Sevdiğim insan için çok dua ettim

Beyzah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler, bir şey sormak danışmak istiyorum. Sevdiğim insan hayatımda olsun diye beraber olmadan önce çok dua ettim, eğer o benim kaderimse, sonu olacaksa onunla bir ilişkim olsun diye dua ettim. Çok serseri biriydi, ben öteki kızlar gibi heves olmayayım onun için diye dua ettim. Dualarım sonra kabul oldu, olgunlaştı benimle gelecek planladı, 1.5 yıllık bir ilişkimiz oldu, şuan ayrıyız bu geçici bir şey olabilir mi? yada yaptığım hataların bir cezası?

Ahbirbilsem

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bunu yalnizca Allah bilir. Ama su kadarini soyliyeyim kardesim sana. İnsan gonlunu Allaha, alnini seccadeye baglamadigi surece degisimler hep gecicidir. Senin icin degil Allah icin degisirse kalici olur. Umarim Allah rizasi icin degismistir.

isLamiTurk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
işine karışmak gibi olmasın kardeşim ama 1.5 yılda değiştiremediysen bence kendini yormaktan başka birşey yapmamış olursun selametle

Beyzah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
işine karışmak gibi olmasın kardeşim ama 1.5 yılda değiştiremediysen bence kendini yormaktan başka birşey yapmamış olursun selametle
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmış sanırım. Bahsettiğim kişi değişti bu süre içinde. Eskisi gibi kalmadı. Kuzenleri de dahil ben istemiyorum diye hayatında hiç bir kız kalmadı. Yaklaşık 1.5 yıl içinde tek bir sözü hareketi olmadı beni kıracak.

Bunu yalnizca Allah bilir. Ama su kadarini soyliyeyim kardesim sana. İnsan gonlunu Allaha, alnini seccadeye baglamadigi surece degisimler hep gecicidir. Senin icin degil Allah icin degisirse kalici olur. Umarim Allah rizasi icin degismistir.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Şuan konuşmuyoruz eski haline geri dönmedi hala benimle olduğu gibi bir kaç erkek arkadaşı dışında bir yere gitmiyor ki benden önce 12 den önce eve girmeyen biriydi. Tüm arkadaşlarım onun hala bensiz ken benimleymiş gibi davrandığını söylüyor.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Uzun vadeli ilişki olmaz İslam'da. Konuşma olur İslam'da evliliğe geçiş için. Üç kez konuşursun, şartlarını, değer yargılarını arzedersin, akabinde bitirirsin ya da evliliğe yol alırsın.
İslam kadın erkek arkadaşlığına müsade etmez. Adama gülerler.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selamün Aleyküm. Ne yaparsan yap dua yi ona değil kendine yap zaten kendine yapiyorsun ama farkinda degilsin.

Farkında değildim hep ona dua ederken kendime de etmişim öyle sevip düşünmemisim Meğer kendimden geçmişim.
Hayirlisi ile kaziyalim kuyumuzu hiç olmazssa yusuf olalım :(

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
"Arkadaşlık", yaklaştırır..! Allah ne buyuruyor, bilmeyenimiz yoktur: "Yaklaşmayınız..!"
"Yaklaşmayınız" emrinin yanında "arkadaşlık" barınabilir mi?

kuzan15

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler. Allah beraberliği de verebilir ayrılığı da. Bunların hepsinde imtihan olabilir. yapmanız gereken dua etmek, hayırlısını istemek, sabretmek, elinizden geleni yapıp sonrasını Allah a bırakmaktır.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Nice ayrılıklar evlilik (nikah) arefesinde de yaşanabiliyor. Beraberlik mümkün olmazsa, "Bunda da bir hikmet vardır" deyip Allah'ın kaderine teslim olup, teklif arzedeceğiniz kadınları bulmak olacaktır.

E

ebudavut

Kayıtsız
Misafir
Dua

Birini çok seviyorum ama o başkasını seviyor gariba bilmiyorum tam. Her gün dua ediyorum dua ederken umutluyum inanıyorum kabul olacağına ve ister istemez ağlıyorum ve titreme oluyor sizce bu neye işaret.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Birini çok seviyorum ama o başkasını seviyor gariba bilmiyorum tam. Her gün dua ediyorum dua ederken umutluyum inanıyorum kabul olacağına ve ister istemez ağlıyorum ve titreme oluyor sizce bu neye işaret.
İlahi bir işaret değildir merak etme... Ağlaman üzüntüne, titremen de biraz üşüdüğüne işaret edebilir...xxzzl..Malum havalar bir türlü ısınmadı.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Hayirlisi ni istemene işaret Kardeşim.
Hayirlisi olsun lütfen hayırlısı diye dua edelim.
Selametle kardeşim

Ağlaman üzüntüne, titremen de biraz üşüdüğüne işaret edebilir...xxzzl..

:) mümkün kalp bu hayirlisini istemek şart.
Şaşırıyor vesselam :(

Üst Alt