Yumurtalı kuşkonmaz

vaveyla

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Kavrulmus yumurtali kuskonmaz:
Bir kilo kadar cok kalin olmiyan kuskonmaz,
3 yumurta,
Kavurmak icin zeytin yagi,
Limon, tuz ve karabiber

Kuskonmazlar burunlarindan baslayip 3-4cm parcalar halinde koparilir taki sert kisma gelene kadar artik kuskonmaz cit diye kopmaz sadece egilir iste o kismi pisirilmez cok sert olur. Kesilen kuskonmazlar suzgecte yikandiktan sonra, tavada isinan zeytin yaginin icerisine atilip pisene kadar karistirilir[15 dakika kadar] kuskonmazlar pisince 3 yumurta kirilir ve hafif ateste hepsi birlikte karistirilarak pisirilir, tabaga alip uzerine limon ve karabiber de koyduktan sonra is onu yemeye kaliyor.










 

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Yumurtalı değilde farklı bir tarifi vardı arkadaşım tarif etmişdi öyle yapmıştım güzel olmuştu.buda güzel gözüküyor denemek lazım inş.
 
Üst Alt