Twitter hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ben kübra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Es-selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuh.
sosyal medya günümüzde artık çok kullanılır hale geldi. facebook,twitter gibi bağlantılar daha çok kullanılıyor. Benim facebook hesabım yok ayrıca çok saçma buluyorum hem bir sürü vakit kaybı hem de boş boş şeylerle uğralışıyor. Bilgi edinmek,insanların sevdiği saydığı,bilgilendiği kişileri takip etmek için twitter hesabını daha uygun buldum ve bugün bir tane hesap açtım çok yararlı buldum islam aleminde büyük yeri olan kişilerin mesajlarını okumak vakıfların bilgilendirmesi islam alemi üzerine dünyadaki bakış ve etkiler ve daha bir çok şey hakkında bilgi sahibi oluyorsun. Henüz çok kullanmayı bilmiyorum ama bu forumdaki bazı kişilerin (gönül sızım,ekrem,serdar,ilim dilencisi...) twit adresi varsa bu kişileri de takip etmek isterim.ayrıca sizler twitter hakkında ne düşünüyorsunuz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuh...
kardesim Ben ekrem,serdar,ilim dilencisi kardeslerimin Twitter adresi varmi yokmu bilmiyorum ama bildigim benim yok!!
ama banka hesabim var...dayi;.:

benim sosyal medyam ;Ailem ,Çocuklarim, Mesleğim ve islamiforumlar.net ailesidir...
Twitter;yaşanmışlığı, zaman harcamayı ,emek gerektirir..
Benim ise bazen başımı kaşıyacak vaktim yok!!..Aşka vaktim yok !!Âşık olmaya bile vaktim yok..Depresyona bile girmeye vaktim yok..sırıtık.:,
mesleğim ve geleceğim yönünden kendimizi devamli sosyal ve ilmi yönünden güncelleştirmeliyiz...cddvb..
O yüzden Her türlü kitap,magazin okur..insan, ruh,duygu düşünce ve davranışlar hakkinda araştırmalar yapar..
Hipnoz ve Rüyalar,Evrenin Dili ve Psikoloji uzerine yazılar düzenlerim..

Ben Gönül sızım...utngc..
benim hayattimda hic bir zaman facebook, twitter denilen bir şeyim olmadi.. nasil hesap, kitap acilir, kullanilir, kapatilir onu bile bilmem..
beni bilenler bilir ki ben bir Sanal, teknoloji engellisiyim ..agla..:,
islamiforumlar.net ailesinden baska hic bir site, Forum,Sanal mekana TAKILMAM!!islikcalan

Hayat felsefem ;Tabağına yiyebileceğin kadar yemek , hayatına sevebileceğin kadar insan,altından kalkabileceğin,hakkını verebileceğin kadar sorumluluk yükle!!
hesabını verebileceğin kadar günah işle...

acilangul1

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam, twitter denilen şeyin yanından bile geçmem. O kadar ahlaksızlıklar var ki! Her an ağıza alınmayacak küfürler içeren yazılar karşınıza çıkabilir. Eskiden kalma bir face sayfam var. Onuda 40 yılda bir ya açarım ya açmam. Orada farklı değil zaten. Çok ahlaksız yazılar ve hatta resimlerle bile karşılaşmışlığım var. Fakat maalesef gençleri dört bir yandan kuşatmış durumdalar. Elimde olsa yasaklardım. Fakat sadece kendim uzak durabiliyorum. Ötesine gücümüz yetmiyor.

Eskiden açtığımız birde foruma ait sayfamız vardı o da uzun zamandır hareketsiz duruyor. https://www.facebook.com/pages/islamiforumlarnet/146462102085016?fref=ts

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Es-selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuh.

