ve değersiz yaratmaz ve bunu anlamaya teşvik eder insanı...
ANLADIM Kİ...
hayır ve şer yalnızca ve yalnızca RAHMAN 'dan dır. onun merhameti sabrı olmasa halimiz nice olurdu...
EY GöNÜL!!! Daha yolun başındasın anlayacağın o kadar çok hikmet var ki sadece her şeye kalp gözünle ve TEFEKKÜR ederek bak yeter .......</yaptığımız>

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam Gönül Dostum bir kul'un, Rabbi ile buluşması, konuşması, dertleşmesi ve ona bütün varlığı ile şükretmesi diyelim...agla..:,

selamün aleyküm.en güzeli buymuş gerçektende Yaradanla dertleşmek.benimde tek dertleştiğim içimi döktüğüm bi Yaradanım var çok arkadaşım dostum var ama içimdekileri bi kurban olduğum Allahım ile paylaşıp rahatlıyabiliyorum.sizin siteye denk geldiğimden beri birde burada içimdekileri paylaşabiliyorum buraya yazmadan öncede size attığım ilk mesajı okudum da iyiken o kişiye gönlüm kaymış ki burda sizinle karşılaşmama vesile oldu ve yine o imkansız sevgi sayesinde Yaradanımla daha çok derteşmeye yalnız kalmaya başladım.varmış her şeyde bir hayır dedikleri bu olsa gerek.Allah sizlerden her daim razı olsun.hayırlı geceler...

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm es selam narin temiz yürekli kardeşim;Allah cc güzel duaların için sonsuz razı olsun yürekten amin diyorum daha iyileri ile seni karşılaştırsın inşallah,baştaki satırlar gönül sızımın bu bölümde yazdığı satırlar onun yüreğinin nahmeleri gönül dostumun yüreğinden yüreğime akıttıkları...
Susmak içimde kabuk bağlamış yara oysa sustukca çiçekler açıyordu o yaranın yerinde bir zamanlar!Kim ne derse desin ben yine susmanın erdem olduğu ile yaşayacağım:)selametle kal gülcem kardeşim.

selamün aleyküm.ablacım ben de senin o güzel duan için amin diyorum Allah kötüye düşürmesin Rabbim herkezi hayırlı eş hayırlı dostlar ve arkadaşlarla karşılatırsın.ablacım aklına geldikçe duanda bana da yer verirsen çok mutlu olurum kalbime ağır gelen yükler var onlardan kurtulmam için bolca duaya muhtacım.Allahım kimseye dermansız dert vermesin.Allaha emanet ol Hümeyra ablacım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
şeytaniler, şirk-etler ne kadar iş başında olsalar da, maneviyat ve evliyaullah'ta o kadar, hatta daha fazla vazife başında.
Allah cc. her şeyi görüp, bilmekte... Allah'ım,bizleri bildiğin gibi yap...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Yüreğimin taa derinine bir hüzün çöktü yine.....ilginç::.

Hayırlara vesile yap, ya RAB....gghhn..

Neden bilmiyorum? anlamsız, sanki yüreğim ağlıyor gibi.....:(

tozduman

Moderatör
Moderatör
Hazırlık yapıyordur belki hüznün, bazen kalp hazırlanır sonra rahatlar Allah yardimcin olsun kardeşim :(

Üst Alt