Selamün aleyküm dostlar;geçen Ramazan bayramımızın ardından ,nimetlerinden ne kadar faydalanabildik bilemediğimiz, Rahmeti Allah cc katında saklı kalan ramazanı şerifin ardından hüzünle kendim ile sürekli mücadele halinde geçirdiğim günlerime, yeni evlilik dünyama ,yazlıklarına gelen komşularım ile devam ediyorum.... Ama ne komşular nerede ise yüzde sekseninin yaş ortalaması 70 üzeri ve ne yazık ki İslama dair ilgisi alakası olan 10 ev içinde 5 kişi bulamadığım komşularım.... Eskiden beri dualarıma kendimden başlar aileme, komşularıma, akrabalarıma, ümmeti Muhammet'e diye duamı eder hidayet, selamet isterdim, şimdi bu duamı kuvvetlendirmek ile meşgulüm.... Bayram ziyareti sebebi ile hemde kendileri ile tanışmak arzusu ile çoğu ile görüştüm sonuç itibarı ile ortaya çıkan tablo şu sevgili dostlar; BU KADAR KAPALI GİYİNMEK ZORUNDAMISIN? BU GİYİM ŞEKLİNİ SANA KİM ÖĞRETTİ? BU KADAR UZUN GİYME? VS
Bana verilen imanın kıymetini bir kez daha çok net anladım ki Rabbül alemine ne kadar şükretsem az, duam odur ki Rabbim cümlemize hidayet versin, öyle şeyler savunulmaya kalkıldı ki yanım da anladım ki cehennem bazı nefislerin ve bazı düşünmeyen ezberci akılların ancak aklını başına getirir, her şeyi bilen yaradan Rabbime hamd olsun bizlere ;''Bilenle bilmeyen bir olurmu?''ayeti kerimesini tekrar tekrar öğrettiği için inşallah az kalan ömürlerinde yeni komşularıma da nasip etsin duası ile sizleri yerlerin ve göklerin tek sahibi Rabbime emanet ediyorum selametle kalın.....
Bana verilen imanın kıymetini bir kez daha çok net anladım ki Rabbül alemine ne kadar şükretsem az, duam odur ki Rabbim cümlemize hidayet versin, öyle şeyler savunulmaya kalkıldı ki yanım da anladım ki cehennem bazı nefislerin ve bazı düşünmeyen ezberci akılların ancak aklını başına getirir, her şeyi bilen yaradan Rabbime hamd olsun bizlere ;''Bilenle bilmeyen bir olurmu?''ayeti kerimesini tekrar tekrar öğrettiği için inşallah az kalan ömürlerinde yeni komşularıma da nasip etsin duası ile sizleri yerlerin ve göklerin tek sahibi Rabbime emanet ediyorum selametle kalın.....