• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyanda aşık olduğun insanı görmek

• Konuyu başlatan slashnickterk
  • Başlangıç tarihi
S

slashnickterk

Kayıtsız
Misafir
selamünaleyküm sevgili müslüman kardeşlerim!
Ben 6 ay falan önce bir çocuğu gördüm ve bu çocuğa aşık oldum. Sonra çocuk gece gündüz aklımdan çıkmıyordu. İçimden bir ses çocuğa açılmamı söylüyordu. Sonra akşam rüyamda çocuğa çıkma teklif ettiğimi ve çocuğun kabul ettiğini gördüm. Bu rüyadan sonra dedim bu bi işaret olmalı ben bu çocuğa açılacağım ve çıkma teklif edeceğim. o sabah uyandıktan sonra tüm gün çocuğu aradım ama bulamadım bulsaydım gördüğüm yerde çıkma teklif edecektim. neyse o gece tekrar aynı rüyayı gördüm. Sabah kalkınca dedim tamamdır ben bugün bu çocuğu bulurum çıkma teklifini de ederim. Akşam çocuğu gördüm dedim böyle böyle benimle çıkar mısın? çocuk kabul etmedi. işte bu olay olalı 6 ay falan oldu. ben dün gece bi rüya gördüm. Rüyamda ben, annem ve dayım tarihi bir yeri ziyarete gitmişiz. sonra işte orayı gezerken ben bu çocuğu görüyorum sonra annemle dayıma bi bahane uydurarak çocuğun yanına doğru gidiyorum. çocuk sonra beni fark ediyor ve yanıma geliyor. Bana "Bana kızgın mısın?" diyor. ben de ona "neden kızgın olayım ki sonuçta senin kendi kararın " diyorum üzgün bi biçimde. Sonra çocuğa "bi fotoğrafını çekebilir miyim" diyorum ve o da kabul ediyor. Cebimden telefonumu çıkartarak onun fotoğrafını çekiyorum ve sonra çocuk gidiyor ben de mutlu bir biçimde annem ile dayımın yanına gidiyorum.
(İstanbuldan,Ecem Karagöz,yaş 14,öğrenci, bekar,bayan)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosheldiniz Hayirli Cumalar..
yaş 14 öğrenci bekar bayan degil Cocuk...vvcc..utngc..
Benim hayatım, benim seçimlerim, benim hatalarım,
benim sorunlarım, benim yalnızlığım.
Yani özetle sizi ilgilendirmez..dediginiz yaslardasiniz..
Eger Beni Sormus olsaydiniz Sevginizi o cocuga hemen benim ile
cikarmisin diyerek degil de
Onun sizi farketmesini sağlayacak olgun, hareket ve davranislar ile uzaktan bakip olgunlasmayi secmenizi bu yaslarda tavsiye ederdim...sırıtık.:,

Rüya uykuda bütün duygu ve bilinç hallerinin tamamen yok olmadığı bir sırada meydana gelir.
Nitekim rüyâ uykunun az olduğu sabaha karşı daha çok görülür. Rüyada görülmesi mümkün olan şeyler görülür.
Uyanıkken görülmeyecek olan şeyleri rüyada görmek mümkün değildir..
yani ruyaniz gercek hayattinizdaki gercekler ile bir butun olarak alinip akilica mantikli davranmak gerekli...
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim
Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sevgi siz ancak onu verdiğinizde gerçek sevgi olur...Sevdiginiz ve guvendiginiz kadar da anca sevilirsiniz..

"bi fotoğrafını çekebilir miyim" diyorum "
Siz gecmiste yasadikca bugun ve geleceginizin farkinda olmadiginiz seklinde Yorumlanir..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

elıf1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Asık oldum kısıyı gormek

Selamınaleykum merhabalar oncelıkle ben gordum bır ruyayı sızınle paylasmak ıstıyorum.

Benım bır eskı sevgılım vardı gecen sene cıkmıstık ama hala gorusuyoruz, mesajlasıyoruz hemen hemen hergun ama dostca bırbırımızın derdıtlerını dınlıyoruz vs. Ben ıkı kere evıne gıtmıstım bunun ıkı gun oncede annem ogrendı bunu telefonumu aldı onunla konusmayayım dıye. Çunku bu cocugun bazı kotu alıskanlıkları var, neyse ben ruyama geceyım ben okuldan kacıp onun evıne gıttım beraber uyuduk kalktıgımda saat bayagı gec olmustu, annesı babası ve kardesı de eve gelmıstı ben buna ısaret ettım gıtmem lazım dıye baktım elınde tesbıh aglıyor, kalktım uzerımde hıcbırsey yok elbıselerım salondaymıs gıdıp aldım babası falanda var orada baktım elbıselerımın yanında benım odamda duran 2 tane cercevelı resmım o arada. Basım dondu kardesı tutup oturttu oda geldı sonra kardesı kulagıma bırseyler fısıldayıp guldu o ısaret ettı gıyın dıye. Kalkıp gıttım onun odasına oda arkamdan geldı tabı aramızda cınsel olarak bırsey gecmedı uyurken, ama odayı toplarken tam benı opucekken kardesı gırdı ıcerı bır baktım arkasından benım kardesımde gırdı cok sasırdım sonra telefonumu actım 25 mesaj var hepsıde bu cocugun evıne gıttıgımı anneme soyleyen kuzenımın abısınden cok sasırdım ben tabı. Gıyınmısım o sırada ve ruya bıtıyor bu onu ruyamda ıkıncı gorusum ılkınıde tam bır hafta once gormustum ve o gecede hacet namazı kılıp onu dılemıstım. Hacet namazı kıldıgım gecede 2 tane gordugumu hatırlıyorum. İlk ruyada telefonla konusurken tartısıyorduk ben bagırıyodum o alttan alıyordu. İkıncısınde de yuzyuze tartısıyorduk yıne alttan alıyordu benı ama en sonunda sonra konusalım gıbı bır sey soyleyım gıdıyordu.

