Sevilecek Adamlar (Yani Nesli Tükenenler)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rumi-lovers-dont-meet-oxford-photo1.jpg

Genelde insanlardan uzaklardır yalnızlıklarına kimseleri,almazlar..
öyle herkesi de sevmezler, bir gün biriyle başka gün biriyle göremezsiniz onları...
Gecelerde, kalabalık arkadaş toplantılarında göremezsiniz.Görseniz de fark etmezsiniz. Arada sırada çıkarlar, yalnızlardır.
Çok paraları olmaz, olsa da ceplerinde çok durmaz.
sevdiklerine bir gul alabilmek icin miltantaki ceplerini bile karistirirlar ekmek parasini sevdigine bir gul alirlar..
Hikayeleri vardır ama anlatmazlar, çünkü bilirler ki size masal gelir anlattıkları.
Aslına bakarsanız çok yakışıklı da değillerdir. Genelde isimleri
"serseri,avare, garip, mechul,olur..
çok sevenleri de olmaz bu yüzden. Severler ama sevdiklerine inanmazsınız, inanmamak her zaman kolay olanıdır çünki, çünki onların sevgileri, sizin sevgilerinize benzemez.
Sizin doğrularınız gibi sevmez onlar, severken doğruyu yanlışı ayırmazlar.

NEDEN BU ADAMLAR ÖZLENİR
Çünkü kimse yaşatamaz size onların yaşattığını..
Katıksız, sorgusuz kuralsız sever bu adamlar. Hatta tüm hayatlarını sizin için değiştirebilirler, sevmedikleri yemekleri bile sizin için yiyebilirler.
En basit yemekleri sizin için en güzel yaparlar.
Yiyemezsiniz onun yaptığı gibi bir daha, en lüks yerlerde yeseniz de.
En eğlenceli gününüz, onunla olduğu gibi olmaz artık. Her daim sizinle yola çıkmaya hazırdırlar..
okyonuslari bile sevdikleri icin tekerlikli sandalye ile gecmeye calisirlar..akillari degil sadece yureklerinin kanatlari vardir..
öyle pat diye akıllarına esen yere giderler. Genelde bir dağ başı, ya da Kimsenin olmadığı bir yol, en güzel yerlerdir onlar için. Ama siz onun baktığı gibi bakamazsınız oralara.
Siz yeşili, maviyi görürsünüz, o sizi.
ve sizin masmavi gozlerinizi..agla..:,
Bir kere sevdi mi, olmazları yoktur sizin için. Onlar sadece severler, "tek aşka" inanırlar.. Aslında sevmeyi de çok iyi bilmezler.
Çünkü ilktir onların sevgisi. Ondan aşkta çok hata yaparlar. Ama ne yapsalar sevgiye dairdir, size dair..
Hepinizin hayatından bir tane geçmiştir bu adamlardan, ama onların hayatından "tek" biriniz geçebilirsiniz.
Hiç ummadığınız anda mutlu edebilirler sizi. Yaşamaları gibi, tesadüflerle çıkarlar karşınıza çünkü. Hiç beklemediğiniz bir anda gözlerinin içinde eridiğinizi hissedersiniz...
Aynaya bakmak gibidir onlara bakmak, baktıkça kendinizden başka hiç birşey göremezsiniz. Çok sever, çok özler, çok vefa gösterirler. Her ihtiyacınız olduğunda çağırmasınız da yanınızdalardır.

Öyle dakika başı, sulu aşklar yaşamazlar, her kelimeleri "aşkım, bitanem, pamuğum, balım" ile bitmez...
Size tek bir isim bulur, onla severler sizi. Ne zaman hatırlasınız, yüreğinizi yakacak bir isimle. Ne zaman hatırlasanız diyorum, çünkü onlarla evlenilmez.
Sevilirler sadece. Siz ondan sonra da seversiniz, hatta mutlu olursunuz, sadece ufak zaman birimlerinde düşerler akıllarınıza. O zaman hiç bir mutluluğunuz, kapatmaz işte acınızı.

Ama üzülmeyin, dünyanın durduğunu hissetmeniz çok sürmez, tekrar yönelirsiniz maceralarınıza. Seviyorum seni demek sizin için tek kuruş etmez çünkü, her gördüğünüze yeniden aşık olabilirsiniz!

