Takıntılı olanlara terapi

H

Hidayetyolcusu

Kayıtsız
Misafir
Takıntılı olan kişiler için terapi. Duruşun önemi yoktur, mühim olan kafanın içerisindeki dürüstlüktür. Geçmiş yargılanmamalıdır. Yaşandı ve bitti denilmelidir. Henüz yaşanmamış bir an sorgulanamaz. Hayatta her şey gelip geçicidir. Konuşmalar yanlış anlaşılırsa, etraftaki insanlar negatif elektrik alır. Düzgün konuşulmalıdır. İnsanlara fazla güvenilmemelidir. Yardım severlikte çizgi geçilmemelidir. Tevazü ve asaletin fazlası rezalettir. Hayatta dışardan güzel olan ama sahtekar olan insanlar vardır. Her kaşığın kısmeti bir olmaz. Bazı insanlar örneğin, kafası kel olanlarla dalga geçer. Bu insanlarda akıl fikir yoktur. Çünkü bu durum,o insanın kendi tercihi değildir.
 
H

Hidayet_notları

Kayıtsız
Misafir
Duruşun önemi yoktur, mühim olan kafanın içindeki dürüstlüktür. Geçmişi yargılamak olmaz.Her şey yaşanır ve biter. Henüz yaşanmamış bir an ise sorgulanamaz.Yani geleceği bilemeyiz. Hayatta her şey istediğimiz gibi olmaz.Bazen sıkıntı çekebiliriz. İnsanlara çok güvenmek olmaz.Disardan güzel gözüken,sahtekar kişiler vardır. Bazen beyaz yalan söylemek zorunda kalabiliriz.Her şeyin fazlası zarardır. Yardım sever olunmalı fakat çizgi geçilmemelidir.Sevdiginiz kişi sizden güven alamazsa,sizden vazgeçer.Beyin yaşanan kötü bir olay olduğunda,o an ile ilgili kötü
şeyleri hatırlatıp,iyi anlar da var ise onları unutturur.İnsanlar ile dalga geçilmelidir. Bazı durumlar,insanların kendi tercihi değildir.Cok kitap okunup,iyi işler ile uğraşmalıdır.
 
Üst Alt