Üzerime iftira atılan mahkemeden kurtulmam için dua

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamün aleyküm çok kıymetli abilerim ablalarım ve kardeşlerim. ''Bir mahkeme günü daha geldi çattı Pazartesi günü yine ceza mahkemesinin duruşması var''

Aleyküm selam kardeşim.
Allah c.c yar ve yardımcın olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşaAllah.
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm kardeşim, hakkında HER ŞEY in hayırlısı olsun senin niyetin güzel inşallah akıbetin de güzel olur Allah doğrunun yanında dır endişe etme... dualarla yanındayız hakkım helal olsun sende helal et kardeşim iyi akşamlar......

Selamün aleyküm çok kıymetli abilerim ablalarım ve kardeşlerim. ''Bir mahkeme günü daha geldi çattı Pazartesi günü yine ceza mahkemesinin duruşması var''

Aleyküm selam kardeşim.
Allah c.c yar ve yardımcın olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşaAllah.
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Aleyküm selam emos kardeşim duaların için Allah senden razı olsun varsa hakkım helal olsun hayırlı akşamlar Allah'a emanet ol kardeşim.

Allah razı olsun Ekrem abi duaların için desteklerin için hakkımızda hayırlısı sonuç hayırlı haber olursa bu sevinci sizlerle paylaşacağım. Allah'a emanet ol abi.

simge1989

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
tolunay kardeşim ADALET yerini bulacaktır . gerekirse Temyiz e gidin .
RABBİM Yar ve Yardımcın Olsun kardeşim . güzel haberlerini bekliyoruz .

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
tolunay kardeşim ADALET yerini bulacaktır . gerekirse Temyiz e gidin .
RABBİM Yar ve Yardımcın Olsun kardeşim . güzel haberlerini bekliyoruz .

Allah razı olsun kardeşim hapis cezası çıkacak olursa zaten temyize gidilecek. Bu dünya'nın adalet düzeninde kaybetsemde ilahi adalet var kardeşim mahkeme-i kübrada illa ki herkes ettiğinin bedelini daha ağır ödeyecek. Hakkımızda hayırlısı Allah'a emanet ol kardeşim.

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı bir sonuçla çıkarsınız o mahkemeden.senin içinde kızın içinde eşin içinde Rabbim hayırlı bir sonuç nasip etsin. Allah'ın adaleti büyüktür tecelli edecektir inşallah...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm islamiforumlar.net ailem kıymetli büyüklerim ve değerli kardeşlerim sizlerde benim ailemin bir parçasısınız ben hep öyle gördüm sizleri. Üye olduğum günden beri benden desteklerinizi dualarınızı hiç bir zaman esirgemediniz ve bunu sadece Allah rızası için yaptınız. Ben sizler gibi değerli insanları tanıdığım için gerçekten çok mutluyum.

Evet bugün ceza mahkemesinin duruşması vardı, ve bütün engellere rağmen çıkan bütün aksiliklere rağmen hakimin olumsuz tutumlarına rağmen her şeyi kılıfına uydurmalarına rağmen Rabbimin izniyle sizlerin sevenlerimin duaları hürmetine bu mahkemeyi sağ salim atlattık ve verilen ceza ertelendi şükürler olsun. Evladımın boynu bir kere daha bükülmeden bitti şükürler olsun Rabbime. O dilemedikten sonra ol demedikten sonra kimin küçücük yaprağı bile kaldırmaya gücü yeter. Allah(c.c) hepinizinden tek tek razı olsun. Desteklerinizin nasihatlerinizin dualarınızın hakkını ne yapsamda ödeyemem. Rabbim inşallah burada müşkülü olan sıkıntısı olan kardeşlerimin büyüklerimin de gönüllerine ferahlık sıkıntılarına kolaylık sabırlarını daim hastalarına şifa dertlilerine deva borçlularına eda ve gönüllerinizden geçen hakkınızda hayırlı olacak bütün dualarınızın kabul olmasını nasip eylesin. Rabbim yazdığına da aldığına da verdiğine de şükürler olsun.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm kardeşim, gözün aydın inşallah daha iyi haberlerini de duyarız duaların için ve anneme yaptığın duan için de ayrıca teşekkür ederim Allah hepimizden razı olsun güzel yürekli kardeşim...

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm gözün aydın inşallah bir daha böyle bir sorunla karşılaşmasın.Burada birçok kişinin hayır duasını aldın bu da duanın gücünü gösteriyor,çok şükür ki çocuğun tek başına kalmayacak.Allah annesine de hidayet versin inşallah oda doğru yolu Yaradanın kapısında bulur.Allah senden de razı olsun dualarına da amin amin amin inşallah... Rabbim dermansız dert vermesin.Yaradan bundan sonraki hayatınızda kızınla birlikte hayırlı bir yol nasip etsin...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Elhamdülillah,elhamdülillah,elhamdülillah:)

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm kardeşim, gözün aydın inşallah daha iyi haberlerini de duyarız duaların için ve anneme yaptığın duan için de ayrıca teşekkür ederim Allah hepimizden razı olsun güzel yürekli kardeşim...

