Hoşgeldiniz kardeşim Tam pc yi kapatıyodum ki bir bakayım foruma dedim, mesajı gördüm ben de eski forumdan nickim ferit-yek ti şimdi sadece ferit kullanıyorum. Ben hatırladım siziharikaa hayırlı olsun tekrar hoş geldinizSelamünaleyküm arkadaşlar ben en eski forumdan suskun hala suskunluğum devam ediyor.
Bilmiyorum eski forumdan arkadaşlar var mı burada ben herkese merhaba diyorum. Allah'ın Selamı ve Bereketi hepimizin üzerine olsun
suskun kardeş hayırlı olsun gelişin inşallahSelamünaleyküm arkadaşlar ben en eski forumdan suskun hala suskunluğum devam ediyor.
Bilmiyorum eski forumdan arkadaşlar var mı burada ben herkese merhaba diyorum. Allah'ın Selamı ve Bereketi hepimizin üzerine olsun
Hoşgeldin suskun Allah Razı Olsun Sana Kocaman bir
hoşgeldin
Haydi suskunluğunu boz artık İnşAllah
Allah Razı Olsun Krd bundan sonra sık görüşelim inşallahharikaabvcxHoşgeldinizzkardeşimm Tam pc yi kapatıyodum ki bir bakayım foruma dedim, mesajı gördüm ben de eski forumdan nickim ferit-yek ti şimdi sadece ferit kullanıyorum. Ben hatırladım siziharikaa hayırlı olsun tekrar hoş geldiniz
Allah Razı Olsunhoşgeldin
Haydi suskunluğunu boz artık İnşAllah
Allah Razı Olsun Teşekkür Ederimbvcx suskun kardeş hayırlı olsun gelişin inşallah
Allah Razı OlsunTeşekkürlerrharikaabvcx Hoşgeldinizz kardeşimm
susturabilene aşkolsunİnşallah bekliyoruz kardeşim,inş gelince susmazsın...şaka tabiiki....
HoşgeldinizSelamünaleyküm arkadaşlar ben en eski forumdan suskun hala suskunluğum devam ediyor.
Hoşgeldiniz limon gibi faydalı paylaşımlar dilerimSelamünaleyküm arkadaşlar ben en eski forumdan suskun hala suskunluğum devam ediyor.
hoşgeldin sefalar getirdin kardeşSelamünaleyküm arkadaşlar ben en eski forumdan suskun hala suskunluğum devam ediyor.
Aleykümselam hoşgeldiniz
Aleykümselam hoşgeldiniz limon gibi faydalı paylaşımlar dilerim
Allah Razı Olsuncfbrvobukadar ilgi beklemiyordum doğrusu hoşbuldukAleykümselam hoşgeldin sefalar getirdin kardeş
Allah Razı OlsunTeşekkür EderimHoşgeldinizzkardeşimm