Selamün aleyküm islamiforumlar.net ailem kıymetli büyüklerim ve değerli kardeşlerim sizlerde benim ailemin bir parçasısınız ben hep öyle gördüm sizleri. Üye olduğum günden beri benden desteklerinizi dualarınızı hiç bir zaman esirgemediniz ve bunu sadece Allah rızası için yaptınız. Ben sizler gibi değerli insanları tanıdığım için gerçekten çok mutluyum.
Evet bugün ceza mahkemesinin duruşması vardı, ve bütün engellere rağmen çıkan bütün aksiliklere rağmen hakimin olumsuz tutumlarına rağmen her şeyi kılıfına uydurmalarına rağmen Rabbimin izniyle sizlerin sevenlerimin duaları hürmetine bu mahkemeyi sağ salim atlattık ve verilen ceza ertelendi şükürler olsun. Evladımın boynu bir kere daha bükülmeden bitti şükürler olsun Rabbime. O dilemedikten sonra ol demedikten sonra kimin küçücük yaprağı bile kaldırmaya gücü yeter. Allah(c.c) hepinizinden tek tek razı olsun. Desteklerinizin nasihatlerinizin dualarınızın hakkını ne yapsamda ödeyemem. Rabbim inşallah burada müşkülü olan sıkıntısı olan kardeşlerimin büyüklerimin de gönüllerine ferahlık sıkıntılarına kolaylık sabırlarını daim hastalarına şifa dertlilerine deva borçlularına eda ve gönüllerinizden geçen hakkınızda hayırlı olacak bütün dualarınızın kabul olmasını nasip eylesin. Rabbim yazdığına da aldığına da verdiğine de şükürler olsun.