YâR KıLdım Ömrüm'e Sen'i

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ahdim seni sevmekti ya...Varsın imtihanım özlemek..ayrilik olsun..yusuf...
Yazgısı Yusuf olan ömrüme Züleyha olmak düşüyordu... Ey yazgısına Züleyha düşmüş ömrüm!..
Bil ki her nefes ötesi teslimiyettir..
Gönlüme Hasret DüğümLedim.. Kördüğüm Gibi.. YâR KıLdım Ömrüm'e Sen'i AhiretLiğim Gibi...
Ey Cocuk yürekli yâr..Ne kaşında ne gözünde gönlüm var..
Benim gönlüm,Allah diyen yüreğinde..secdeye giden alnında,rùkuya giden başında..
ayrildik biliyorum..ama Belki birgün karşılaşırız kimbilir belki Merve'de..
belki Safa'da..Belki arafatta..Belki Mina da..belki de Mahser gününde...
Hakkımda..Bir tevekkül istiyorum Rabbim ..
Sana giden yollarımı açan ..Yüreğime bir fetih ..Hasretlerime bir vuslat ..
hani beni Rabbime emanet etmistin ya halen O`nun emanetindeyim..sakin beni merak etme.. Vuslat gününe kadar..Seni beklemekteyim...

kalbimin_sesinden

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Su güzelim yazi dillerimiz keske "reel" dillerimiz olsaydi.
Keske bütün bir insanlik fiiliyatindaki reelinde yazi dillerini paylasabilselerdi ahhhh ne kadar güzel olurdu...

Haykiriyor kardesimiz:
"Senin, gözüne, endamina ve zahirine vurulan olmadim ben.
Senin namazina, ibadetine, dini yasantina, Rabb'ine kulluguna vurulan oldum ben..."

Fiiliyatin reel dilinde böyle itiraflar var midir acaba...

Bilemiyorum ama reel dil heyacansiz ve üretken degil,,,,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
25fd0826b01b63769c7b47ff.jpg

sende geçebilirsin anadan,,yardan,,serden...Senin<wbr>de destanını ı-okuyalım ezberden..."""Haberin yok gibidir taşıdığın değerden""" Elde sensin dilde sen...Gönüldesin..baştasın...F<wbr>atih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.....kgüll..,duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
küçük bi pencere var içimizde ufak,,daracık...dünyaya kapalı Allah'a açık....kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Önemli olan seni tamamlayacak ruhu bulmandır..
Her Peygamberin verdiği öğüt aynıdır: Sana ayna olacak insanı bul...!
[Mevlâna Celâleddin-i Rûmî (k.s.)]

wampier

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm hayırlı günler olsun 'YâR KıLdım Ömrüm'e Sen'i Yazısı yada şiiri kime ait

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, hayırlı günler olsun 'YâR KıLdım Ömrüm'e Sen'i Yazısı yada şiiri kime ait olduğunu bilmiyorum ama yukarıda yazı bana ait.

Nasıl ki, dalgıç denizin derinliğinde gizli olan inciyi çıkarırsa,
Akıl da, kelamın içine dalıp sinede gizli olanı çıkarır ve ancak Oradan herkes nasibi kadarını alır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İnsanda görecek göz, işitecek kulak varsa, her zerre, bizi Allah’a götüren, bize gerçeği söyleyen bir Cebrail’dir....
Ne mutlu görenlere, ne mutlu işitenlere... Ne mutlu, nerden gelip nereye gittiğinin farkında olanlara...

Rabbim yine Herşeyin Hayırlısı diyorum hayırlısı...
Ne mantığımın takipçisi ne gönlümün istekçisiyim..
SADECE senin rızanın eşiğindeyim….Sadece rızanın peşindeyim...
sadece Senin,razı olacağın şey neyse, bugün bize onu nasip et.Allahım, razı olacağın şeyleri yapmaya talibim. Bana yardım et.
‘Elif’ gibi sevmekte vardır hayatta, Nasip işte, Bize düşen ‘Vâv’ gibi yanmak oldu, Çok şükür.

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yetimlere-bakmak.jpg

içim (iz)den geldiği gibi,yazmak, konuşmak...o içimizin yeri neresi, hangi derinlikleri ve onu dışa tırmandıran şey nedir ?
bu sanki bir sır...samimiyet diyorlar ve hoşluk, yada öyle gösteriliyor. ve kelimelere dökülüyor.
oysa dökülemeyen o kadar çok içimiz var ki... içimizde olan...

Ben derdimi Rabbime anlatırım ! çünkü bilirim ki ; derdi verende O ,alacak olanda sadece O ..!YâR KıLdım Ömrüm'e Sen'i Rabbim...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
içim (iz)den geldiği gibi,yazmak, konuşmak...o içimizin yeri neresi, hangi derinlikleri ve onu dışa tırmandıran şey nedir ? ben kendi adıma söyliyim benim burada söylediğim her şey, başta sana karşı vefa duygusundan... ve senin dediğin gibi samimiyetten, hoşgörüden, anlayıştan empati duygusundan, (hayatımda en sevmediğim şey "mış" gibi yaşamak ..yazmış olmak için yazmak, söylemiş olmak için söylemek hoş değil)... kalbden kalbe yol vardır ya hani işte o hesap ablacım....hangisini kabul edersen...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Kalbden kalbe yol vardır ya hani işte o hesap ablacım...

Ey benim kalpten gelen sözlerimin nedenini sorgulayan sevgili!
Aç kalbini bak! bak ta gör ben'deki seni....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İnsanda görecek göz, işitecek kulak varsa, her zerre, bizi Allah’a götüren, bize gerçeği söyleyen bir Cebrail’dir....
Ne mutlu görenlere, ne mutlu işitenlere... Ne mutlu, nerden gelip nereye gittiğinin farkında olanlara...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
İster farkında ol istersen olma! Elbet fark ettiriyor güç ve kudret sahibi rabbim! nereden gelip nereye gittiğini...

İçine öyle bir his veriyor ki! bak ben sana bu yaptığını yakıştıramadım der gibi!
Sonra kendine dönüp başlıyorsun sorulamaya...Sen! diyorsun, ne yapıyorsun? rabbinin istediği kul bu mu? böyle mi olmalı bunun sonucu?
silkelen kendine gel N-E-F-S-İ-M diyorsun...

Allah razı olsun ablacım.........

Üst Alt