Yoruldum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kirmizigull.jpg

her Güllün dikeni varda her dikenin bir gülü yok degil mi?
Ve AŞK dile geldi; ve Dedi ki:Ben aşkım... yoruldum! Adımı kullananlar aldatıyor gönülleri...
Ben aşkım diyor tutku... Ben aşığım diyen nefis, alet ediyor adımı kirli oyunlarına...
Yoruldum, ayıklamaktan dikenleri...
Yoruldum anlatmaktan kendimi...
Yoruldum...... Nefisle sevmelerin ben olmadığını, sonsuz olduğumu anlatmaktan...
Bilen bilir, arayan bulur diyerek biraktım bir ağacın gölgesine kendimi...
Yoldan geçenlere değsin diye yol kenarını seçtim...
Bir kez bakan bir daha unutmasın diye ısıttım gönülleri sevgimle... Güneşle geldim...Geceyle doğdum ...
Hüzün çiçeği ile harmanlandım...
Yaktım narında Aşkın... Abıhayat oldum gönüllerde.. Ebedileştik birlikte...
En SEVGİLİYE... EN YÜCEYE... Uzandık Aşkın yegane sahibine...
ama Vicdanlar kör oldu ise gören gözler Aşkı neeylesin.
acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gnbatimi.jpg

Ne iş yαpαrsın dedi: "Hem Hαmαlım hem de Cobanim! dedim". Nαsıl yαni dedi. "Elimden tutmαsını bilenin yüreğini tαşır,kendimin ve sevdiklerimi azgin nefsin serrinden korumaya calisir, Adaletin olmadigi Kurtlar vadisinde Kuzucuklarim ile sade bir hayat yasamaya calisirim dedim...
O Zaman Öyle bir yâr'e tutul ki... gerekirse seni sürükliye sürükliye cennete götürsün...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sonbahar.jpg

Yorgunum çok yorgunum…
Sadece bedenim değil, aklım, fikrim, yüreğim, ruhum yorgun.
Bir beden dolaşıyor ortalıkta ben diye. Benim dışımda herkes onu görüyor, bir ben göremiyorum.

"Beni bende demen
Ben bende değilem
bir ben vardır bende
benden içerü!...”
Ben de bilmiyorum O nerde ?"
Yunus Emre nin dedigi gibi kendi icimdeki Beni Benlerden bulamiyorum..

O zamanlar şaka olsun diye kahkahalar eşliğinde savurduğum bu dizeler şimdi artık şakam değil, acı gerçeğim.
Dağıldım, her bir parçam bir yana savrulmuş, toplanmayı bekliyor. Benimse içimden toplamak gelmiyor.
Artık böyle dağınık, darmadağınık kalmak istiyorum. Kendime olmayan hayrımı herkes görsün ve benden hayır beklemesin diliyorum.
Bunun adı ne? Daha yaşım ne, yaşamışlığım ne ki ?
Kırk iki oldum ..

Hesapsız harcadık gücümüzü. Bir insan, bir kadın, sadece küçücük bir can olduğumuzu unutup, dağları devirmeye kalktık.
Dışarıdan tutulan alkışlara tamah edip, iç sesimizle hırsımızı şahlandırdık: Ben başarırım, yaparım, beceririm diye.
ama hic birini de tam olarak geregi gibi de yerine getiremedim..
yorgunum ey hayat yorgun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Güçlü olmaya çalışmaktan yoruldum, halim sorulduğunda iyi olmasam da iyidir deyip iyi oldugumu her kese kanitlamaktan YORULDUM...
çalışmaktan, ve hep gülmeye çalışıp ; bir gün gülmek için çaba harcamayacağıma kendimi inandırmaya çalışmaktan...kendi kendimi kandirmaktan
YORULDUM...
Ayaklarım titrerken yere sağlam basmaya çalışmaktan; omzumda yılların yorgunluğu varken dik durmaktan yoruldum.
İnsan olmaktan; en azından insan kalmaya çalışmaktan
İyiliğin “bu zamanda” gibi saçma sözlerle erdem sayılmasından vaz gecirmek icin ugrasmaktan
YORULDUM...
İnsanların yüzüme gülerken aslında başka hesapları olmasından; yoruldum aynı dili konuştuğumuz halde yine de insanları anlayamamaktan...
hep anlasilmayi beklemekten..
Hata bende mi diye kusuru kendimde aramaktan
Yoksa insanların dilleri başka söylüyor kalpleri mi başka düşüncesinin karmaşasından
YORULDUM...
insanların söylediklerinin doğru olup olmadığını anlayamamaktan.
Üzülmekten , ağlamaktan.
Ağlamaktan şikayet ettiğimden değil bilirim ki ağlamak insanlıktan.
Ama insanlıktan nasibin almamışlar için akan göz yaşlarımdan; ve yoruldum yanan yanaklarımla beraber tek dostumun ben olmasından.
Ve yoruldum kalabalıkların içinde yalnız şöyle dursun yapayalnız kalmaktan.
YORULDUM...
Alinti

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kuranvetesbih.jpg

SevdikLerimi ,sevenlerimi DOST yapmaya çalışmaktan
Yüreğime kulak tıkayıp mantıklı olmaya Çalışmaktan
Haksız ithamlarla yaraLanmaktan..
YORULDUM

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
İnsanların yüzüme gülerken aslında başka hesapları olmasından; yoruldum aynı dili konuştuğumuz halde yine de insanları anlayamamaktan
Hata bende mi diye kusuru kendimde aramaktan
Yoksa insanların dilleri başka söylüyor kalpleri mi başka düşüncesinin karmaşasından
YORULDUM...
insanların söylediklerinin doğru olup olmadığını anlayamamaktan
YORULDUM...kgüll..,

Üst Alt