Henüz çok kullanmayı bilmiyorum ama bu forumdaki bazı kişilerin (gönül sızım,ekrem,serdar,ilim dilencisi...) twit adresi varsa bu kişileri de takip etmek isterim.ayrıca sizler twitter hakkında ne düşünüyorsunuz.
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuh sen kübra kardeşim.
Sen kübra kardeşim evet benim islamiforumlar.net, alapli.biz, yandex, facebook, hotmail, skype, twitter, windows live mesenger ve ismini unuttuklarım birkaç tane daha var da, hayırdır size karşı bir yanlışımmı oldu? nefesini adeta ensemde hissediyorum.
birkaç yıl önce twitter hesabı açtım sevmedim birdahada girmedim şifremi dahi unuttum. skype hesabı açtım kullanamadım dahada girmedim :) gelen maillerimin tümünü yandexte okuyorum çünkü bütün hesaplarımı oraya bağladım msn kapandığı için facebook hesabı açtım çünkü arkadaşlarımla ordada balık gibi canlı canlı görüşebiliyorum, forum kadar olmasada facede de islami konular üzerinde çalışıyorum
tabiki buradaki konuları oraya kaydırarak (başkan duymasın)çook kommiik
Tiwettde değilde islamiforumlar.net dahil Face hesabı açıpta takip etmek istersen Efsane Kamyoncu diye seslen ben gelirim kardeşim:)
Tabi bunların hepsi espiriden ibaret de sosyal medya paylaşımında islamiforumlar.net sadece bana değil dünyaya yeter güzel kardeşim.
Dua ile...

Edit:

Aleykümselam, twitter denilen şeyin yanından bile geçmem. O kadar ahlaksızlıklar var ki! Her an ağıza alınmayacak küfürler içeren yazılar karşınıza çıkabilir. Eskiden kalma bir face sayfam var. Onuda 40 yılda bir ya açarım ya açmam. Orada farklı değil zaten. Çok ahlaksız yazılar ve hatta resimlerle bile karşılaşmışlığım var. Fakat maalesef gençleri dört bir yandan kuşatmış durumdalar. Elimde olsa yasaklardım. Fakat sadece kendim uzak durabiliyorum. Ötesine gücümüz yetmiyor.

Eskiden açtığımız birde foruma ait sayfamız vardı o da uzun zamandır hareketsiz duruyor. https://www.facebook.com/pages/islamiforumlarnet/146462102085016?fref=ts
Aynen katılıyorum hocam nekadar azı bozuk insan varsa hepsi fecebookta mevcut .
örneğin bir arkadaşımın profiline baktım orda böyle küfürbaz varsa, arkadaşım olmasada o kişiyi engelliyorum ve arkadaşımın profiline yazdığım yazıdan gelipte benim profilimi göremiyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Adminim Niye kullanmayacağıniz şeyleri açıyorsunuz ..?bosuna ziyan ediyorsunuz..dfrt..
ben bunu anlamis degilim..:bilmemm:.
Bir Hevesti Geldi Geçti Facebook'ta. Bir Hevesti Geldi Geçti yandex, facebook, twitter..da..islikcalan

Ben tanıdıklarım ile iletişime gecmek yerine Vebal altında olduklarim,sorumluluklarim ile iletişimdeyim..
yani Ailem Çocuklarim Mesleğim ve islamiforumlar.net ailesi
...

wqcs

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Adminim Niye kullanmayacağıniz şeyleri açıyorsunuz ..?bosuna ziyan ediyorsunuz..dfrt..
ben bunu anlamis degilim..:bilmemm:.
Bir Hevesti Geldi Geçti Facebook'ta. Bir Hevesti Geldi Geçti yandex, facebook, twitter..da..islikcalan

Ben tanıdıklarım ile iletişime gecmek yerine Vebal altında olduklarim,sorumluluklarim ile iletişimdeyim..
yani Ailem Çocuklarim Mesleğim ve islamiforumlar.net ailesi
...

wqcs
Anlamıyacak nevar adminim, maksat ziyanlık olsun:D

Adminim herkesin düşüncesi farklı, bende tanıdıklarım ile iletişime o zaman tünelinden geçiyorum mesela istanbuldaki bir akrabama, arkadaşıma telefon açsam dünya tl gidecek, hoş tl,yi denizden toplamıyoruzxxzzl..
Geçenlerde noldu? soy isminden yola çıkarak enson 1980 yılında görüştüğümüz bir asker arkadaşımı ve onun vesilesiyle bir asker arkadaşımı daha buldum,
inanın yolda para bulsaydım okadar sevinmezdim.:tamam:.
:tamam:.Yani facebook,un faydasından çok zararlarıda var ama o kişinin facebook u nası kulanmasına bağlı

facekarikatur.jpg
dfgtndfgtndfgtn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Nee !!facebook da zaman tünelinden mi geçiyorsunuz..
bari geriye mi gidiyorsunuz yoksa Param yok diye Kendini harcayarak ileriye mi gidiyorsunuz ..?
sırıtık.:,

