Y
Yusuf25
Kayıtsız
Misafir
Sevgili hocam, 25 yaşındayım hayat boyu maddi olarak çok zorluklar yaşadım. Ailem de pek fazla islama bağlı değil, ben kendimi geliştirdim, islami alanda çok bilgi edindim, çok kitaplar okudum, bunlara göre yaşamaya çalıştım fakat bir yerden sonra olmadı. Ailem, çevrem maddi imkansızlık vs nice sorunlar ve iki kız kardeşim ben onların abisi olarak onlara örnek olmak için daha çok fedakarlıklar yaptım. Şu an ise tam bir enkaz yığını gibiyim, babam tedavisi bulunmaz bir hastalığa yakalandı ama yatalak değil, iyi şükür. Fakat eski hallerine devam ediyor yalan, sigara, at yarışı, kumar boş vakit geçirme vs bir sürü. Artık annemi de beni de kardeşlerimi de bize hayat boyu yaşattığı vurdumduymazlık, yoksulluk iş bulup çalışmama vs bunları hala devam ettirmekte. Artık aile içi psikolojik sorunlar başladı ben bunu seziyorum ama mümkün olduğunca bir şeylerin düzelmesi için çabalıyorum, çalışıyorum mücadele ediyorum. Bir yanda içimde isyanlar fırtınalar kopuyor ama dışa vurmuyorum.
Zar zor üniversiteyi bitirebildim, okurken sürekli ek işlerde çalıştım şu an ise işsizim iş aramaya devam ediyorum. Kafam çok karışık, yalnızlaştım asosyalleştim bir tuhaf oldum ama güçlüyüm çok şükür, gözükarayım. bu zamana kadar hiç tedirgin olmadım, korkmadım herşeyin üstüne üstüne gittim ama artık bıkkınlık geldi ben mücadele ettikçe yanımdakiler daha çok bana dayanıyor ve bende başka hiçbirşey yapan yok. Artık içimdeki son insanlık öldü gibi, tüm duygularımı yitirdim hiç bir şeye tepki vermiyorum, sokakta bir kavga bıçaklı iki kişi tüm kalabalık izlerken ben aralarına girdim ayırdım sonrada hiçbişey olmamış gibi yoluma devam ettim. Herkes şaşkın şaşkın bana bakıyordu, ona bile heycan duymadım neden aralarına girdim bende bilmiyorum...böyle içim karmakarışık ...
Zar zor üniversiteyi bitirebildim, okurken sürekli ek işlerde çalıştım şu an ise işsizim iş aramaya devam ediyorum. Kafam çok karışık, yalnızlaştım asosyalleştim bir tuhaf oldum ama güçlüyüm çok şükür, gözükarayım. bu zamana kadar hiç tedirgin olmadım, korkmadım herşeyin üstüne üstüne gittim ama artık bıkkınlık geldi ben mücadele ettikçe yanımdakiler daha çok bana dayanıyor ve bende başka hiçbirşey yapan yok. Artık içimdeki son insanlık öldü gibi, tüm duygularımı yitirdim hiç bir şeye tepki vermiyorum, sokakta bir kavga bıçaklı iki kişi tüm kalabalık izlerken ben aralarına girdim ayırdım sonrada hiçbişey olmamış gibi yoluma devam ettim. Herkes şaşkın şaşkın bana bakıyordu, ona bile heycan duymadım neden aralarına girdim bende bilmiyorum...böyle içim karmakarışık ...