NE OLUR BU ADAMLAR SİZDEN SONRA?
Gitme vaktiniz gelmiştir artık sizin, yeni bir macera zamanıdır Biraz üzülürsünüz, vicdan azabı belki biraz. Ama üzülmeyin, üzülmenizi istemeyecek kadar severler sizi..
Onlar mı ? Oturur acılarını yaşarlar. Böyle bağıra çağıra değil sessiz akmayan gözyaşlarıyla anarlar sizi. Biraz arasanız bulursunuz aslında onları, yine bir dağ başında, sizinle gittikleri bir yoldadırlar.

Sizin yaptığınız gibi, yeni aşklara da yelken açmazlar. Tek aşktır çünkü onlar için hayat. Siz bırakıp gitmişssinizdir ama, yine de kızmazlar sizi sevmeye devam ederler..
EVLENİLECEK ADAMLAR
Hayatta idealleri vardır onların, yeni bir araba, yeni bir üniversite gibi...
Sürekli planlarlar hayatlarını, yarın yapacakları işleri bile not kağıtlarındadır...
Hayatı saate göre yaşarlar, onların yatma, kalkma, gibi.. Gezecekleri günler bellidir, öyle birden pat diye çıkmazlar yola, 1 hafta önceden arabaları bakıma gider, alışveriş başlar. Masalarında toz, üzerlerinde leke göremezsiniz bu adamların. Traşlı yüzleri, bakımlı ciltleri vardır...
Çok para harcamazlar, ama cüzdanlarında her daim para bulabilirsiniz. Ne zaman paraya! ihtiyacınız olsa onlarda vardır. Her telefonlarını açışınızda "aşkım, balım, böceğim, peteğim" cümlesi düşer dillerinden...
Oysa o arada masalarının üzerindeki sözleşmeyi imzalıyorlardır bir taraftan, ya da akıllarında birazdan girecekleri toplantının notları dolaşıyordur.

İşte bu adamlarla evlenirsiniz.
Ama unutmayın;
boosveeriin en iyisi unutun..bunlari..Uzgunnn

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
NE OLUR BU ADAMLAR SİZDEN SONRA?
Gitme vaktiniz gelmiştir artık sizin, yeni bir macera zamanıdır Biraz üzülürsünüz, vicdan azabı belki biraz. Ama üzülmeyin, üzülmenizi istemeyecek kadar severler sizi..
Onlar mı ? Oturur acılarını yaşarlar. Böyle bağıra çağıra değil sessiz akmayan gözyaşlarıyla anarlar sizi. Biraz arasanız bulursunuz aslında onları, yine bir dağ başında, sizinle gittikleri bir yoldadırlar.
harikaaAynen...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Seni Bağrıma Değil , Bağrımı ve Başımı Ayağının Altına Bastım ..
Gözüm Toprak Olucak Ama Gönlüm Daima AŞK Kokacak .
[ Hz Mevlana ]

BİLEĞİMİ BÜKENE DEĞİL,YÜREĞİMİ BÜKENE ADAM DERİM..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
haya kalbinde olursa, sözlerine suküt,
hareketlerine edeb sirayet eder...Sen aramaz,aranılan olursun...

Varlığını öyle anlamlı kıl ki, yokluğuna katlanamasın...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
HAYA KALBİNDE OLURSA,
SÖZLERİNE SUKÜT,
HAREKETLERİNE EDEB SİRAYET EDER...
SEN ARAMAZ,ARANILAN OLURSUN...
Emeklerine yüreğine sağlık kardeşim
harikaa biz bu böyle güzel paylaşıma nasıl yasak diyebiliriz, nasıl sileriz beyaw

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sordum Züleyha'ya ;Esaretten özgürlüğe nasıl ulaştın ?
Dedi ki ;Sabret , bekle ve gör .
Sabretmek nedir ? dedim .
İsyan etmemek , dedi .
Beklemek ? dedim .
Ümit etmek dedi .
Ya görmek ? dedim .
Maddeden manaya ermek , dedi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sufism-370x290.jpg