Facebook duvarlarina hanimlar abaninca inanin bize yetmez, bize cin SEDDi lazim...sırıtık.:,
desenize Dag daga kavusmaz, Facebook kavuştururmuş!!:tüüh:,
Sen neymişsin be facebook abi..
dayi;.:

ben kübra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz

es-selamun aleyküm .yeni kayıt oldum ve dediğiniz şekilde kötü sözlerle karşılaşmadım.ayrıca siz takip etmek istediklerinizi takip ediyorsunuz sizi takip etmek isteyenleri engelleye biliyorsunuz,twitlerinizi sadece istedikleriniz görebiliyor bu yönleriyle iyi. açıkcası sevdiğim,görüşlerini beğendiğim kişilerin yazılarını takip etmek için açtım hesabı.ayrıca bir twit hesabını çok beğendim yanılmıyorsam dünyada islam diye bir hesaptı dünyanın her yerinde islamla ilgili haberleri duyuruyorlar tabiki kaynağıyla birlikte.şimdilik sevdiğim etkinliklerini beğendiğim ihh,yeryüzü doktoru,agd,filistin gibi vakıfları başbakanımız,cumhurbaşkanı,hoca efendi,şule yüksel şenler,kadir mısıroğlu,emine şenlikoğlu,yavuz bahadıroğlu,mustafa karataş,doktor salih selman(yeryüzü doktoru) gibi görüşünü beğendiğim güzel yürekli insanları takip ediyorum.sizlerin de bu güzel yürekli insanlardan olduğunuzu düşünerek twitter hesabınızı istemiştim.

ben kübra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuh sen kübra kardeşim.
Sen kübra kardeşim evet benim islamiforumlar.net, alapli.biz, yandex, facebook, hotmail, skype, twitter, windows live mesenger ve ismini unuttuklarım birkaç tane daha var da, hayırdır size karşı bir yanlışımmı oldu? nefesini adeta ensemde hissediyorum.
birkaç yıl önce twitter hesabı açtım sevmedim birdahada girmedim şifremi dahi unuttum. skype hesabı açtım kullanamadım dahada girmedim :) gelen maillerimin tümünü yandexte okuyorum çünkü bütün hesaplarımı oraya bağladım msn kapandığı için facebook hesabı açtım çünkü arkadaşlarımla ordada balık gibi canlı canlı görüşebiliyorum, forum kadar olmasada facede de islami konular üzerinde çalışıyorum
tabiki buradaki konuları oraya kaydırarak (başkan duymasın)çook kommiik
Tiwettde değilde islamiforumlar.net dahil Face hesabı açıpta takip etmek istersen Efsane Kamyoncu diye seslen ben gelirim kardeşim:)
Tabi bunların hepsi espiriden ibaret de sosyal medya paylaşımında islamiforumlar.net sadece bana değil dünyaya yeter güzel kardeşim.
Dua ile...

Edit:

Aynen katılıyorum hocam nekadar azı bozuk insan varsa hepsi fecebookta mevcut .
örneğin bir arkadaşımın profiline baktım orda böyle küfürbaz varsa, arkadaşım olmasada o kişiyi engelliyorum ve arkadaşımın profiline yazdığım yazıdan gelipte benim profilimi göremiyor.

es-selamun aleyküm.yok hocam estağfirullah ne yanlışı.
yazdıklarınızı,görüşlerinizi beğendiğim için sizin gibi ihlaslı birini yakından tanımak takip etmek istemiştim o kadar.
saygılar

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
es-selamun aleyküm .yeni kayıt oldum ve dediğiniz şekilde kötü sözlerle karşılaşmadım.ayrıca siz takip etmek istediklerinizi takip ediyorsunuz sizi takip etmek isteyenleri engelleye biliyorsunuz,twitlerinizi sadece istedikleriniz görebiliyor bu yönleriyle iyi. açıkcası sevdiğim,görüşlerini beğendiğim kişilerin yazılarını takip etmek için açtım hesabı.ayrıca bir twit hesabını çok beğendim yanılmıyorsam dünyada islam diye bir hesaptı dünyanın her yerinde islamla ilgili haberleri duyuruyorlar tabiki kaynağıyla birlikte.şimdilik sevdiğim etkinliklerini beğendiğim ihh,yeryüzü doktoru,agd,filistin gibi vakıfları başbakanımız,cumhurbaşkanı,hoca efendi,şule yüksel şenler,kadir mısıroğlu,emine şenlikoğlu,yavuz bahadıroğlu,mustafa karataş,doktor salih selman(yeryüzü doktoru) gibi görüşünü beğendiğim güzel yürekli insanları takip ediyorum.sizlerin de bu güzel yürekli insanlardan olduğunuzu düşünerek twitter hesabınızı istemiştim.

