Tavuk çubukları

hüzün

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Mesajlar
461


Malzemeler :

• 250 gr. tavuk göğüs eti
• 2 adet domates,
• 1 adet soğan,
• 3 diş sarımsak,
• 3 çorba kaşığı zeytinyağ,
• 1 çorba kaşığı toz şeker,
• Tuz, karabiber, kırmızıbiber.

Hazırlanışı:

Fırını 190 derecede ısıtıp fırın tepsisine yağlı kağıt döşeyin. Tavuk etlerini uzun çubuklar halinde kesip tuz,karabiber ve kırmızıbiber serptikten sonra fırında 10 dk.kadar pişirin.Tavada yağı, soğanı, sarımsağı küçük küçük doğranmış domatesleri sote edin.Sosa karabiber.tuz ve şeker ilave edip ocaktan alın.Fırından çıkarttığınız tavukların üzerine domates sosunu dökerek servis yapın.
 
Üst Alt