yaptigim buyuk bir hata...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, hayirli geceler

Su son zamanlarda enistem benden bahsediyor kardesi icin. Bende merak etim ve fake facebook hesabi acarak onu arastirdim. Merak etim nasil biri acaba..
Cocuk efendiydi ve bir ara numarasini verdi.. bende sasirdim.. ve dedimki yaziklar olsun numarani oyle her onune gelene veriyomusun..
Oda suphelendi ve sonradan bana dediki galiba senin kim oldugunu cikardim.. umarim bir akrabam degilsin.. cunku bu son zamanlarda bazi seyler duydum... bende inkar etim... oda bana dediki hadi ama guzelim kim oldugumu soyle bana nekadar samimi olursan bende okadar samimi olurum...
Utaniyorum gercekten... sonuna kadar inkar etim. Akraban degilim dedim... bence inandi ve sonunda dediki kim oldugunu soylemiceksin galiba...

Hemen kapatim hesabi...
Yaptigim buyuk bir suc kul hakkina girdim.. cok pismanim ama kotu niyetlen yapmadim sadece merak etim nasil biri diye kolay kizlara yanasirmi diye test etim.. ama nasil birden benim oldugumu tahmin eti anlamadim... bu durumu ispatliyamaz.. bence sonunda benim oldugumuda dusunmedi...
Cok pismanim ve utaniyorum... belkide benimlen dalga gecti sirf beni utandirmak istedi... kafam cok karisik...

Hayirli geceler
Dua ile...

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Trip kokusu geliyor...

es-Selamu Aleyküm.

Bir insanı denemek için bu yolu seçmeniz çok yanlış. Her iki taraf da hatalı bence.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hatadan dönmek hatasini, merakini söylemek var iken,bir hatayı bir başka hata ile örtmeye yanlışı yanlışla örtmeye çalışmak ..
insani sadece daha büyük bir hataya ve kayiba götürür..Ahhh !!Samimiyet ve dürüstlük nerdesin beee...
hy..

yaptığın kacinci büyük hatan bu..Güneşim yaa,ne zaman akilanacaksin..:bilmemm:.
Sabırlı olmayı öğreneceksin. Ve bir gün evlenip Gelin olacaksın..
yanlış yol ile doğruya ulaşamazsin...
:tamam:.
oynadığımiz oyunlar birgün ayaklarımıza dolanir...

selahattin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Yanlışın neresinden dönersen kar sayablirsin. Eğer çocuktan hoşlandıysan gerçekleri söyle. Onunla ilgili de, hemen önüne gelene tlf.numarasını veren birisimiymiş bu konudaki şüphelerinide açıkça sor.Tatmin olursan cevaplarından,başla sohbete ama gerçekleri mutlaka söyle. Bu da sana ders olsun bir daha kimseyi böyle gizli kapaklı test etmeye kalkma.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
OoooOO tekrar okudum da ortada tam bir galeyana düşürme var...

"fake facebook hesabi acarak onu arastirdim....ve bir ara numarasini verdi"

İlk adımı kim attı??? Burayı atlamışsın!! Birbirini hiç TANIMAyan iki kişi telefon aşamasına nasıl geldi:)))) Telepati mi kuruyordunuz... Pardon ama hem sen Neyi test ediyorsun güzel kardeşim?'? Fake hesap açarsın sadık mı diye test edersin niye diye sorduklarında nişanlısıyım dersin... Tamamdır! Kusura bakma ama zıvanadan çıkmak diye buna denir... Ne yapacağını şaşırmışsın. Galiba hayatına (hem de kendi merakınla) giren ilk erkek:) Aaaman hayır deme! Yoksa aklıma "başka" şeyler gelecek

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamun aleykum, hayirli geceler

Su son zamanlarda enistem benden bahsediyor kardesi icin. Bende merak etim ve fake facebook hesabi acarak onu arastirdim. Merak etim nasil biri acaba..
Cocuk efendiydi ve bir ara numarasini verdi.. bende sasirdim.. ve dedimki yaziklar olsun numarani oyle her onune gelene veriyomusun..
Oda suphelendi ve sonradan bana dediki galiba senin kim oldugunu cikardim.. umarim bir akrabam degilsin.. cunku bu son zamanlarda bazi seyler duydum... bende inkar etim... oda bana dediki hadi ama guzelim kim oldugumu soyle bana nekadar samimi olursan bende okadar samimi olurum...
Utaniyorum gercekten... sonuna kadar inkar etim. Akraban degilim dedim... bence inandi ve sonunda dediki kim oldugunu soylemiceksin galiba...