Aleykümselam kardeşim, sen twitter hakkındaki düşüncelerimizi sormuşsun. Bende düşüncelerimi yazdım. Twitter veya diğer sosyal medya scriptlerinin özelliklerini de gayet iyi bilirim. Ayrıca bahsettiğin ve çok küçük bir zümre oluşturan o hesaplarıda bilirim. Sen Esas yüzünü görmemişsin. Görmesen daha iyi. Anlatmaya çalıştığım büyük çoğunluğu oluşturan kesimdir. Gençlerin büyük çoğunluğu, bahsettiğin hesapları mı takip ediyor sanıyorsun? Gençler, hatta orta yaş ve üstü bile her türlü ahlaksız sohbet ve muhabbet içinde. O nedenle sosyal medyanın savunmasını yapma istersen. Fazla uğraşmana gerek yok! Şöyle internette kısa bir tur yapsan , sosyal medyanın zararları ve gençler üstündeki etkileri hakkında yorumları ve hatta bilimsel tespitleri bile görebilirsin. İlaveten twetter hesabımız olmadığından dolayısı ile o güzel yürekli insanlardan olamadığımız için üzgünüz!!! İnsanın güzel yürekli olması için twit hesabı olması gerektiğini daha önce hiç duymamıştım.hmmnn

ben kübra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykümselam kardeşim, sen twitter hakkındaki düşüncelerimizi sormuşsun. Bende düşüncelerimi yazdım. Twitter veya diğer sosyal medya scriptlerinin özelliklerini de gayet iyi bilirim. Ayrıca bahsettiğin ve çok küçük bir zümre oluşturan o hesaplarıda bilirim. Sen Esas yüzünü görmemişsin. Görmesen daha iyi. Anlatmaya çalıştığım büyük çoğunluğu oluşturan kesimdir. Gençlerin büyük çoğunluğu, bahsettiğin hesapları mı takip ediyor sanıyorsun? Gençler, hatta orta yaş ve üstü bile her türlü ahlaksız sohbet ve muhabbet içinde. O nedenle sosyal medyanın savunmasını yapma istersen. Fazla uğraşmana gerek yok! Şöyle internette kısa bir tur yapsan , sosyal medyanın zararları ve gençler üstündeki etkileri hakkında yorumları ve hatta bilimsel tespitleri bile görebilirsin. İlaveten twetter hesabımız olmadığından dolayısı ile o güzel yürekli insanlardan olamadığımız için üzgünüz!!! İnsanın güzel yürekli olması için twit hesabı olması gerektiğini daha önce hiç duymamıştım.hmmnn

