SIKINTILAR ICIN DUA

melekgündüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esirgeyen ve bagislayan.
Ey esirgeyen, bagislayan, koruyan ve seven ALLAH´IM:
Bütün mahlukatin kalplerini bana dogru cevir.
Kötü olan ve kötülük düsünen bütün
yaratilmislarin kalbine sevgimi koy, bana iyilik yapmalarini sagla.
Yüce isimlerin hürmetine, Melik olan zatin
hürmetine duamizi kabul et ve bütün yaratilmislarin
kalplerini bana cevir..duaa..

-Nihat hatipoglu-

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Dua ve sabir ! Duadadir dilim, Sabirdadir her halim ! Lakin derdimi anlatsam kullarina dinlemezler..
Derlerki dua et sabir sabir sabir... Ben ne yapiyorumki ! Elbetteki dilimde dua,her hal ve harektimde sabir oluyor..
Bazen az da olsa derdini paylasmak ister insan sevdikleri ile..Sevdikleride anlamaz ise ne yapsin derdi ceken...
Bu sefer anlamiyor dostlarim diye dostlarinada sabir baslar icinde..Ve dua baslar..hy..
Kardes kardesi tanima feraseti ver Allahim diye.. Iste yine dua dilimde degilmi? Iste yine sabir halimde degilmi?
Dua muminin silahidir ki daim dua halindeyim..Bir bakista , bir seziste yani herseyde duam ve sabrim vardir...
Lakin sabir cok zor bir mertebedir ve yuce bir MAKAM-dir!!!Gönlün daralınca sabır ve dua anahtarın olsun

"Sabır ve dua müminin ne güzel iki silahıdır."

merve_baydag

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmunnaleykum, siteye yeni üye oldum ve çok kaliteli bir paylaşım sitesi olduğunu gördüm, Allah razı olsun. Rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş, bende son birkaç aydır sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, evlenmek üzere olduğum bir erkek arkadaşım vardı ama ailesi beni istemedi, hakkımda olur olmadık şeyler söylediler ayırdılar bizi, hatta ayrıldıktan sonra bile arkamdan konuşmaya devam ettiler. Erkek arkadaşım bana sahip çıkamadı, ailesine inanıp beni yarı yolda bıraktı, çok zor zamanları Rabbim'e sığınarak atlattım çok şükür ama hala onu unutabilmiş değilim, içimdeki sızı devam ediyor. "Rabbim hayırlısını versin" kadar güzel bir cümle yok, gerçekten evlenseydik belkide öyle bir aileyle yaşamak ömür boyu eziyet olacaktı bana, bunların farkındayım çok şükür ama işte yaşananlar anılar kolay unutulmuyor, o hemen birini aldı hayatına ama ben hazır değilim. Allah karşıma ne zaman benim için doğru insanı çıkarırsa bende mutlu olacağım inşallah.

Üst Alt