Hemen kapatim hesabi...
Yaptigim buyuk bir suc kul hakkina girdim.. cok pismanim ama kotu niyetlen yapmadim sadece merak etim nasil biri diye kolay kizlara yanasirmi diye test etim.. ama nasil birden benim oldugumu tahmin eti anlamadim... bu durumu ispatliyamaz.. bence sonunda benim oldugumuda dusunmedi...
Cok pismanim ve utaniyorum... belkide benimlen dalga gecti sirf beni utandirmak istedi... kafam cok karisik...

Hayirli geceler
Dua ile...
Aleyküm selam kardeşim hayırlı sabahlar.
facebook hesabi acarak onu arastirdim. Merak etim nasil biri acaba.. bunu nasıl yaptın banada öğretirmisin?
Çocuk efendi biri gibiydi ama senin bayan olduğunu öğrenince hemen yakınlaşmak istedi hemi?
ve sonralarda ise sana senin kim olduğunu çıkardım dedi, hayret bişey o kişi müneccimmişmi ki facede senin kim olduğunu çıkarıyorilginç::. he telefon numarasını verince yediği fırçadan sonra senin kim olduğunu anlamak için bir bülöf yaptı sende yedin ama inkar ettinalkss
Ben yukarıdaki yorumlara katılmıyorum çünkü birlikte yuva kuracağın kişiyi araştırmak, kişiliğini öğrenmek en doğal hakkın ammaaaa böyle feceden makeden değilqqww..k varsa samimi sır saklayacak arkadaşların anlatırsın durumu o arkadaşlarına o arkadaşlarında çaktırmadan o kişiyi araştırırlar.
Keşke numarasını alsaydın, neden? çünkü o numarayı verirdin bir arkadaşına o arkadaşında arardı onu sonrada pardon yanlış numara çevirmişim derdi, baktın o arkadaşına geri dönmedi, ozaman her çiçeğe konmayan arı olduğu anlaşılırdı.
Ama daha sonra geri dönüş yaptı sende verirsin sepeti koluna gönderirdin kendi yoluna ;) hormetlerimle çook kommiik

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
OoooOO tekrar okudum da ortada tam bir galeyana düşürme var...

"fake facebook hesabi acarak onu arastirdim....ve bir ara numarasini verdi"

İlk adımı kim attı??? Burayı atlamışsın!! Birbirini hiç TANIMAyan iki kişi telefon aşamasına nasıl geldi:)))) Telepati mi kuruyordunuz... Pardon ama hem sen Neyi test ediyorsun güzel kardeşim?'? Fake hesap açarsın sadık mı diye test edersin niye diye sorduklarında nişanlısıyım dersin... Tamamdır! Kusura bakma ama zıvanadan çıkmak diye buna denir... Ne yapacağını şaşırmışsın. Galiba hayatına (hem de kendi merakınla) giren ilk erkek:) Aaaman hayır deme! Yoksa aklıma "başka" şeyler gelecek

Kusura bakmada biraz sozlerinize dikat ederseniz sevinirim. Acikcasi Ekrem abinin yorumu haric hepinizin yorumu beni cok sasirti. Gonul sizimda sanki ben hergun hata yapiyorumda cok evlilik meraklisiyimda gibi bir yorum atmis. Her insan oglu bir hata yapar. Ben sadece merak etim karsimdaki bana bahsetikleri cocuk nasil biri kolay numarasini veriyomu cabuk kizlara yanasiyomu.neden kirici sozler kulaniyosunuzki?. Kendinizi ne zanediyosunuzki?.
Insanlarin kalbini kirmaktan baska hic bir sey yapmiyosunuz.
Buda bana ders oldu birdaha birsey anlatilmaz size. Neymis hayatina giren ilk erkek. Lafini bilde konus terbiyesizligin luzumu yok ;)

