Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Süt Tatlısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9060" data-attributes="member: 376"><p><strong>Malzemeler</strong></p><p><strong>1 lt. süt</strong></p><p><strong>4 yemek kaşığı un</strong></p><p><strong>100 gr. margarin</strong></p><p><strong>1 adet yumurta sarısı</strong></p><p><strong>1 su bardağı şeker</strong></p><p><strong>1 paket vanilya</strong></p><p><strong>Çeyrek su bardağı kuru üzüm</strong></p><p><strong>4 veya 5 adet kek dilimi</strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Sosu için:</strong></p><p><strong>1 su bardağı süt</strong></p><p><strong>2 yemek kaşığı granüle kahve</strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Yapılışı</strong></p><p><strong>Kaseye yumurta sarısı, sütün bir miktarı, 4 yemek kaşığı un eklenir, mikserle karıştırılır. Derin bir tencereye kalan süt, 1 su bardağı şeker ve karışım yavaş yavaş eklenerek pişirilir. İçine kuru üzüm ve vanilya ilave edilip karıştırılır, altı kapatılır. Son olarak içine margarini eklenir ve karıştırılır. Sosu için: kaseye 1 su bardağı ılık süt, granüle kahve çırpılıp, eritilir, ortadan ikiye bölünen kek dilimleri sosa batırılıp, bir kaba alınır, ortası boş kalacak şekilde kenarlarına dizilir, kalan sos keklerin üzerine dökülür. En son olarak üzerine sütlü sos dökülür, oda sıcaklığında soğutulduktan sonra 2 saat buzdolabında soğutulur ve servis edilir.</strong></p><p> <strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9060, member: 376"] [B]Malzemeler 1 lt. süt 4 yemek kaşığı un 100 gr. margarin 1 adet yumurta sarısı 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya Çeyrek su bardağı kuru üzüm 4 veya 5 adet kek dilimi Sosu için: 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı granüle kahve Yapılışı Kaseye yumurta sarısı, sütün bir miktarı, 4 yemek kaşığı un eklenir, mikserle karıştırılır. Derin bir tencereye kalan süt, 1 su bardağı şeker ve karışım yavaş yavaş eklenerek pişirilir. İçine kuru üzüm ve vanilya ilave edilip karıştırılır, altı kapatılır. Son olarak içine margarini eklenir ve karıştırılır. Sosu için: kaseye 1 su bardağı ılık süt, granüle kahve çırpılıp, eritilir, ortadan ikiye bölünen kek dilimleri sosa batırılıp, bir kaba alınır, ortası boş kalacak şekilde kenarlarına dizilir, kalan sos keklerin üzerine dökülür. En son olarak üzerine sütlü sos dökülür, oda sıcaklığında soğutulduktan sonra 2 saat buzdolabında soğutulur ve servis edilir. [/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Süt Tatlısı
Üst
Alt