Yarınla Gelir Misin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
125193.jpg

Yarınlar hiç sevmedi bizi sevdiğim! Beklediğimiz mutluluk dalından çoktan koparılmış. Baksana her taraf ayrılık kokuyor. Beklediğimiz bunlar mıydı? Söyle hadi tutma içinde ki söylemek isteyipte söyleyemediklerini…
Umut kokan o yarınlarda biz ancak acıyı büyütmüşüz; ayrılık saatlerine yaklaşacağımızı bilir gibi bakma bana! İnan dayanamıyorum geceler uzuyor..anlamıyorsun artık yetişemiyorum yıldızlara…

Keşke hiç yarınlar olmasaydı ve biz sadece hep bir günü yaşasaydık seninle bir ömür boyu. Öyle ya öyle-öyle bu aşk ipekböceğinin ömründeki sır gibi önce sürünmeye sonra gizlenmeye sonra da ölüm valsı yapmaya mecbur! Ve susmaya…
Yarınla Gelir misin?
Artık ben yalancıyım bu aşkta...

Aramızda kocaman bir dürüstlük engeli var ve ben üzülmeyi de üzmeyi de kendime yakıştırmaya çalışıyorum…

Yalancıyım ben bu aşkta; nereden bakarsan bak olmam gereken yerde...olmam gerekirken degilim iste..
Yalnızlığın kollarında sensizliğe yürüyorum...
Belki kavuşamayacağım ellerine ama sonu da olmayacak bu aşkın. Hiç kimseler bilemeyecek neden sevdiğimi ve neden unutmadığımı da…

Bak birazdan yine yarın olacak..ayrılık vakti yaklaşacak! ben ait oldugum Gurbet Diyarina gidecegim..
Seni Sahilde martilar ile yapayanliz birakacagim..
Sen bilmeden seni sevmelere kalkışıyorum amansız yarınlarda. Çok özledim seni… Çok!Hoşça kal sevdiğim…
Alıntı

<!--IBF.ATTACHMENT_432349-->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1298155838.jpg

Bir yağmur damlası misalidir aşk;
rahmet rahmet ağlıyor gönül deryalarıma.
Bir tohum danesi gibidir aşk,
bereket bereket çoğalıyor gönül coğrafyalarımda.
Hem danedir,hem damla;bir bakarsın hududu olmayan coğrafya,
bir bakarsın sahili olmayan derya..
AŞK bu ya;ne tarifi içinde saklı ne de tek bir mana.
O sığmaz tek bir ana;başlıbaşına bir muamma..
<!-- /haber -->

Üst Alt