Sadece nefes aldigim icin Mutluyum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tumblr_lsk8yfbuZw1r20n9no1_500_large.jpg

Birkaç gün önceki halet-i ruhiyemi yazilarimdan bir cogunuz iyi olmadigini anlamis olmalisiniz..
Haksizliga tahammulum yok Hayat Adalet etmesede Hayatin ve kaderin Sahibi hep kullarina karsi Adil-dir Hamd olsun..
Su an nerde oldugumu soylesem mutlulugumun sebebini anlardiniz!Bir is icin buradaki yaslilar huzurevine geldim..
burada herkes 70 yas uzerinde ve cokca aciz ve muhtac gorunuyorlar..
hava bugun ilk bahari hissediriyor sanki gunluk guneslik..
yaslilarin ciktigi arkada kapali park alani var ordayim iste..
bir onlara bakiyorum birde kendime..
Aman Yarrabi nekadar guzel ve gencim.. nefsim iyice kendini begeniyor..kapali parktan acik parka geciyorum.. kainat sanki kendi hal dilli ile konusuyor ruzgar yuzumu hafifce oksuyor ve ben bunca canli cenazeler icinde kendimi bir baska guzel ve cekici goruyorum!sırıtık.:,
demek ki insan bazen sadece mutlu olabilmek icin kendinden daha asagi daha dertlisini gormesi gerekli..
nefes aliyorum ohh cook guzell Allahinyarattigi en guzel seyin
hava oldugunu yanimdakilerin oksijen tupu ile burunlarindan,bogazlarindan nefes aldiklarini gordugumde anladim..
Aman Allahim! bana bahsedigin saglik..guzelik genclik icin Sana sukr ediyorum..dur soyle bir ayna bulup da guzeligime bir baksam derken yanimdaki 80 yaslarinda bir yasli bayan aklimi, gururumu okumus olacak ki bana sunlari soyledi...
bu gencligin de gecer..bir zamanlar bende cook guzeldim.. guzeligine aldanma..diye mirildaniyordu...
hakli idi buda gecer Ya Hu..Bu da gecer...
bir gun agladiklarim uzulduklerim icin uzulurum.. degmezmis ahh benim deli kafam derim...
selamet ile Hayra kalin gideyim biraz daha bunca yasli icinde guzeligimin gencligimin tadini cikarayim...sırıtık.:,

(Ipod dan yazdigim icin yazim duzgun cikmiyor)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
27063_353776330788_626475788_3541276_5964023_n.jpg

ha sahi yukaridaki resimde ne mi yaziyor cunku anca bunu bulabildim..yabanci atasozudur..

“Sizi mutlu eden şeyi yapın ve sizi gülümseten kişi ile birlikte olun, nefes aldığınız müddetçe gülün ve yaşadığınız müddetçe sevin!”

nefes aldığım için mutluyum, yaşadığım için, çiçekleri görebildiğim,kokladigim için, kalbim attığı için, sağlıklı olduğum için.. derdimden daha büyük rabbim olduğu için
sevdigim sevildigim icin..MUTLUYUM...
YA RABBİM.! Yuvalarımıza Saadet Ver, Ömrümüze Bereket Ver, Kazancımızı Helalinden Eyle...amin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
122557333.jpg

Hayatta varsa da ağlayıp gülmek, Aslında güzeldir dünyaya gelmek...
Arzulanan en kutlu dilek "İMANLA" Yaşayıp "İMANLA" Dönmek..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
179548_390288244351070_178584689_n.jpg

Ya olduğun gibi görün, Yada psikoloğa görün..
Dostum; Bana görünmede kime görünürsen görün...

