• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Sevdiğin insanın ağladığını görmek

salacak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. Sizlere bir sorum olacak. Cuma günü 4 yıldır görmediğim bir arkadaşımı gördüm ve o gece rüyamda onu ağlarken gördüm. Sanıyorum sözlüsü onu üzmüştü, ondan dolayı ağlıyordu. Bende ona üzülme dedim ve ardından evlenme teklif ettim.

Bu arada gerçek hayatta sözlüsü yok ve bu kişi ile yıllardır sevgili olmak istedim ama aramıza farklı konularda giren sebepler buna hep mani oldu.

Yorumunuz için şimdiden teşekkürler. Hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyanıza Rüyada ağlayan sevdigi insani görmek;
sevdiğiniz kişinin derin acılar içinde olduğunu fakat gerçek yaşamda bunu dışarı yansıtmadığını ifade etmektedir.
ama acisi Sizin yonunuzden degil...
hayatta karşılaştığı olumsuz durumların, duyguları üzerindeki negatif etkisini sembolize eder. ..
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını yasadigini simgeler..

her insan yaptıklarının zararını yine kendisi görür. ...
Her zaman adil Dürüst ve samimi olun ve niyettinizi de vicdaniniz ile bir kontrol edin!ki huzura ereseniz...
Evli oldugunuzu profilinizden okudum bu durumda
gecmisteki bazi olay ve kisilerden uzak durun! ...
yoksa ailenizde huzursuzluk yasiyacaginiza isarettir..Allahu Alem..
Unutmayın ondan da ayrılırken aynı üzüntüyü ,gerginligi yaşamisstiniz eminim..
Bir anlık duygu boşluğu ile Esinize, ailenize duygusal olarak
SAKIN HA!! vefasizligi dusunmeyin...Yuvanizi sadakat ile koruyun..
Hayirli geceler...Selamet ile hayra kalin..

T

tolga1613

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda sevdigim kız aglıyordu

Rüyamda 2 yıldır sevdigim kızı gördüm 7-8 ay önce sevgilisiyle arası açılmıştı konusmustuk ama bana onu istedigini beni istemedigini söyledi ve 2 gün önce rüyamda gördüm aglıyordu üstü yırtık pırtıktı, sarılıyorduk aglama diyordum sevdigimi söylüyordum, o da bakıp bana gülüyordu yardımcı olun lütfen bu arada ben evli degilim 22 yaşındayım.

Üst Alt