''Sana karşı duramayan, tevafuklar var içimde''

Yurdagül

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm Gönül sızım abla.Gönlümdekı kişi ile ilgili tevafuklar yaşıyorum bır süredir.Ümidimi arttırıyor bu tevafuklar,imtihandayım bılıyorum sabretmem gerek biliyorum,çünkü sabredersem Allah'ın izniyle O'na ulaşabılırım.Herkes O'nu istiyor çoğu kişi aşkını ıtıraf edıyor.Ben yapamıyorum mesaj dahi atamıyorum,varlığımdan bile haberı yok.Tevafuklarla,Rabbımden geldiğine inandiğim işaretlerle ümidim artıyor.Benım bir tevafuk daha yaşamama yardım eder mısın Gönül sızım abla? Bana iki kelam eder mısın? Et ki Allah söylettirdi bunları dıyerek gönlüm ferahlasın,en azından bu gece uyuyabıleyım.Allah'ın selamı ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gulgonca1.jpg

HER ŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR . . Asla kendinden şüphe etme... Ey Aşk Ehli...
Sen ne hissediyorsan O her zaman doğrudur...cunku icinin icine O Hissi naks ettiren RAHİM ve RAHMAN dir..
Dünyadaki bütün insanlar toplansa ve sana aksini söylese bile senin hissettiklerin SENIN için doğrudur..

Yurdagül

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ben size uyucam mı demiştim? Vallahi kalkip ibadet etmem gerek.Allah razi olsun abla duamdasiniz.Duanizda olmak dileğiyle...

Esedullah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Es-Selamu Aleyküm kardeş..

Bende bir gönül meselesi yaşıyorum, acısını çektim baya ama ben de bu tevafuklardan dolayı hala içimde bir ümit vardır. Vazgeçmeye çalıştım, psikiyatrlara gittim ilaç verdiler, içtim ama kalbler Allah'ın elindeki asla vazgeçemedim..

Daha önce bir kaç kez açılmaya çalıştım ama red cevabı aldım hep, fakat şöyleki karşıma onunla ilgili öyle tevafuklar çıkıyor ki..

pinkfloyd

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Psikiyatristler aşk derdi olanlara ne ilaç veriyorlar merak ettim doğrusu.

Üst Alt