Başına Gelenlerden ŞİKÂYET ETME Dostum, Hayat Bir İMTİHANDIR..
Hayatın İmtihanı KÂĞIT KALEMLE Olmaz, Kul, Kul ile Sınanır...imtihan icinde imtihan ile imtihan edildigimizin farkindamiyiz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
563074_362737630439465_193201654059731_1014477_630072208_n.jpg

Ailem bana çok karışıyor' diye sitem etme. Unutma ki kimilerinin sitem edecek bir ailesi bile yok..
burdaki unutulmus insanlar gibi..
birazdan onlarin yanina gidecegim sirf bana cocuk muamellesi yapsinlar diye...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
165882_390890254290869_1324192559_n.jpg

‎5 Yasindayken; Anne seni cok seviyorum
10 Yasindayken; Tamam Anne!
16 Yasindayken; Allahim yaa ne istiyor bu kadin yine
18 Yasindayken; Bu evden cikmak istiyorum
25 Yasindayken; Sen hakliydin Anne
30 Yasindayken; Sana geri dönmek istiyorum
50 Yasindayken; Anne öldü
70 Yasindayken; Herseyimi verirdim Annemi bir kere görmek sapa saglam saglikli görmek icin..
Insanin sadece bir Annesi vardir.. degerini bilin..

iste bu yaslilar evindeki yaslilarin cocuklari bunu daha bilmiyorlar..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sadece Mutlu ol yeter ki, yetsin sana yetmez sandıkların. Şükret ki mutluluğuna mutluluklar eklensin...
Aldığın nefesin sahibini bilerek al ki, nefesin sana hayat olsun. Gördüklerinle yetinme ki, görmediklerine kapalı olmasin yuregin..
Dünyaya yüreğini açmadan önce, aldığın her nefeste bir anlamın gizli olabileceğini hiç bilmiyordun...
Şimdi nefes alıyorsan, bil ki bir amaç uğruna almaktasın sayısız nefesleri...
Şimdi burada, bu arada, arafta bulunman seni değerli kıldığı için hamd etmelisin Rabbine...
Varlığınla bir yerlere hayat veriyorsun O’nun izniyle...Allahu ekber

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm.
Ölmeden önce ölünuz hadisi ile nefes almanın lezzetini yaşayan kardeşlerime selam olsun.
2 senedir, ölum duygusu ile yaşıyorum, yorgunluğum ve hayatın bana verdiği lezzetsizlik ile her güne iman ve sevgi aşk ile sarilmaktan başka çarem yok, herşeye rağmen huzurum zirve!..
Lakin dünyalik beni yoruyor.
Değer vermediğin bir dünya da lezzet almadığın her alanda, serseler önüne ne fayda ?
Merzarliklarin önünden geçerken, gözlerimi kalbimi alamiyorum, selam gonderir dua ederim. Hem korku hem istek..
Kısır döngüyü kırmam kolay olmadı, nişanlim, annem ve yegenim.. Bazen nişanlim hayatıma girdiği için içten içe kızdıgim da oldu. Şimdi nasıl ölmek isteyeyim ki ..
Gözlerime bakıyor sicacik :( nasıl kiyabilirim ona..
Son bir kaç ayda pes edip Allaha dua ettim.
Allahım ben hayata bağlanmak istiyorum, dünyayi sevmek istiyorum.. Dünya da ki herseyden lezzet almak istiyorum.
Duam kabul çok şükür ..

En lezzetli şey " nefes alabilmek " herşeye rağmen, üzüldügumde derin bir nefes haydi bismillah! yine yeniden çünkü halen nefes alabiliyorum, halen umudum var, yeniden başlamak ve değişmek için yarım kalan işler ve beklenilen mutlu günler için.
Şükretmeli insan, şuan da nefes alarak okuyabildigi için halen değerli ve şanslı.
Peygamber Efendimizin o hadisi, en dogrusunu Allah bilir.
O halden bu halin kıymetini bilmek için..
Ben bu hal üzere, son bir kaç aydır karşıma, hayatıma her ne çıkarsa çıksın, derin bir nefes alıyorum, bu kadar mı lezzetli olur yaşam enerjisi :) bütün sorunlar hafifliyor. Her anım güzel ve şükür dolu.
Bu güzel hali verene hamd olsun, yaşayanlara selam olsun..

İnsan hayatı boyunca hep iman üzeredir, öyle yada böyle! Geçmişe dönünce, her halimiz değerli..
Selametle !

Ahmed Serdar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
''Geçmişten çıkan teessüfler, elîm firaklar ve gelecekten gelen korkular ve endişeler, senin cüz’î lezzetini hiçe indirir.''

-Bediüzzaman Said Nursî-

Üst Alt