Yorgun argın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
canl%C4%B1-yagmur-sesi-dinle.jpg

Yorgun argın eve geldik elhamdullilah..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış.
Bil ki! güzelliklerde var bu hayatta.

BANA TESELLİĞ GELMEZ HAKK EMRETMEDİKÇE... HALK BUNU İDRAKTEN YOKSUN ,HAKK HÜKMETMEDİKÇE...
HÜKÜM ONDAN,BEN İSE KULUYUM,İSTER DALDIRIR ,İSTER KALDIRIR VARIMI ONDAN HOŞNUDUM...
SEVGİLİM BU KULUYLE CİLVELEŞİYOR BIRAKIN YAR İLE ARAM GURBETTE HOŞTUR ...

acilangul1

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Elhamdülillah hoş geldin gönül dostum sen yorgun argın biz ise sana hasret güzel insan, sen yüreğini kendi dünyanda kendi amelinde imanında gezdirir iken buradaki kardeşlerinin de dualarında düşüncelerinde yol alıyorsun...
''Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış.
Bil ki! güzelliklerde var bu hayatta.''
Bu cümleler ardında müjdeler barındırıyor gibi sevgili gönül sızım ne dersiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yorgun argın yağmurlu bir Salı sabahı, göz kapaklarıma ağırlıklar bağlanmış gibi sürekli aşağı inip duruyor. Bir yandan uykusuzluk, bir yandan yorgunluk. bir yanda ben ve hüznüm...
Zaman... Ne kadar da çabuk geçiyor tükeniyor,tüketiyor bizi...
Bir çok şeyi, çok ama bir çok şeyi ne kadar özlediğimi farkettim dün akşam...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Sizin fıtratınızın anadamarı özlem zaten gönül dostum bu kadar yazı bu kadar birikim bu ana damardan gelen özlem kanıyla besleniyor,özlem olunca hüzün ondan ayrı kalmaz ...
İnşallah bu gece dinlenirsiniz Rabbim yorgunluğunuzu gönlüme düşen müjdelerle gidersin ve derdimiz imanın getirdiği hüzün olsun inşallah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve bir gün gelecek yaşanılan onca şeyi düşündükten sonra umursamaz bir tavırla tebessüm edip ,hayata kaldığımız yerden Yorgun argın devam edeceğiz...

tozduman

Moderatör
Moderatör
Kalbim yandı okuyunca duygularimi anlatmışsiniz ne güzel Allah razı olsun.

Üst Alt