Geç kalınmış bir dost geldi, durdu kapımda. İçeri davet ettim onu. Sıcacıktı gülüşü, yuregi ve gözleri. Yaza hasret kalmış bir yürek çırpıntısı taşırken,
tam zamanında gelmişti dünyama.
Beklenen miydi o, yoksa ben aranan mıydım? Yollar, kader kesişti... yeni bir dost gonulhane olmak, yoktu hiç aklımda.
Beklemiş miydim? gurbet halimle nerelerde yaşamıştım ben? Hangi ellerde dolanmıştım dünyayı? Hangi gözler değmişti satırlarıma? Hatırlamıyorum…[/COLOR]

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hoş geldin güzel insan, bizim fakir gönülhaneye...Kusura bakma etraf biraz tozlanmış, biraz dağılmış...kırılıp dökülmüş her şey ama hemen temizlerim senin için...
Uzun zamandır gelip giden yoktu buraya..Son tarumar edilişinden beri ben de pek gelmedim.Hem dostlar aldırmazmış böyle şeylere...
Gel! Gel otur şöyle!..Burası özel dostlar için, orayı ancak sen görebileceğinden başkası kırıp dökemez ve kirletemez...
Orası dost makamıdır, ancak senin tasarrufundadır ve istemedikçe de kimse seni oradan çıkaramaz..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruzgar.. deniz.. ezan.. ve sevgi ve sevgili eyy can..
BİZ BU DÜN­YAYA ANLAŞILMAK İÇİN DEĞİL, ANLAMAK İÇİN GELDİK...
Anlaşılmamanın üzüntüsünü duyacağımıza, bütün gücümüzle başkalarını anlamaya çalışırsak hayat daha da güzelleşecektir."
demistin bir gun Bana sessizce yuregime fisildamistin...
Anlamak ve anlaşılmak, kolkola yürüyen iki dost gibi, insan olmanın temel ilkelerinden dir demistin bir gun..
gercekten karsimizdakini anlarsak umulur ki ins. bizlerde sevdiklerimiz tarafindan anlasiliriz bir gun dediginde yuzundeki cocuksu masumlugun geldi bir an gozumde..
Ahh Sofii insan anlasilmaya..o kadar cook ihtyaci var ki..bir bilsen.. en cok da belki de Senin sevgini ve beni benden daha iyi anlamani ozluyorum..Uzgunnn
yook yook aglamiyorum.. biraz gozume huzun tozu kacti..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
HOŞ GELDİN, diyorum gözlerimde yaşlarla.. öyle mutlu ettin ki beni..
hasretin yüreğime sığmaz olmuştu..ne kadar uzun zamandır bekliyorum..
söz veriyorum bir daha asla üzmeyeceğim seni.
Gönül bahçem şimdi yeniden Bayram yeri...
Tekrar hoş geldin! Sefalar getirdin. Gelmekle ne iyi ettin...
AMA GITMEKLE..YUREGIMI TEKRARDAN YANLIZLIGA MAHKUM ETTIN...

https://www.youtube.com/watch?v=PnFrMiCSAmg&feature=related

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10933931_1023442044337819_6132335898425865385_n.jpg

AŞK-I GÖNÜL ÇAYDANLIĞINDA DEMLEDİN
DİLİN İLE İKRAM ETTİN AMMA,
BEN YUDUMLAMASINI BİLEMEDİM NE ÇARE...
SENİ KAYBEDİKTEN SONRA
YALANCI..SAHTE..MENFAATCI AŞIKLARI
GÖRÜNCE KIYMETTİNİ ANLADIM....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Üzülme!” der Hz. Pir Mevlânâ (k.s) ve devâm eder:
“Kaybettiğin herşey başka bir sûretle geri döner.”

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir kere sevdi mi, olmazları yoktur sizin için. Onlar sadece severler, "tek aşka" inanırlar.. Aslında sevmeyi de çok iyi bilmezler.
Çünkü ilktir onların sevgisi. Ondan aşkta çok hata yaparlar. Ama ne yapsalar sevgiye dairdir, size dair..
Hepinizin hayatından bir tane geçmiştir bu adamlardan, ama onların hayatından "tek" biriniz geçebilirsiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Çiçekler ölmezse meyveler olmaz. Tomurcuklar da yok olmazsa güller açılmaz. ..
Kar taneleri arasından gül fideleri yeşerdi şimdi..

Ölürsem başucuma bir gül dikilsin,
Ölürsem başucuma bir gülle gelinsin..Gönül çiçeğim
..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
O kadar önemlı değil aslında dokunabilmek;
Ellerine,gözlerine,düşen çiğ damlası gözyaşına...
Eğer dokunabilmişsem yüreğimle yüreğine,
Bu herşeyden daha önemli bence....
Yüreğim Yüreğinle olduğu sürece uzaklık yok bu sevgiye...
Alinti..

serdar tuncer sende kalmış - YouTube

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10897784_1023467041001986_1353994447061244985_n.jpg

SÜBHANALLAH...Göğsümde gizlenmiş bir bahçe var, masum ve bakir.üstelik akılların tutulacağı kadar eşsiz ve güzel...SEV GÜLLERİM,LALELERİM envai çeşit kıpkırmızı,
ne göz gördü böylesini ne el değdi...HAYY MAŞAALLAH...ayni Senin sevgin gibi MASUM...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10806353_1021397481208942_5498194189466643381_n.jpg

Dün Gece, El Ayak Çekilince,
Kurdum Mahkemeyi,
Yargıladım Yüreğimi.
Aklım Hakim,
Vicdanım Savcı,
...
Duygularım Tanık,
Yüreğim Sanık Avukata gerek Duymadık.
Gongu Çaldı Sordu Hakim:
Nasıl Seversin Bunca Zaman Sen_?
Boyun Büktü Yürek Ah Bir Bilsen Duygular KIPIR KIPIR Söz İstediler:
Hakim Bey, Sevmek Hangi Yasada Suç_?
Peki, Dedi Hakim,
Vurdu Yeniden Tokmağı. Sevdiğin Karşılık Verdimi Bari?
Yürek dile geldi versin yada vermesin.
BEN KARŞILIK İÇİN SEVMEDİM Kİ..
dedi Rahmetli Sofi...
kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
7cb3ca7626a2ae99edb904cddffd46f6.jpg

Dostluk: hiç haber almasan da, hiç görmesen de,
senden uzakta ne yaptığını bilmesen de,
adını duyduğunda içine sevginin hücum ettiğini fark edip
“bu insanı seviyorum” dediğin andır..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10426085_1020190101329680_7329620351521603260_n.jpg

Aşk diyorum Aşk… Ya Hu...
Her dilde en güzel kelime,
Her mahlukta en güzel sözsüz hal.
Kâinat’ın sırlarını içinde saklayan tek bir hece…
İdrak ettikçe derinliği ve letafeti artan bir bilmece...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz

Onların hayatından tek biriniz geçer unutursunuz onları ama onlar sizi hiç unutmaz gittiğiniz yerlere gitmeye anılarınızda yaşamaya dönmeyeceğinizi bile bile sizi sevmeye ve beklemeye devam ederler. Bu yüzdendir ki acıları hep yeni açmış gül kadar tazedir. Sizler çoktan unutmuş başka aşklara yelken açmış ve başka limanlara yanaşmışsınızdır. Siz onların imkansızı olduğunuz halde belki, belki bir gün ümidiyle beklerler bıkmadan usanmadan beklerler sizden o kadar kolay vazgeçmezler.

Zaman geçer belki unuttu diye düşünürsünüz asla unutmazlar o girdiğiniz gönül bahçesine sizden bile habersiz sizi müebbet hapsetmiştir. Siz isteseniz bile ordan çıkamazsınız artık. Belki soğuk karlı bir kış günü gelmiş çatmıştır camdan bakarlar o şehrin kalabalık sokaklarına belki buradan geçer de iyi olduğunu görürüm diye. Size kızmazlar kırılmazlar çünkü öyle çok sevmişlerdir ki tek istediği sizin iyi olmanız mutlu olmanızdır kendi mutsuzluğu pahasına sizin mutlu olmanızı isterler. Sizden sonrası yoktur onlar için çünkü yanlarında olmasanız bile hep sizinle yaşamaya devam ederler. Onlarda her şey biter de bir siz bitmezsiniz siz gitseniz bile sizi bitirmek o büyük yüreklerine ağır gelir ihanet gelir düşüncesini bile kabul etmezler.

Siz ondan gidersiniz günler aylar yıllar geçer ama o sizden hiç gitmez...

Selamün aleyküm gönlü güzel ablacım gönül kaleminden dökülenler çok güzel bir konu olarak karşımıza çıktı. Peki genç kardeşlerimize hem nasihat hemde yollarına ışık olması adına sevilecek kadınlar nasıldır?

Üst Alt