- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 118

Malzemeler:
- 1 paket makarna
- 1 kase yoğurt
- 2 diş sarımsak
- Yarım kahve fincanı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı nane
- Makarnayı 7-8 dk. kaynar suda üzerine 1 tatlı kaşığı tuz ve biraz sıvıyağ ekleyip haşlayın.
- Yoğurdu çırpıp pürüzsüz hale getirin, sarımsakları rendeleyip yoğurdun içine ekleyip karıştırın.
- Makarna haşlanınca süzüp tabaklara alın ve üzerine dilediğiniz miktarda yoğurt gezdirin.
- Bu arada bir tavaya zeytinyağı koyun, üzerine biber salçası,pulbiber ve naneyi ilave edin.
- 1 dk kadar kadar kavurun.
- Hazırladığınız sosu, yoğurdun üzerine gezdirip servis yapın.