Tanımadığın birinin bedduası tutar mı?

ErkanRed

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, arkadaşlar ben bi oyun oynuyorum oyunda bir hile yaptım yani oyunun kuralları dışında bir şey yaptım. Karşı taraftaki rakibim tam olarak hatırlamıyorum ama küfür etti sonra beddua etti beddua etiğini gördüm ama kesinlikle ölümle alakalı bir beddua etti. Ne yapmalıyım bu arada bilgisayar üzerinden oynanan bir oyun yani karşımdakını tanımıyorum etmiyorum sizce tutarmı bu beddua.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamün Aleyküm, arkadaşlar ben bi oyun oynuyorum oyunda bir hile yaptım yani oyunun kuralları dışında bir şey yaptım. Karşı taraftaki rakibim tam olarak hatırlamıyorum ama küfür etti sonra beddua etti beddua etiğini gördüm ama kesinlikle ölümle alakalı bir beddua etti. Ne yapmalıyım bu arada bilgisayar üzerinden oynanan bir oyun yani karşımdakını tanımıyorum etmiyorum sizce tutarmı bu beddua.
Aleykümselam genç kardeşim, ne yapabilirsin; mesela bu vesile ile o oynadığın oyunlardan vazgeçebilirsin, bu olayı bir dönüm noktası olarak kabul et böylece bu boş şeylerle uğraşmamış olursun. Yok ben vazgeçmem oynarım diyorsan, o zaman hile yapmayacaksın! Bedduanın tutup tutmayacağını biz ne bilelim. Onu Allah bilir.

ErkanRed

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykümselam genç kardeşim, ne yapabilirsin; mesela bu vesile ile o oynadığın oyunlardan vazgeçebilirsin, bu olayı bir dönüm noktası olarak kabul et birdaha bu boş şeylerle uğraşmamış olursun. Yok ben vazgeçmem oynarım diyorsan, o zaman hile yapmayacaksın! Bedduanın tutup tutmayacağını biz ne bilelim. Onu Allah bilir.
Ya hocam korktum biraz bedduanın kabul olma şartlarına uyuyor mu demek istedim orda. Uyuyorsa hile yapmıyacam ondan dolayı diyorum da.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Ya hocam korktum biraz bedduanın kabul olma şartlarına uyuyor mu demek istedim orda. Uyuyorsa hile yapmıyacam ondan dolayı diyorum da.
Bedduanın kabul olma şartları diye birşey yok ki, sen en iyisi birdaha hile yapma yada tamamen vazgeç bu oyun işinden. Hem vaktini boşa harcıyorsun hem işte böyle sana; hile yapma, küfür etme, küfür yeme, beddua alma v.s olumsuzluklar yaşatıyor.

ErkanRed

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ne bilim hocam biraz saçma geldi bana bu, hani siz anlıyosunuz saçma bi beddua değilmi o karşımda kı rakip mazlum sayılıyor mu?

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Ne bilim hocam biraz saçma geldi bana bu, hani siz anlıyosunuz saçma bi beddua değilmi o karşımda kı rakip mazlum sayılıyor mu?
Sen en iyisi o arkadaşı bulabiliyorsan özür dile helallik al. Yok bulamıyorsan birdaha hile yapmıyacam diye söz ver. Allah c.c nün merhameti sonsuzdur umulur ki affolunursun. Birdaha da sakın hile yapma. Madem oyun oynuyorsun dürüst oyna.

ErkanRed

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sen en iyisi o arkadaşı bulabiliyorsan özür dile helallik al. Yok bulamıyorsan birdaha hile yapmıyacam diye söz ver. Allah c.c nün merhameti sonsuzdur umulur ki affolunursun. Birdaha da sakın hile yapma. Madem oyun oynuyorsun dürüst oyna.
Tamamdır hocam çok sağolun.

Üst Alt