Selamün aleyküm gözün aydın inşallah bir daha böyle bir sorunla karşılaşmasın.Burada birçok kişinin hayır duasını aldın bu da duanın gücünü gösteriyor,çok şükür ki çocuğun tek başına kalmayacak.Allah annesine de hidayet versin inşallah oda doğru yolu Yaradanın kapısında bulur.Allah senden de razı olsun dualarına da amin amin amin inşallah... Rabbim dermansız dert vermesin.Yaradan bundan sonraki hayatınızda kızınla birlikte hayırlı bir yol nasip etsin...
Elhamdülillah,elhamdülillah,elhamdülillah:)

Aleyküm selam dualarınıza yürekten amin Allah(c.c) razı olsun gerçekten hayatımda tanıdığım en iyi en güzel insanlarsınız sizler için ne söylesem azdır. Bu ortamı buradaki büyüklerimi kardeşlerimi sizleri gerçekten çok seviyorum iyi ki sizin gibi gönlü güzel insanları tanıdım. Bu mutluluğumun gerçekten tarifi yok sizleri hiç görmemiş olabilirim ama sizleri sevmek için görmeye lüzum yok çünkü ben sizin gönüllerinizin güzelliğini gördüm sizlerin gönüllerini tanıdım. Belki burada yazdıklarım sizleri daha önceden tanımadığım için abartı gibi yapmacık gibi laf olsun diye yazmışım gibi gelebilir ama sadece sizler için gönlümden geçeni yazdım. Sizlerin ve burada sıkıntısını bildiğim diğer kardeşlerimde gönüllerinizde olanları, müşküllerinizi bildiğimden her gün sizlerde benim dualarımdasınız Rabbimin izniyle. Rabbim inşallah hakkınızda hayırlı olan ve olacak olan bütün dualarınızı kabul buyursun.

Dualarımda dualarınızda bulunmak duasıyla Allah'a(c.c) emanet olun...

simge1989

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Tolunay kardeşim çok sevindim:) gerçekten yani kalben üzüntü duymuştum benim yapımda var biraz duygusalımdır. Yani kalbime dokunan şeyler olduğu zaman farklı biri oluyorum. Pazar gecesi yatmadan önce senin bu olayın bir türlü beynimden çıkmadı, kalktım abdestimi aldım, namaz kıldım, dualar okudum yani korkarak şu sayfayı açtım acaba neler oldu diye sayfayı açıp okumaktan çekindim. Çok şükür güzel şeyler yazmışşsın. Valla bir avukat tutup hızlı trenle geliyodum oraya. :)

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun kardeşim duaların desteklerin için. Bende mahkemeye son 3 gün kala hiç uyuyamadım dualar okudum kızımın başına oturdum onu seyrettim. Hayatım boyunca Allah'tan başka hiç kimseden hiç bir şeyden korkmadım ama bu mahkemede ceza alırsam kızıma ne olur korkusu beni çok yordu. Mahkeme sabahı kızım uyurken onu öpüp veda mı olur acaba diye aklıma gelmesi. Kızım olmasa bu mahkeme bu kadar yormazdı ceza almak umrumda olmazdı. Çünkü ben bu yaşıma kadar hayatımda yaşadığım en kötü olayı yaşadım mahkemede ceza almak canımı ne kadar acıtabilirdi. Hayatımın en zor günü oldu desem yalan olmaz hakimin şahitleri yarım yamalak dinlemesi sürekli şahitleri avukatı terslemesi sonunda karar deyip ertelenmesi bizde çok sevindik. Yordu ama şükürler olsun bitti kardeşim. İyi ki gelmemişsin kardeşim avukatıda senide terslerdi sonra hakim :) şaka bir tarafa buraya yolu düşen gelen büyüklerim kardeşlerim olursa burada da bir kardeşiniz var her zaman beklerim. Simge kardeşim sen avukatla gelmesende diğer kardeşlerimle büyüklerimle birlikte dualarınız geldi o güzel kapleriniz geldi burada benimleydi. Allah(c.c) razı olsun kardeşim Allah'a(c.c) emanet ol...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
selamun aleyküm kardeşim yanılmıyorsam salı günü boşanma davamız var demiştin nasıl geçti? var mı bir gelişme? aklıma geldi bir sorayım dedim.
hayırlı akşamlar..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam kardeşim dün akşam yazacaktım bilgisayarın azizliğine uğradım nasip bugün akşamaymış. :) Sorduğun için düşündüğün için Allah(c.c) senden razı olsun kardeşim. Hala aynı gelen giden olmadı son şahidi dinlettik hakimin bize karşı bakış açısı olumlu gözüküyor ama o gelmediği için ona bir şans daha verdi. Numarasını almışlardı geçen duruşma operatörden adres bilgisine ulaşıp yeni bir tebligat gönderecekler yine ulaşamazlarsa veya ulaşsalar da yine gelmezse avukatım 5 martta bitecek dedi. Bence normal prosedür neticede oda dinlenmesi gerekiyor ki bende gelmesinden yanaydım ama sanırım böylesi hayırlı çünkü her zaman dualarımda hayırlısını istiyorum. 5 martta sanırım tamamen bitecek Rabbim hakkımızda cümlemizin hakkında hayırlısını nasip eylesin. Sen nasılsın kardeşim teyzem nasıl oldu? Herşey için sağol kardeşim Allah(c.c) razı olsun Allah'a emanet ol...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Hayırlı günler kardeşim, sevindim inşallah mart'ta biter kurtulursun hayırlısı olsun... annem iyi bugünlerde şükür karnabahar kürünü uyguluyor bakalım... bizler de iyiyiz rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah selam ve dua ile...

zfrgnc

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ne nankörüz insan oğlu..

ALLAH yardımcın olsun

Umarım kazanırsın davanı.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah(c.c) razı olsun zafer kardeşim. Allah(c.c) cümlemizin yardımcısı olsun. Hayatta herşey nasip kısmet hakkımızda hayırlısı...

Üst Alt