SENİ bilmeyen beni ben NEYLEYİM...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duasi-41.jpg

Hani hep derler ya Allah herşeyi görür duyar insanı her yönüyle yaptığı ve yapacaklarıylada bilir. Çünkü Allah gaybı bilendir. İnsanı en iyi tanıyandır çünkü yaratan O dur...
Gizli aşikar ne varsa bilir. peki acz olan,bizler Allah ı ne kadar biliyoruz?
Veysel Karani Hz. lerine bir adam gelir ve derki bana nasihat et. o da derki Allah seni biliyormu? adam derki elbette O herşeyi bilendir. Bu sana yeter der....
adam çok uzaktan geldim biraz nasihat et der. Veysel Karani hz.leri peki sen Allah ı biliyormusun der ve kalkıp gider. ..
bir toplum tarafindan bilinmek nedir ki...koskoca alemlerin Rabbi tarafindan bilinmek yuceligi varken.. Kim zerreye talip olur ki?
Ruhum vav sukunetinde... Rabbe eğilirken başım seccademde. Nâşım kalır olduğu yerde..
ruhum örtülür secde secde ! vav olur yüreğim yalnız o yüce RABBE! ,dünya mı ?O boş bir harabe...
YARABBİ.. bildirde ben beni bileyim... beni bilen ben ile kendime geleyim... benim bensizliğim ile ben seni bileyim... SENİ bilmeyen beni ben NEYLEYİM...

kgüll..,kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
YÜ’TİYLHİKMETE MEN YEŞÂ,
Dilediği kimseye hikmeti verir...

VE MEN YÜ’TEL HİKMETE FEKAD,
Ve kime Hikmet verildiyse Muhakkak...

ÛTİYE HAYREN KESİYRÂ,
Çokça hayır verilmiştir ..

VE MÂ YEZZEKKERÜ,
Tezekkür etmezler iyice düşünüp anlamazlar

İLLÂ ULÜL’ELBÂB,
Ancak Akıl sahipleri sağ duyu sahipleri (anlarlar)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ramazan günlerinde sarkıtılan merhamet ipine sarıl da,
Şu beden kuyusundaki hapisten kendini kurtar!
Yûsuf Aleyhisselâm kuyunun ağzına geldi, seni çağırıyor; çabuk ol, vakit geçirme!
Hz. Mevlânâ..

(((__meftun__)))

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Toplum tarafindan bilinmisliklerimiz, onlarin bizi nasil bilmek istiyorlarsa o halde duruslarimizi bilmektedirler...
Bunda bir sey yok ki... Nabza göre serbetin görünürlügü anormal olmaz..
Ama Allahü Teala bizi her zaman her yerde görüyor, gece ve gündüz, yalniz, yapayalniz hallerde, kalbimizi görüyor, yüregimizi biliyor, gönlümüzü taniyor, asil bilinmislik bu zaten, bunda nabza göre serbet yoktur o da sundandir, zaten cocu insanlar Allah'in kendilerini her daim gözetlediginin farkinda degillerdir...
Hal böyle olunca da, bunu ben mi yapmisin diyecegimiz ammeleri de bir gün gören olacagiz...
Hayirlisi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hani hep derler ya Allah herşeyi görür duyar insanı her yönüyle yaptığı ve yapacaklarıylada bilir. Çünkü Allah gaybı bilendir. İnsanı en iyi tanıyandır çünkü yaratan O dur...
Gizli aşikar ne varsa bilir. peki acz olanbizler Allah ı ne kadar biliyoruz?
Veysel Karani Hz. lerine bir adam gelir ve derki bana nasihat et. o da derki Allah seni biliyormu? adam derki elbette O herşeyi bilendir. Bu sana yeter der....
adam çok uzaktan geldim biraz nasihat et der. Veysel Karani hz.leri peki sen Allah ı biliyormusun der ve kalkıp gider. ..
bir toplum tarafindan bilinmek nedir ki...koskoca alemlerin Rabbi tarafindan bilinmek yuceligi varken.. Kim zerreye talip olur ki?
Ruhum vav sukunetinde... Rabbe eğilirken başım seccademde. Nâşım kalır olduğu yerde..
ruhum örtülür secde secde ! vav olur yüreğim yalnız o yüce RABBE! dünya mı ?O boş bir harabe...
YARABBİ.. bildirde ben beni bileyim... beni bilen ben ile kendime geleyim... benim bensizliğim ile ben seni bileyim... SENİ bilmeyen beni ben NEYLEYİM...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gizli aşikar ne varsa bilir. peki acz olanbizler Allah ı ne kadar biliyoruz?
ruhum örtülür secde secde ! vav olur yüreğim yalnız o yüce RABBE! dünya mı ?O boş bir harabe...

Neyleyim, seni bir bilmeyen, beni...
Eger vuslat Sen isen , Ben beni neyleyim..

Üst Alt