Allahım rahmet eylesin Yakınlarına başsağlığı diliyor, Canilere Allahtan helak edilmesi için dua ediyorum.
Bu evlatlar kolay mı yetişiyor saniyorsunuz?agla..:,
bu analar, bu babalar o kadar emek çekip büyütüyorlar! onca yoklukla okutup adam etmeye çalışıyorlar.
Onlar icin bir cok guzel hulya, ruya, hayal edip evlad yetistiriyorlar..
askerden gelecek de evlenecek, Torun verecekler yaslandigimizda ciger paremiz yanimizda olacak gibi ...
Sonra elin kahpesi gelip, bir çakalı andırırcasına sırtında vurup kara toprağa düşürüyor.
Onca Anne, babanin emegi, hayali, cigerini bir anda
YOK etmeye hic kimsenin HAKKI yoktur!!
Bu kadar basit mi, bu kadar kolay mı bir evladı, bir yiğidi harcamak...ALLAH-in verdigi bir CAN-i almak!!
ama yine o kahpeler kazanmadi ve kazanmiyacak bizim sehitlerimiz ölmedi Sehit olup Cennette gitti! Onlarinkiler ise Cehennemin dibine...dfrt..
Rabbim mertebelerin en yücesiyle şereflendirsin.
Mehmedim biz senin uğruna can verdiğin vatanın değerini bilemiyoruz.
Senden önce niceleri bu uğurda can verdi, yine verecekler. Ama biz hala uyuyacağız, biz uyansak bile bazıları uyanmak istemeyecek.
3-5 yerde gösteri yapılacak, ardından sadece Anan, Baban, eşin, çoluğun, çocuğun ağlayacak...
cocuklarin YETIM kalacak!!ve Biz onlara bile HAKKI ile sahiplenemiyecegiz!!
Biz de unutacağız seni, biz de bir kaç gün sonra adını hatırlamayacağız. Sen affet bizi, sizin can verdiğiniz vatana da, size de layık olamıyoruz ...
bizim guvenligimiz icin CAN verdigini ne cabuk da UNUTUYORUZ...
Bunu yapanlari Allah a havale ediyorum...
desenize yine Analarin yuregi YANACAK bu gun...
Ben de bir Anayim...
Uzgunnn