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam kardeşim hayırlı sabahlar.
facebook hesabi acarak onu arastirdim. Merak etim nasil biri acaba.. bunu nasıl yaptın banada öğretirmisin?
Çocuk efendi biri gibiydi ama senin bayan olduğunu öğrenince hemen yakınlaşmak istedi hemi?
ve sonralarda ise sana senin kim olduğunu çıkardım dedi, hayret bişey o kişi müneccimmişmi ki facede senin kim olduğunu çıkarıyorilginç::. he telefon numarasını verince yediği fırçadan sonra senin kim olduğunu anlamak için bir bülöf yaptı sende yedin ama inkar ettinalkss
Ben yukarıdaki yorumlara katılmıyorum çünkü birlikte yuva kuracağın kişiyi araştırmak, kişiliğini öğrenmek en doğal hakkın ammaaaa böyle feceden makeden değilqqww..k varsa samimi sır saklayacak arkadaşların anlatırsın durumu o arkadaşlarına o arkadaşlarında çaktırmadan o kişiyi araştırırlar.
Keşke numarasını alsaydın, neden? çünkü o numarayı verirdin bir arkadaşına o arkadaşında arardı onu sonrada pardon yanlış numara çevirmişim derdi, baktın o arkadaşına geri dönmedi, ozaman her çiçeğe konmayan arı olduğu anlaşılırdı.
Ama daha sonra geri dönüş yaptı sende verirsin sepeti koluna gönderirdin kendi yoluna ;) hormetlerimle çook kommiik

Selamun aleykum Ekrem abi,

Tesekur ediyorum yorumunuz icin. Bir tek sizin yorumunuz begendim. Insanin kalbini kirmadan utandirmadan cevap verdiginiz icin allah sizden razi olsun.
Ben sadece merak etim kim oldugunu nasil biri oldugunu iki defa bahsettiler benden. Kendi kimligime ayit bir hesap acmadim. Sadece baska bir isim kulanarak ekledim ve konustum. Inanmadi zaten aklina bintane sey geldi... birden beni soylemesi sasirti beni.. haklisiniz nasil bilebilirki benim oldugumu onunkiside bir tahmin..
Hemen kapatim o faceyi ve numarasini kayit etmedim.. korktum...
Yukardakiler oyle bir yorum yazmiski yani insan ne diyecegini sasirtiyor.
Kusura bakmayin ama her kim olursa olsun o kisiyi rencide etmek kimsenin hakki degil.

K

KİNAS

Kayıtsız
Misafir
Gunesim ciddi olarak düşündüğü biri için araştırma yapabilir burada anormal ne var?
Ne olduğunu anlamak, nasıl biri öğrenmek için sosyal medya da kullanılır başka birşey de.
Biri de yazmış insanı denemek için bu yol çok yanlışmış! Sanki kendin doğrucu davutmusun

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gunesim ciddi olarak düşündüğü biri için araştırma yapabilir burada anormal ne var?
Ne olduğunu anlamak, nasıl biri öğrenmek için sosyal medya da kullanılır başka birşey de.
Biri de yazmış insanı denemek için bu yol çok yanlışmış! Sanki kendin doğrucu davutmusun

Selamun aleykum,
Yorumunuz icin tesekur ederim.
Sabah bu yorumlari okurken yukardaki bazi yorumlari inanin kendimi cok kotu hisetim.
Bu devirde bu zamanda hersey zaten sosyal medyadan olmuyomu.
Arastirdim merak etim. Sonusta bahsettikleri kisi kim. Iy birimi ne bilim merak etim.
Ama yukardaki yorumlari gorunce sasirdim. Bu ne yahu. Sanki hep hatali benim cok buyuk hatalar yapmisimda suymusda hayatinda ilk defa bir erkek gormusunde. Kendilerini ne saniyolar ya.
Yorumunuz icin tesekur ederim.
Selametle kardesim

