Sinirsel hastalıklar için bitkisel tedavi

H

Hidayetyolcusu

Kayıtsız
Misafir
Sinirsel hastalıklar için bitkisel tedavi var mıdır?
Sinirsel hastalıklar için bitkisel yatıştırıcılar vardır. Ayva yaprağı çayı, alıç çayı, sarı kantaron çayı gibi yatıştırıcılar vardır. Bir sabah bir akşam günde iki yada üç bardak içilir.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Selamünaleyküm, bilgi olarak iyi ama bu haliyle kimsenin işine yaramaz. Madem sinirsel hastalıklar için bitkisel tedavi araştıranlara yardım için konu açıyorsunuz. İki satırlık bir bilgiyle değil ayrıntılı bilgiyle ancak yardımcı olursunuz. Yani bu çayların nasıl kullanılacağı, varsa diğer etkileri v.s. v.s...
 
H

Hidayetyolcusu

Kayıtsız
Misafir
Sinir hastalığı olan kişiler okur ise umarım fayda görür.Bu bitkiler yatıştıcı özelliği olan bitkilerden.Günde bir ile üç bardak arası içilebilir.Sinir hastalığı olan kişiler söylemeye gerek yok, adından anlaşıldığı gibi, kendilerinde bu rahatsızlığın olduğunu bilebilirler.Nöbetler ve ataklar yaşamamak için gereklidir.Birde tabi gece uyuyabilmek için gerekli.
 

ferit

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
25 Şubat 2011
Mesajlar
365
Tepkime puanı
21
Diyelim ki ayva yaprağı veya alıç çayı içicem, bunları yapmanın, demlemenin usulü nedir. Kaynatılacak mı, kaynamış suda mı bekletilecek, ne kadar süreyle demlenecek? Sıcak mı içilecek soğuk mu? Aç olarak mı, tok olarak mı? Ne kadar süreyle içilmesi lazım, 1-3-5 ay mı ne kadar süre ile kullanılacak?
 
H

Hidayetyolcusu

Kayıtsız
Misafir
Hepsi kaynar su ile demlenerek içilir.3 dakika hafif kuvvetli,5 dakika orta kuvvetli,10 dakika çok kuvvetli olur.Günde üç kez içilmesi iyi olur.Tokken içilebilir.Ayva ve alıç çayı devamlı kullanılır.Sarı kantaron 3-6 ay kullanılır.
 
H

Hidayetyolcusu

Kayıtsız
Misafir
Depresyon ve şizofren gibi hastalıklara gingseng,ayva yaprağı çayı,alıç meyvesi,papatya çayı,sarı kantaron çayı,çörek otu gibi bitkiler iyi gelir.
 

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
825
Tepkime puanı
277
Konum
Türkiye
Kardeşim bir suya 100 İhlas oku, o suyu çayına dök ve iç. Bitkisel bilmem, öyle istiyorsansa Yeşil Çaya dök iç.
 
H

Hidayetyolcusu

Kayıtsız
Misafir
Şizofren ve depresyon troid hormonlarından kaynaklanıyor olabilir. Fazlalığı şizofren azlığı depresyon olur. Sarı kantaron troid bezlerini sağlıklı çalıştırarak tedavi edebilir.Ayva yaprağı çayı ve alıç çayı konbine edilerekte tedavi edilebilir.
 

Kayıtlıüye

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
25 Temmuz 2019
Mesajlar
174
Tepkime puanı
71
Konum
Hatay
Hastalıkları düzeltmede inanç çok önemlidir. Bazı bitkisel tedavi edici ilaç satanlar tıpta kullanılan ilaçların yani sıra belirli bir süre bitkisel ilaç kullandırılıp her ikisinide bıraktırıyorlar ve hastalıktan kurtulunuyor bu şekilde ve hastalık iyi oluyor. Ama inanç çok önemli.
 
Üst Alt