Yasaklı sitelere giriş

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
yasaklı sitelere giriş yöntemleri,yasaklı sitelere giriş dns,Yasaklı sitelere girmek için bu yöntemi kullanın,yasaklı sitelere giriş için bütün yöntemler, yasaklı sitelere girmek, yasaklı siteleri açmak, kilitli sitelere giriş,yasaklı sitelere giriş ,yasak sitelere giriş,yasaklı sitelere giriş dns 2012,yasaklı sitelere giriş sitesi,yasak sitelere giriş dns,yasak sitelere giriş ,yasaklı sitelere giriş dns,yasaklı sitelere giriş dns ayarları
Yasaklı sitelere nasıl erişilir? Nasıl serbest dolaşım sağlanır?

Ayrıca,engelli sitelere erişime açmaktan bahsettik madem şu DNS konusuna da değinelim. Her engellenen sitenin ip'sini bulup Hosts dosyasına eklemek yerine (ki böyle birşey yapan yoktur heralde) serbest dolaşım imkanı sağlayan bir DNS bulup bunu ayarlara girdiğinizde göreceksiz ki önünüzde ki bir çok engel otomatik olarak kalkacak. Avrupada vizesiz seyahat etmek gibi.

Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı > (Sağ Tık) Özellikler > İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) > Özellikler
Penceresini açtığınızda altta "Aşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullan" bölümüne alttaki ip adreslerini girip kaydettiğinizde işlem tamamlanacaktır.

3585626284_ae6cd940c4_o.png


3585626288_93a8d964eb_o.png


3585626296_0f6b0a931f_o.png


3585626298_078a5d0d57_o.png


Veya ; Yeğlenen DNS Sunucusu : 4.2.2.1
Diğer DNS Sunucusu : 4.2.2.5 Yapabiliriz.

Windows 7 de yasaklı sitelere giriş ayarları için tıklatın

Flash reklamlar nasıl engellenir?


Laf lafı, konu konuya açar derler ya öyle.Reklamların engellenmesi konusunda uyguladığım bir diğer yöntemde(Firefox kullandığınızı farzederek anlatıyorum bu bölümü) Flashblockeklentisini kullanmak. Bu eklenti sayesinde tüm o kenarlarda adam vur, şınav çek, türü salak kare dikdörtgen reklamlar görünmeden kapanıyor.
Bu anlattığım konu, her formattan sonra ya da başka bir bilgisayar kullandığımda ilk yaptığım şeyler. MVPS HOSTS dosyası, OpenDNS ip'lerigirmek ve Flashblock eklentisi yüklemek. Eminim alıştıktan sonra sizin içinde vazgeçilmez olacak. Çok büyük kolaylık sağlıyor. Eğer arada gözüme batan reklam falan olursa onunda adresini Hosts dosyasına ekleyip engelliyorum. Olup bitiyor.
Bir yazının daha sonuna geldik.Nasıl bir başlık koyacağımı bulamadığım için biraz uzun bir başlık oldukusura bakmayın. İyi, keyifli ve güvenli sörfler
====================================================================
Tamamen alıntıdır ve ben foruma eklemeden birgün önce uyguladım çok şükür mikroplardan kurtuldum
emin olup gerçeği gördükten sonra paylaşıma sundum benim gibi reklamlardan hoşlanmayanlara tavsiye ederim.
 
Üst Alt