es-selamun aleyküm.konuyu çok farklı yerlere çekmişsiniz.ben de sadace düşüncelerimi yazmıştım.üslubunuz neden bu kadar ağır açıkcası anlayamadım.bugün hesap açtığımı defalarca söyledim sadece yeni olduğum için kötü şeylerle karşılaşmadığımı söylemek istemiştim twitter ve benzeri bağlantıları savunduğum yok.twitter hesabımız yok o güzel yürekli insanlardan olamadığımız için üzgünüz falan ne demek size neden twitter hesabınız yok o zaman siz güzel yürekli insanlardan değilsiniz diyen mi oldu.açıkcası sizden bu kadar alaksız cevap alacağımı hiç düşümemiştim benim için hayal kırıklığı oldu.mesajımda yazdığım kişileri veya kişilerin görüşlerini beğenmiyor olabilirsiniz? bunu açık bir şekilde ifade edebilirdiniz bu şekilde bir üslupla cevap vermek olmadı.neyse unutun gitsin değmez.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam kardeşim. Bak birde üslüp dersi vermeye çalışıyorsun. Ben sana aynen senin uslubunda cevap verdim. Sana cevap olarak twetter hakkındaki düşüncemizi yazdık. Sen cevaben kullanım özelliklerini anlatıyorsun. görüşünü beğendiğim güzel yürekli insanları takip ediyorum.sizlerin de bu güzel yürekli insanlardan olduğunuzu düşünerek twitter hesabınızı istemiştim. Dersen ve bu cümleden çıkan anlamı normal görüyorsan. O halde amacını yanlış ifade ediyorsun demektir! Düşünceleri yazıya dökmek zor iştir. Tamamen yanlış anlıyor ve kendini de yanlış cümlelerle ifade ediyorsun. Birde görüş meselesi çıkarmışsın. Bahsettiğin kişileri ve görüşlerinide gayet beğenirim. Bak gördün mü? Bilmeden anlamadan yazmak ne kadar yanıltıcı oluyor! Ben sana iyi ve düzgün hesapların çok az olduğunu, esas tehlikenin o güzel sayfalardan çok uzaklarda bulunan gençler için olduğunu anlatırken, sen işi görüşleri beğenmeme noktasına getiriyorsun. Amacın, niyetin, düşüncen farklı, iyi niyetine inanıyorum, fakat bunu yazıya dökme noktasında sıkıntı yaşadığını düşünüyorum. Bu nedenlerden dolayı konunun uzamaması ve özellikle içinde bulunduğumuz bu mübarek günlerde herhangi bir kırgınlığa sebebiyet vermemesi için Konuyu kapatıyorum! Yarardan çok zararı olan sosyal medya hakkında tartışıp ön plana çıkarmaya gerek yok! Başka konularda tartışalım, fikir alışverişinde bulunalım inşAllah.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
es-selamun aleyküm.konuyu çok farklı yerlere çekmişsiniz.ben de sadace düşüncelerimi yazmıştım.üslubunuz neden bu kadar ağır açıkcası anlayamadım.bugün hesap açtığımı defalarca söyledim sadece yeni olduğum için kötü şeylerle karşılaşmadığımı söylemek istemiştim twitter ve benzeri bağlantıları savunduğum yok.twitter hesabımız yok o güzel yürekli insanlardan olamadığımız için üzgünüz falan ne demek size neden twitter hesabınız yok o zaman siz güzel yürekli insanlardan değilsiniz diyen mi oldu.açıkcası sizden bu kadar alaksız cevap alacağımı hiç düşümemiştim benim için hayal kırıklığı oldu.mesajımda yazdığım kişileri veya kişilerin görüşlerini beğenmiyor olabilirsiniz? bunu açık bir şekilde ifade edebilirdiniz bu şekilde bir üslupla cevap vermek olmadı.neyse unutun gitsin değmez.
Aleyküm selam kardeşim hayırlı ramazanlar.
İşte güzel kardeşim bu sanal alemde böyle bir alem, sen düşüncelerini yazarsın karşındaki yanlış anlar,
karşındaki de senin düşüncelerine karşı kendi düşüncelerini yazar buseferde sen yanlış anlarsınxxzzl..
Aslında yorumları birkere okuyup taaruz var sanıpta hemen savunmaya geçmek işte böyle kırıcı oluyor,
ortada bir taaruz yokki sende savunmaya niye geçeyondfgtn
Güzel kardeşim bu islamiforumlar aile çatısı altında bulunan hiç kimse kimsenin kötü olmasını, bilip bilmeden ahlaksız yerlere(sitelere) girmesini, ve hele hele kalp kırmayı hiç istemez,
Serdar hocamın size yazdığı yorumlar ise sizi oralarda karşılaşacağın, göreceğin uygunsuz, ahlaksız yazılara, resimlere karşı uyarmaktı, ama siz yanlış anladınız,
Bakın ben ilk yorumumda ne yazdım; fecede de burdan aldığım konuları paylaşıyorum yani islami konular, iyide facebooktada ahlaksız kişiler yokmu ohooo hemde sürüyle var ama onlar benim sayfam islami konularla dolu olduğu için bana pek uğramazlar çook kommiik
Gelelim size, siz twitt de napacaksınız? onu twittleyecek bunu twittliyeceksin e orda olan herkes sizin twitlediğinizi görecek sizin paylaştıklarınızıda twitlecekler busefer nolcak? helebi düşün bakalım nolacak islikcalan
Hakikatten benimde tiwett hesabım var ama girmiyorum girmeye girmeye şifreyi dahi unuttumxxzzl..

Kardeşim uzun lafın kısası; bahsettiğin ihlaslı kişileri otür yerlerde aramana, takip etmene gerek yok, bizim olduğu gibi hepsinin kendi blogları, siteleri var,
mesela;
benim beğenerek severek izlediğim Mustafa karataş ara google de bak mustafa karataş karşında yani.

Dua ile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt