Ü
üniversiteli
Kayıtsız
Misafir
Tevbeyi bozmak, tevbe ettiğin halde aynı günahı işlemek, tevbe etmek.
Ben tevbe ettigim halde ikinci bir kez ayni günahi isledim. O an aklim basimda degildi sanki. Ne kadar günah oldugunu bildigim halde durduramadim nefsimi. Simdi ise cok ama cok pismanim, her namazimda aglayarak tevbe ediyorum, durup dururken bile agliyorum ama rabbimden af dileyecek yüzüm yok. Kafayi yemek uzereyim. Aklima geldikce cok korkuyorum. Sizce rabbim beni affeder mi?
Gönül sızım...
www.islamiforumlar.net
Ben tevbe ettigim halde ikinci bir kez ayni günahi isledim. O an aklim basimda degildi sanki. Ne kadar günah oldugunu bildigim halde durduramadim nefsimi. Simdi ise cok ama cok pismanim, her namazimda aglayarak tevbe ediyorum, durup dururken bile agliyorum ama rabbimden af dileyecek yüzüm yok. Kafayi yemek uzereyim. Aklima geldikce cok korkuyorum. Sizce rabbim beni affeder mi?
Gönül sızım...

Nasuh Tövbesinin Hikayesi
Nasuh tövbesi ne demek? Nasuh tövbesinin hikayesi, tevbe-i nasuhun hikayesi hakkında ayrıntılı bilgi. Yıllar önce Nasuh adında bir adam vardı. Nasuh hamamlarda tellaklik eder böylece kadınları kolaylıkla avlayarak baştan çıkarırdı. Yüzü kadın yüzü gibi tüysüzdü. Erkekliğini bu yüzden...