• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

sevdigim kiz

sevdam25

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba ben oncedende mesaj gondermistim galiba size ulasmamis ben yaklasik 3 yildir bir kizi seviyorum 3-4 ay kadar once ruyamda gordum bana benim pesimi birakma sabret lutfen diyordu aradan bir iki gun gecti bu kez ablasini ruyamda gordum telefonuma mesaj atmis sakin kardesimden vazgecme sabret diyordu ve bugun yine ruyamda gordum okuldan bir erkek buna tokat atiyordu ve bende o cocugu dovdum dovdukten sonra kizin yanina gittim birseyi olup olmadigini sordum ve sonra gidip evinin onunden zile bastim cama abisi ablasi ve o cikti asagi cagirdim asagi inerken arkamda diz boyu yesillikte yesil bahce gordum kizi aldim bos bir yerde mutlu birsekilde konusarak yuruyorduk ve sonunda uyandim lutfen ruyamin yorumunu yaparsaniz cok sevinirim aylar once gordugum ruyaydi en ustteki ancak yorumlayacak birilerini bulamadim tek umudum sizsiniz lutfen yardimci olun iyi gunler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirdir insallah ama bunlar hep hayali, bilincalti gordugunuz ruyalardir..
Allah Sizi Sevdiginize kavustursun ins...
Siz gercekten onu seviyor ve koruma duygunuza delalettir..

Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim
Ya da asla birini severken karşılığını beklemedim.
Dostluğuma değer biçmedim sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim.
Ya Benim ile evlenirsin Yada cekip gidersin diye iki secenek arasinda kalip onu zor duruma dusurmedim..
Sevdigimin icinde bulundugu sart ve ortam icinde en dogru karari alacagini dogru olani yapacagina hep inandim..

Her sevdiğin sevecek diye ağlıyorsun ama zorla herkes herkesi sevemez ki! Sırf iyi bir insansın âşıksın hayatının anlamı o diye o seni sevemez ki!
Her şeye hükmedilebilir belki her şeye sahip çıkabilirsin belki bir gün dünyanın hâkimi bile olabilirsin ama bir kalbe hükmedemezsin ki.
Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir...
Sizin elinizde degil...

sevdam25

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ablam lütfen sonunda yazdğım bugün gördüğüm rüyamıda yorumlarmısın biliyorum fazla oldum meraktan ölcem lütfen yardımcı olursan sevinirim..

Ablam gerçekten çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun yaklaşık 2 aydır neredeyse hergün rüya görüyorum ve yorumunu yapacak kimseyi bulamazdm gerçekten çok teşekkür ediyorum iyi günler...

Üst Alt