• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Vesvese gelmesinden sonra görülen rüya

Asyahira312

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Vesvese gelmesinden sonra görülen rüya.
Merhaba utanarak anlatıyorum ama bende yaklaşık 3 hafta önce bir sıkıntı vardı, sürekli bana vesvese geliyordu ananem hocaya gösterdi uğramışlar demiş hoca, bu kızın her yeri ağrıyor demiş hakikaten de öyleydi. Geçen gün yine bi vesvese geldi söz veriyorum annemi öldürücem Allah'ım diye. Ben artık bunları takmıyorum dua okuyorum geçiyordu. Bu vesvesenin sabahına doğru rüyamda yeşil baş örtülü bir kadın, adımla hitap ederek söz verdin Allah'ına unutma dedi. Komik gelebilir ama gerçekten çok içim yanıyor annem hakkında istemesem de bunları düşünmek aşırı şekilde ağrıma gidiyor, ağlıyorum. Neden o rüyayı görmüş olabilirim kiminiz bana kafayı yemiş diyebilirsiniz ama ciddiyim ben. Bilgilendirirmisiniz beni lütfen sürekli ağlıyorum gözümde yaş kalmadı artık. Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Merhaba kardeşim, siz mesaj yazdınız cevap istiyorsunuz arka arkaya mesajlar gönderiyorsunuz, sıkıntınız vardır haklısınız acele etmekte belki ama bu konuda bilgisi olan biri yazınızı okur ve cevap vermek isterse cevap yazar. Onun haricinde burada her soruya anında cevap verecek maaşlı elemanlarımız yok maalesef. Biraz sabır lütfen belki sıkıntınıza çare olacak biri birşeyler yazar inş.

Durumunuza gelince kendi fikrim olarak şunu söyleyebilirim ki; Vesvese ileri dereceye ulaşmışsa bir hastalık halini almış demektir. Böyle bir ruh halindeyken her çeşit rüya görmek normaldir. Her gördüğünüz rüyadan bir anlam çıkarmaya çalışmayın. Muhtemelen vesvese sıkıntısı nedeniyle bilinç altınız çok karışık. Bence öncelikle vesveseden kurtulmak için çare arayın. Forumda arama yapın, sizinle aynı sıkıntılara sahip olanların paylaştıkları yazıları, varsa cevaplarını veya vesvese konusunda paylaşılmış bilgileri gözden geçirin, belki bir faydası olur.

Üst Alt