K

KİNAS

Kayıtsız
Misafir
Evlilikte veya iş konusunda araştırmak mubahtır, bunu ayıbı ortaya çıkarmak için değil insanı tanımak için yapıyorsun.
Bir zaman bir ortak iş teklifi yaptı birisi çok düzgün birisi, defalarca geldi gitti arkadaş olduk artık iyice güvendik, evimize girdi çıktı ne dese yapıcaz o derece. Birgün bizde bond çantasını unuttu gitti, çanta şifreli kilitli. Nasıl oldu bilmem bir hisle o çantayı uğraşıp açtım. Nasıl olsa kardeş gibi olduk ya, bir şey demez. Çantanın içinde bir sürü kağıtlar, kartlar fatura gibi şeyler v.s ya dedim bunu biz hiç araştırıp sormadık ya hu burdaki numaralardan birini arayıp danışalım. Ohoooo işin sonuna bak ki bu kişi azılı bir dolandırcıymış. O çantadaki kartlardan tesadüf seçip 3-5 kişiyi aradım. hatta yerlerine gidip görüştüm. Meğer herkes adamın peşindeymiş, üçkağıtçı çıktı yani. Hadi bakalım çok bilenler söylesin, ben kilitli çantayı açıp işin doğrusunu öğrenmekle kötümü yaptım?

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Evlilikte veya iş konusunda araştırmak mubahtır, bunu ayıbı ortaya çıkarmak için değil insanı tanımak için yapıyorsun.
Bir zaman bir ortak iş teklifi yaptı birisi çok düzgün birisi, defalarca geldi gitti arkadaş olduk artık iyice güvendik, evimize girdi çıktı ne dese yapıcaz o derece. Birgün bizde bond çantasını unuttu gitti, çanta şifreli kilitli. Nasıl oldu bilmem bir hisle o çantayı uğraşıp açtım. Nasıl olsa kardeş gibi olduk ya, bir şey demez. Çantanın içinde bir sürü kağıtlar, kartlar fatura gibi şeyler v.s ya dedim bunu biz hiç araştırıp sormadık ya hu burdaki numaralardan birini arayıp danışalım. Ohoooo işin sonuna bak ki bu kişi azılı bir dolandırcıymış. O çantadaki kartlardan tesadüf seçip 3-5 kişiyi aradım. hatta yerlerine gidip görüştüm. Meğer herkes adamın peşindeymiş, üçkağıtçı çıktı yani. Hadi bakalım çok bilenler söylesin, ben kilitli çantayı açıp işin doğrusunu öğrenmekle kötümü yaptım?

Kesinlikle haklisin.
Tamam yaptim ama hayatimda ilk defa arastirdim o kisiyi..
Beni tanimadan etmedin yorum yapiyolar. Sanki beni yilardir taniyolarda hergun hata yapiyorumda.. cok sacma geldi bana..
Iki seferdir bahsediyolar benden. Cogu kisi efendi biri diyolar. Ben o cocugun arkadaslarini tanimiyorumki ordan arastirim.cocugu.
Akrabama buyuklerime soramiyorum utaniyorum..
Merak etim cocugunda face var ordan ulastim ona. Ertesi gunde sildim faceye. Eger niyetim kotu olsaydi cocuga musallat olurdum telefonuyla.
Hemen kapatim bu konuyu.
Niye bukadar abartilar anlamadim.
Bazen arastirmak gerrkiyor. Kolaymi sanki bu tur konular.
Evlilik meraklisida degilimm.
Gencim insan merak ediyor o kisiyi.
Allaha biraktim hayirlisi neyse o olsun.
Sende haklisin kardesim. Bazen insanlar cok iy oynuyabiliyo..

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
"Acikcasi Ekrem abinin yorumu haric hepinizin yorumu beni cok sasirti."

Zaten milletin abes konuları da beni şaşırtıyor...

