Sabrımızı ölçmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kuran3.jpg

insanlara ve olaylara takılma..!!Senin sevgini , Sabrını ,tepkini ,samimiyetimizi ölçmek istiyen insan ve olaylar olabiliyor...
Bazı insanlar, gerçekten sadece bizim sabrımızı ölçmek için varlar sanki Ya Hu
..sırıtık.:,

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm.
Ben kendi adıma açıklama ihtiyacı duyuyorum.
Bugün çünkü sitede bir çok şeye yorum getirdim hepsinin arkasindayim. Imanima ters düşen birsey soylemedim Vicdanım rahat. Ama üzüldüm kırılmamaya çalıştım bunu belirtmek istiyorum. Kimseyi Rabbime havale etmedim.
Bu sitede kimseyi Rabbime havale edecek yüreğim yok benim.
Kimsenin sabrini sınama gibi bi haddim yok.
Böyle birşey aklımın ucundan geçmedi. Benim aklım ermez böyle şeylere. Böyle hesap kitap işleri kimsenin aklına gelmemeli.
Selametle

Bu arada gönül sızım abla siz beni ne kadar iyi hissediyorsanız bende sizi o kadar iyi hissediyorum! Sizin benim Hakkımdaki düşüncelerinizide az çok kestirebiliyorum.
Yine siz bu sitede ki insanları nasıl hissediyorsaniz bende bazı üyeleri hissedebiliyorum. Nasıl ki öfkeyi ve sınırı hissediyorsaniz bende hissediyorum.
Ben sadece bu halden kendimi uzak tutmaya çalışıyorum.

Size ya da herhangi hisleri kuvvetli olan başka bir insanlara bağlı değilim.

"Allah şahıdim dir "ben güne başlarken ve gun icinde aklıma ilk kim gelir kime durup dururken düşünür isem o kişi ile mutlaka birseyler yaşarım.
Bu sabahta emos kardeşimi ve sizi düşünmüştüm.
Bu arada abla bana inatçı keçi muamelesi yapmasan artik :)
Her defasında okuyup Estağfurullah çekiyorum da.
Birde bir iç çekiyorum !

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Bazı insanlar, gerçekten sadece bizim sabrımızı ölçmek için varlar sanki Ya Hu ben bunu sana binaen yazmadım...:tamam:.acilangul1

Üst Alt