Sevdiğim kişinin evli olduğunu öğrendim

  • Konuyu başlatan Ezgi germar
  • Başlangıç tarihi
E

Ezgi germar

Kayıtsız
Misafir
Arkadaşlar ben birini sevdim sonradan evli olduğunu öğrendim. Burda kimsenin beni yadırgamasini istemiyorum, elinizi vicdanınıza koyup yorum yapın büyük konuşmadan. Ben asla yuvası yıkılsın diye kötülük yapmadım tam tersi çok değer verdim ona, çok sevdim onun için yapmadigim şey kalmadı çocuklarına kalkıp hediye bile aldım, çok değer verdim çok. Şuan bana çok soğuk davranıyor anlamıyorum mesajlarımı görüldü yapıyor konuşmak istemiyorsan asla seni rahatsız etmem diyorum ama yeter ki bisey de diyorum onu bile yapmıyor çok canımı yakıyor. Allah hakkımı ondan alır mi ben dediğim gibi ona hiç kötülük yapmadım, çok kötüyüm Yardım edin bana numaramı bile silmemiş amacı ne namaz kılıp dua ediyorum.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Evli olduğunu öğrendikten sonra devam ettirmen yanlıştır. Evli olduğunu bilerek devam ederek vebal alıyorsun!
 
E

Ezgi germar

Kayıtsız
Misafir
Burda zaten suçlu olan benim dimi birinizde kalkıp o adam şerefsiz seni kandırdı en çok ta vebali alan kişi o diyemiyorsunuz karısı kadar en az sende mağdursun diyecek vicdana sahip değilsiniz zaten.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Terbiyesizlik yapmışsın. Ne biçim bir usluptur bu!! Buraya yazan sensin, adam mı yazdı buraya ki ona hitaben cevap yazalım. Sen yazmışsın bizde sendeki hatayı yazdık. Terbiyesiz!!! Birde bizim vicdanımızı sorgulamaya kalkıyorsun. Evli olduğunu öğrenmişsin hala peşinden koşuyorsun, bize vicdan ve dürüstlük mü öğreteceksin. Sana şimdi yazılacak çok şey var ama hadi neyse değmez... Var git işine..
 

sulea

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
24
Tepkime puanı
0
Seviyorum ölüyorum olaylarını bi birak da adamin yuvasini zorla yiktirma. Yazik acidim adamın karısına.
 

Azrasi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Ekim 2018
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Evli oldugunu ogrendikten sonra neden hala cocuklarina hediye aliyorsun, madem niyetin iyi? Madem o kadar kahroluyorsun bi an once adamin hayatindan CIK! Boyle yaparak adamin aklinda kalmaya devam ediyorsun!

Allah akil fikir versin!
 

ulkuulku

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Aralık 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Adam gönlünü eğlendirmiş bırakmış işte, saftirik seni. Haram olandan hayır mı gelir? Allah hakkımı ondan alır mı diye sormuşsun birde, komiksiniz gerçekten. O adam da sen de masum değilsiniz, burada hakkına girilen biri varsa o adamın karısı ve çocuklarıdır. Bırak bu seviyorum aşığım masumum ayaklarını. Birde insanlardan vicdan bekliyorsun, senin gibilerine denilecek çok şey var da neyse... Allah ıslah etsin.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Neye göre maģdursun ya. Kadın seni mahkemeye verse haklı ben olsam veririm süründürürüm seni. Erkeklerin nefsi ince bir çizgi gibidir bir hata yapmış eşine karşı senle gönül eglendirmiş hatasını anlayıp karısına dönmüş Sende nikahın olmadığı adam daha 3 günlük tanıdığın adama neyin güvencini istiyorsun bidaha hala evli olduģunu bildiģin halde Adam yüz verse devam ediceksin demekki Yuvasını yıkarsan bir gün seninde yuvanı yıkarlar Unutma bunu. Yani kandırdı diyene kadar tamamda onsaatten sonrada sen onun karısıyla Kendini bir tutma. O nikahlı karısı. Birde insanları suçluyosun. Hatanı başkalarına yıkacağına. Günahını kapatmak istiyorsan tövbe edip adama bidaha yazmassan sorun kalmaz. Bide bekar adam çok lutfen evli adamlar uzak duruun.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Sen bırak gitsin, hiç bir şey yapma artık. Eğer doğruysan, eğer hakikaten sevmişsin de o sana böyle yapıyorsa, Allah bilsin kardeşim. Allah her şeyi görüp duyuyor zaten. Senin için dua edeceğim.
 
Üst Alt