"Kendinizi ne zanediyosunuzki?. "

Bir fake hesap açıp bizim kendimizi ne zannettiğimizi öğrenebilirsin.

"Kusura bakmayin ama her kim olursa olsun o kisiyi rencide etmek kimsenin hakki degil."

Sen de adamı galeyana getirip burada anlatmanız da kimsenin hakkı değil. Biraz cesaretiniz varsa o kişe ben böyle yaptım diye anlatın. Ondan gizleyecek birşeyiniz yoksa kimseden de gizlenecek bir şeyiniz yoktur.

Madem öyle gidip gerçek hesabınızla ekleyin. Ne bileyim adamı nasıl kafaladığını. O kişiyi galeyana getirip gerçeği öğrenmek "ayıbını araştırmak"tır. Onun kim olduğunu öğrenmeye önce ona kendi gerçek adını vererek başla sonra güya bize fırça kay. Zıvanadan çıkmak demekle tam teşhis yapmışım aferin bana!

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz

bozacının şahidi şıracıdır derler sırıtık.:, Demek ki sen de aynı zihniyettesin. :tamam:. adamın profiline gir paylaştıklarını incele bir fikir oluşsun kafanda... buna kimse doğrucu davut kesilmez. Ama sen ekliyorsun adamı fake isimle! ekliyerek özel hayatına giriyorsun sonra bir ayıbını buluyorsun kzgnn.. Acaba neler neler yazıp kafalıyorsun ben ne bileyim :bilmemm:.

Ortada Mertlik yok! fake hesap açalım araştıralım sonra yanlışını görünce sırra kadem basalım dfgtn eleştiren olursa sen doğrusu davutmusun diyerek su yüzüne çıkalım sasi.. Ohh ne ala cennet vatanım cfbrvo

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Özel hayatı ihlal ederek böyle şeyler olmaz. Adamın yanına destur çekerek girilir pat diye içeri dalınmaz yoksa "adamın ayıbını görürsen o artık senin de ayıbın olur." Önce kendinizi tanıtın destur çekin yani... Adam da kendine bir çekidüzen versin ya Hu! sonra size karşı hatasını görürseniz kalayı basın. Ortada açıkça galeyana düşürmek var hala bozacı şıracı ilişkisiyle haklılığınızı savunmaya kalkıyorsunuz.

Buna itiraz ettiğimiz için dorucu davutmusun diye yapılan tenkitten çekinmem. Ben doğruyu emrederim yanlışı men ederim Allahu Teala bu hakkı bana vermiş. Burası da umuma açık bir alansa kimsenin özeline girip de eleştiri yapmıyoruz (!). Şaşıran şaşırmaya devam etsin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Güneşim Senin, Vicdanen rahat isen bizim söylediklerimizin önemi yok!!
Mademki onu merak ettin ve her sey sosyal medyadan oluyor O insan senin kim olduğunu biliyorum dediğinde evet O benim !
Sizi yakindan tanimak istemiştim diyerek doğruya söylese idiniz O da tmm. tanişalim diyecekti!!
Benim karşi olduğum oyun, yalan, dolan idi..

Yalan ,insan psikolojisine ve etrafina Kısa vadede, Bir An için,sonuç,fayda verir!!Amaaa uzun vadede insanin itibarına,zarar getirir..

Ya O insan ileride O insanin senin olduğunu öğrenirse Senin hakkinda ne düşünür biliyormusun..Sanal alemde gezen biri ....

neyse niyettimi Allah biliyor amacim Seni korumak!!idi..Yanlışın neresinden dönersen kar olduğunu bilmeni istedim.. Allah Yardimciniz olsun...

On beş yıldir farklı millet, farklı Din, farklı kültürden olan insan, çocuklar, gençler ile çalışmaktayım!!Ne Öğrendin Diye Sorarsanız derim ki:
Samimiyet ve dürüstlüğün Evrensel bir Dil ve bütün insanlığın ortak Dili olduğunu Öğrendim...
Ya olduğumuz gibi görünelim ya da göründüğümüz gibi olalım...Selametle..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamun aleykum Ekrem abi,

Tesekur ediyorum yorumunuz icin. Bir tek sizin yorumunuz begendim. Insanin kalbini kirmadan utandirmadan cevap verdiginiz icin allah sizden razi olsun.
Ben sadece merak etim kim oldugunu nasil biri oldugunu iki defa bahsettiler benden. Kendi kimligime ayit bir hesap acmadim. Sadece baska bir isim kulanarak ekledim ve konustum. Inanmadi zaten aklina bintane sey geldi... birden beni soylemesi sasirti beni.. haklisiniz nasil bilebilirki benim oldugumu onunkiside bir tahmin..
Hemen kapatim o faceyi ve numarasini kayit etmedim.. korktum...
Yukardakiler oyle bir yorum yazmiski yani insan ne diyecegini sasirtiyor.
Kusura bakmayin ama her kim olursa olsun o kisiyi rencide etmek kimsenin hakki degil.
Aleyküm selam kardeşim, rica ederim kardeşim ben içimden geldiği gibi yazmayı prensip edinmişim ve eğriye eğri, doğruya doğru dobra dobra yazarım, anlattığın konuda senin hatan vardıysa bende açık açık hatanı söylerdim, ve yine söylüyorum, sen, kimseyi araştırıpta rencide ettiğin yok, araştırmakla iyi yapmışsın neticede ileriye dönük bir ilişki başlayacaktı ama hiç olmazsa telefon numarasını vermekle edepsizin niyeti belli olmuş,
Gönül sızım haricinde diğer kişiyi dikate alman gerekmez kardeşim o böyle konulara balıklama dalış yapar, bildiği gibi yazar çizer karalar ve ben sabırla beklemekteyimdfrt..

Özel hayatı ihlal ederek böyle şeyler olmaz. Adamın yanına destur çekerek girilir pat diye içeri dalınmaz yoksa "adamın ayıbını görürsen o artık senin de ayıbın olur." Önce kendinizi tanıtın destur çekin yani... Adam da kendine bir çekidüzen versin ya Hu! sonra size karşı hatasını görürseniz kalayı basın. Ortada açıkça galeyana düşürmek var hala bozacı şıracı ilişkisiyle haklılığınızı savunmaya kalkıyorsunuz.

Buna itiraz ettiğimiz için dorucu davutmusun diye yapılan tenkitten çekinmem. Ben doğruyu emrederim yanlışı men ederim Allahu Teala bu hakkı bana vermiş. Burası da umuma açık bir alansa kimsenin özeline girip de eleştiri yapmıyoruz (!). Şaşıran şaşırmaya devam etsin.
ozkn kardeş, bu ne şiddet, bu ne celal, buranın hernekadar umuma açık bir alan olması sizde dahil hiç kimseye kişi veya kişileri aşağılayıp rencide etme hakkı vermezqqww..k
bardağı taşırmamaya dikat et https://www.islamiforumlar.net/yonetimden-duyurular/2286-yeni-uyelerimize.html
Aslında uyarıları özelden yapmak icap eder ama sizden sonra gelecek nesillerinde bu uyarıyı okuması için burada yazmak zorunda kaldım!...
https://www.islamiforumlar.net/etkinlik-bolumu/8878-su-anda-ne-dinliyorsun-8.html#post75377 Bu ikazın tekrarı yoktur, bilginize...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Ya,o çantayı açıpta bakmasaydın o belgeleri görmeseydin kimbilir nasıl çarpılacaktınızsırıtık.:,
Peki, size o çantayı açtıran kim? bunu hiç düşündünüzmü? üstelik şifreli çantahmmnn
Ben çok bilmiyorum ama bence sen o çantayı açmakla iyi yapmadın, çünkü sizde unutulmuş, yani size emanet sayılır.
Birde madalyonun diğer yüzüne bakarsak çantayı açmanız sizin açınızdan iyi olmuşalkss
DEMEKKİ BİR ŞEYİ VE/VEYA BİR KİŞİYİ ARAŞTIRMAKTA HAYIR VARMIŞçook kommiik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt