• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyasında zenci görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyasında zenci gören kişinin geçinebilmek için çok çalışması gerekir anlamındadır.

Evin içinde zenci görmek uzun süredir sonuçlandıramadığınız bir işi bitireceğinize yorumlanır.

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada zenci görmek

Esselamunaleyküm,ben rüyamda evimde misafirlerimiz oluyor onlara hizmet ediyordum bi bakıyorum içlerinde zenci bir kadınla çocukta var şaşırıyorum,sonra pazara gidiyoruz o kadınla çocuğuda görüyorum sonra bir bakıyorum tezgahtaki satıcıların nerdeyse hepsine yakını zenci, hepsini inceliyorum bunlar nerden gelmiş diyorum. Rüyamı yorarsanız sevinirim Allah razı olsun şimdiden :selamunaleykum; ..(Tuğba,27 yaş,bayan,bekar,işsiz,İstanbul)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyasında zenci gören kişi geçinebilmek için çok çalışması gerekir anlamındadır.
Evin içinde zenci görmek uzun süredir sonuçlandıramadığınız bir işi bitireceğinize yorumlanır.
Rüyada zenci görmek;aydinlik günlerin çok
yakinda oldugunu ve sikintilarinizin geçmek üzere bulunduğunu gösterir.

Mutluluk hem çok yakın hem çok uzak...tir Sana..
Tamamen bize bağlı....Mutluluk dışımızda değil içimizde...
mutlulugu dis dunyanda degil ic Aleminde BULDUGUNUZDA esaretten de kurtulabilirsiniz..
Negatif düşüncelerinizden uzaklaşın...
Hayirli gunler...

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sonuçlandıramadığım işi bitireceğim manasına geliyor derken olduğu gibimi bitirecem yani biraz açarmısınız acaba,gerçi rüyam bire bir çıktı gibi aynı rüyamda gördüğüm satıcıları aynen gördüm bir tek evimin içerisindeki gördüğüm zenci çocuk çıkmadı :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Sonuçlandıramadığım işi bitireceğim manasına geliyor derken olduğu gibimi bitirecem "
rüyalarin gercek mana ve hikmetini sadece Allah cc.bilir..biz bilemeyiz biz sadece bilgi, tecrube ve marifet ile tahmin etmeye calisiriz..bir de rüyaların asıl anlamının sahibinde saklı olduğuna inanıyorum...

Bazı rüyalar ilham vericidir. Bir çok sanatçı ve bilim adamının rüyalarını takip ettiğini biliyoruz.

Bazı rüyalar bilinçaltının dışa vurumudur. Gündüz gözü ile görmezden geldiğiniz şeylerle sizi yüzleştiriyor olabilir.

Bazı rüyalar uyarıcıdır. Gerçek hayatta dikkatinizden kaçan ya da açık gözünüzün görmediği bir konuda alarm verebilir.

Bazı rüyalar habercidir. Bazen bir melek bazen bir rehber bazense altıncı hissiniz ilmi ölçüsünde size bir şeyler fısıldıyor olabilir.

Ve tabii ki bir anlam taşımayan rüyalar da vardır.
Bu bakımdan; rüyalarınıza dikkat edin.
Bazen sorularınızın cevabını size verebilir veya bir sırrı size emanet edebilir. Ama unutmayın sırr-in sahibi Allah-tir!!
.

kgüll..,

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
:D Teşekkür ederim armağan ettiğiniz şarkı için,ama istemiyorum kimse küllenmiş yangını yeniden yakmaya kalkışmasın,sizden dua isteyebilirmiyim ismen dua edermisiniz tuğba kardeşinize bir türlü sonuçlandıramadığım bir işim var hayırlısıyla hayırlı olacak bir şekilde biran önde sonuçlansın diye dua edermsiniz etsenizde etmesenizde Allah razı olsun :selamunaleykum;

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
pencere+%25C4%25B1%25C5%259F%25C4%25B1%25C4%259F%25C4%25B1.jpg

Ahh guzel kardesim tabiki Size Dua ederim..
Açın gönül pencerenizi sonuna kadar, bırakın gönlünüz aydınlansın…
gönül penceresinden sadece sevdalar degil!Lutuf, Rahmet, Huzur, bereket, sevgi, insanlik da girer...
yaşamınızda ,hayat bakış acinizi değiştirin..Negatif düşüncelerinizden uzaklaşın...
Gönül pencerenizi Açın!! Yüce Allah mazlum ve şefkatli gönüllerin duasını kabul eder inşallah...

Allah istemedikçe siz isteyemezsiniz !." - Peki biz dua ettiğimiz zaman kabul olur mu?.. Yani sizde ortaya çıkan bu istek gerçekte
Allâh istemiş olduğu için sizde ortaya çıkmaktadır!.. Eğer Allâh istememiş olsaydı siz dahi o şeyi isteyemezdiniz.

Allah (C.C) söyle buyurur:
"Basina bir bela geldigi zaman bana siginan kulun daha o hic bir istekte bulunmadan diledigi yerine getirir ve
daha yalvarmadan duasini kabul ederim.
buna karsilik basina bir bela geldigi zaman bana degilde varliklardan birine siginan kulun yüzüne bütün gökyüzü kapilarini kitlerim."
buyurmustur..

acilangul1

Üst Alt