Türkiye'ye yolculuğuma inşaAllah sadece 1 gün kaldı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
11755133_10204550080292019_6456875210866195218_n.jpg

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim ,bayram ziyaretleri ,ziyafetleri geldi ve geçti..
Türkiye'ye yolculuk inşaAllah ,Allah'ın izni ile sadece 1 gün kaldı ve ben hazırım bakalım Türkiye ve anavatandaki ailem beni karşılamaya hazır mı....

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Ey Rabbim!.. bu yolculuğuma kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir..
AMİN

duaa..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam gönül sızım, ne demek baş üstünde yerin var. Ya ist. ya da karasu'dayım Allahtan bir mani çıkmazsa. Biraz uğraşım var biliyorsun, sana yazmıştım. Biterse bende tatile çıkıyorum. Her zaman arayabilirsin ok...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm es selam;gönül dostum biliyorsunuz biyolojik aileniz kadar manevi aileniz olan forum kardeşleriniz olarak yolunuzu bekliyoruz.Hayırlısıyla gelin inşallah şimdiden hayırlı yolculuklar.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
11755133_10204550080292019_6456875210866195218_n.jpg

Selamün Aleyküm Gönül Dostlarim ,bayram ziyaretleri ,ziyafetleri geldi ve geçti..
Türkiye'ye yolculuk inşaAllah ,Allah'ın izni ile sadece 1 gün kaldı ve ben hazırım bakalım Türkiye ve anavatandaki ailem beni karşılamaya hazır mı....

Ey Rabbim!.. bu yolculuğuma kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir..
AMİN

duaa..

Selamun aleyküm abla, hayırlı yolculuklar inşallah hayırlısıyla gezip gidersin...acilangul1
Bu fotoğraftaki sen misin? merak ediyordum ben de seni...:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün Aleyküm Allah razı Olsun inşaAllah her şey nasip kısmet ,Allah'ın dilemesi ile olur...

Türkiye'ye yolculuk inşaAllah ,Allah'ın izni ile yarın ve ben istanbulu tekrar annemsiz bulmaya hazırmıyım onu da bilmiyorum ama mutlu , heyecanli olduğum kadar da korkuyorum..ama .Korkunun ecele faydası olmadığı'na göre;Kendi gerçeğim İle tekrar ve tekrar Yüzleşmeliyim..

Gerçeklerle yüzleşmeye başladığımız zaman ancak o zaman daha çok yaşayıp alacağımız hayat derslerin olduğunu görüp anlıyor insan.
herkesin ama herkesin yüzleşmesi lazım olan bir şeyi vardır..
Gerçeklerle yüzleşmesek,yapamazsak her zaman korkarak ve eksik yaşarız...Geç kalmadan,Gerçeklerle ve duygularımızla yüzleşmeliyiz ki onları ve kendimizi sabır ile nasıl idare edebileceğimizi öğrenebilelim..
Bazı gerçeklerle yüzleşmek, can acıtsa da, hayatınızı ipte asılı kalmaktan kurtarır..!

AMİN

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Amin,amin,amin gönül dostum senin vicdanının ve duygularının hassas terzisi bozulmadığı sürece sen her zorluğun üstesinden inşallah gelebilecek fıtratta ve iman gücüyle donatılmışsın elhamdülillah yüzleşmelerinden de gönül huzuru ile ve payına düşen hikmetlerle feraha çıkarsın inşallah gönül dostum...Eğer isterseniz o evrede yanınızda olabilirim bir kız kardeşiniz ,din kardeşiniz olarak...

tozduman

Moderatör
Moderatör
Allah yolunuzu açık etsin. Allah yardımcınız olsun inşallah Hayırlı yolculuklar inşallah. .

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Dünyanın bizatihi kendisi yolcu. Ha bire dönüyor, kıyamet saatine kadar. Dünya dediğimiz de, koca bir alem. Dolayısıyla, biz insanlar da sefer haldeyiz ister istemez. Dur durak yoktur bizde. Niyetimiz ne olursa olsun, hep hareket halinde kucaklarız yaşamı.
Yolculuk da böyledir. Bir yerden diğer bir yere akıntıdır yolculuk. Çocukken oynadığın, arkadaşlarınla savrulduğun, okuluna gittiğin yerle yüzleşirsin. Güllerini, çiçeklerini koklarsın, kuşlarına selam verirsin. Yad edersin hatıralarını nice seneler sonra. Annenin, babanın, kardeşlerinin sana hizmetini hatırlarsın, onların hatıralarını derinden derinden yaşarsın, kucaklarsın büyüdüğün yerle onları. Tabiki hayat bu, nice sevenlerini bulamazsın, onlara selam veremezsin, "Nasılsın, ne haldesin, sıhhatin nasıldır?" sorularını tevdi edemezsin, dünya akıntısıyla onları da "ölüm"e akıtmıştır. Ama kucakladıkların da vardır, sana "hoş geldiniz" diyenlerin de vardır, mazini güzelliklerle anacak arkadaşlarından da, akrabalarından da yoksun değildirsin. "Sevinç" ve "hüzün" eksende bir beraberliktir bu, sılah-ı rahim. Hayat bu aralıkta değil miydi zaten? "Doğum" ve "Ölüm..!"
Hayırlı yolculuklar dilerim. Huzurun, güzelliğin, mutluluğun, sevincin yaşandığı bir sefer olsun sizler için bu yolculuk.
Gelişiniz de, dönüşünüz de hayırlara, iyilik ve güzelliklere vesile olsun.
Allahü Teala yardımcınız olsun. Amin.

Üst Alt