Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Sevgili Babama!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BEDİR MUHAMMED ALİ" data-source="post: 70544" data-attributes="member: 2035"><p>Allahın selamı rahmeti üzerine olsun. Bende bir babayım yazınız dikkatimi çekti zevkle okudum . Tabi son cümlelerinizi okuduğum ana kadar. </p><p></p><p>Canınızı babanızın ölümünden önce alsın diye allaha dua ediyorsunuz. Size kendi canınızı babanızdan evvel alması için böyle bir dua etme hakkını kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz?</p><p></p><p>Hiç bir şeyi allahtan çok sevmeyin. Hak sevmiş ruhu huzuruna davet etmiş emri ilahiye karşı koymak ilim sahibine yakışırmı. Sen babanın alemlerinden seçilip dünyaya getiriliş sebebini bilseydin . Bütün azalarını rabbine tahsis eder. Babanada ameli olarak semayı dünyada yaptığın hayrın ve hasenatınla hepimize örnek olurdun yazınız beni gerçekten üzdü. Yazdıklarımdan dolayı hakkınızı helal edin .</p><p></p><p>Ey insanlar her nevs rabbe döndürülecektir. Sizler ona döndürüldüğünüz gün ameliniz olan evlatlarınız vahdette allahın nevsinde rehindir onları ona göre yetiştirin.hayy</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BEDİR MUHAMMED ALİ, post: 70544, member: 2035"] Allahın selamı rahmeti üzerine olsun. Bende bir babayım yazınız dikkatimi çekti zevkle okudum . Tabi son cümlelerinizi okuduğum ana kadar. Canınızı babanızın ölümünden önce alsın diye allaha dua ediyorsunuz. Size kendi canınızı babanızdan evvel alması için böyle bir dua etme hakkını kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz? Hiç bir şeyi allahtan çok sevmeyin. Hak sevmiş ruhu huzuruna davet etmiş emri ilahiye karşı koymak ilim sahibine yakışırmı. Sen babanın alemlerinden seçilip dünyaya getiriliş sebebini bilseydin . Bütün azalarını rabbine tahsis eder. Babanada ameli olarak semayı dünyada yaptığın hayrın ve hasenatınla hepimize örnek olurdun yazınız beni gerçekten üzdü. Yazdıklarımdan dolayı hakkınızı helal edin . Ey insanlar her nevs rabbe döndürülecektir. Sizler ona döndürüldüğünüz gün ameliniz olan evlatlarınız vahdette allahın nevsinde rehindir onları ona göre yetiştirin.hayy [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Sevgili Babama!
Alt