Rıca etsem hem hacet namazından sonrakı ruyamı hemde dun gece gordugum ruyayı yorumlarmısınız sımdıden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
kardesim yoruma baslamadan evvel Sizin ile biraz sohbet edelim mi?
Benim de Sizin gibi 25 KIZIM var..yani koruyucu anneyim..
ayrica kendi KIZIM var.. ve sizin bu gun yasadiklarinizi biz de yasadik.. dogru ve yanlislari tecrube ederek yasadik...
bir genc KIZ bir erkegin ayagina, evine gittigi an inanin degeri azalir Kendiniz hakkinda farkli, yanlis izlenimlere yol acarsiniz..
genç bir kızın erkek arkadaşının evine gitmesi farkli anlisilabilir..
O anlamzsa da Ailesi Sizin iyi bir Aile KIZI olmadiginizi dusunebilir..
Simdi beni geri kafali oldugumu dusunenler olabilir bunun eski veya yeni cagdaslik ile ilgisi yok..
bunun dogru ve yanlis olarak ayirt edelim lutfen..
Guzel kardesim.. yanlisliklara KAPI aralamak icin size bir Anne, abla gibi nasihat vermek istedim..

Hayirdir insallah..
Bir yerde kendini çıplak görmek,rezil ve rüsva olmaya,ayıplanacak hallere düşmeye işarettir.
Sevdiginiz insanin,bu gunlerde bir celiski, stress,kararsizlik ve Size karsi bazi konularda acik ve durust olmadigina yorumlanir..
Kardesim daha cok gencsiniz omrunuzun daha Baharindasiniz..
Dün yaptıklarınız bugünü, bugün yaptıklarınız da yarını şekillendirir..
Yarin pisman olacaginiz seyleri YAPMAYIN..
Bugün ne yaparsak iyisiyle kötüsüyle, yarın karşımıza o çıkacak.
Bu açıdan bakınca anı yaşamak, onu iyi değerlendirmek çok önemli...
Hayirli geceler...

elıf1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederım Allah razı olsun yaptıklarımdan pısmanım zaten bırde hacet namazından sonra gordugum ruyaları yorumlar mısınız sımdıden tesekkurler ıyı geceler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bir sey degil cumlemizden kardesim..
Rüyada telefonla konuştuğunu görmek uzaktan beklediği bir haberi alacağına delalet eder.
Rüyada Telefon açmak ve almak yasadiginiz bazi sorunlarda Siz kendinize yardimci olmazsaniz hic kimse size yardim edemez.
rüyada tartışmak ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...
gerçek yaşamınızda o kisi ile aranızda bazı çatışmalar olduğunu ve bunların genelliklere olaylara bakış açınızdaki
farktan kaynaklandığını simgelemektedir...
Sabri ve anlayisi hosgoruyu ogrenmeseniz bu olaylar Sagliginizi da etkiliyecegine delalettir..
Hayirli Geceler..

elıf1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tessekkurler hayırlı geceler

yiğitcan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyanda aşık olduğun kişiyi görmek

Selamünaleyküm, ben feministtim liseye bu sene başladım ve hayatımda ilk kez aşık oldum. Adı yiğitcan, okulun playboyu çok yakın arkadaşız bazen bana öyle davranıyo ki bana karşı boş değilmiş gibi ama biriyle çıkmaya başladı, onu sevmediğini biliyorum bu yüzdende ne olursa olsun onun beni sevdiğine kendimi kaptırmadım. Yiğiti sürekli rüyamda görüyorum mekanlar farklı kişiler farklı ama yiğitle ben hep varız. Rüyamda dün gece yine gördüm, okul koridorunda merdivenlerde oturmuşuz yiğit, ben birde sınıf arkadaşım mısra. Ben kalktım, kalkınca yiğit elimden tuttu keşke hep yanımda olsan dedi. Ben oturdum bu sefer o kalktı, giderken bana döndü kısık seste ellerimi hiç bırakmasan keşke dedi, bende duydum ama duymamazlıktan geldim, ne dedin dedim o da yok bişi dedi hızlıca yürüdü ve gitti. Sınıf arkadaşım mısra da bana döndü, bu çocuk sana aşık diye bağırdı ve ben uyandım. Bu rüyanın bana bir işaret olduğuna inanıyorum çünkü diğer rüyalarımda da yiğitin arkadaşı vardı, o da sana karşı boş değil demişti. Kafam çok karıştı bu yüzden allah rızası için yorumlayın bu rüyayı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli Cumalar..feminist arkadasim ben de Muhacir..
Arkadasim siz ona karsi samimi ,durust ve kanka olun simdilik sonra neler olabilir Allah bilir..Kalpler ALLahın elindedir..
ruyaniz bilincaltida olabilir..
Onun sizi ve sevginizi farketmesini sağlayacak olgun hareket ve davranislar ile ona karsi sadece durust olun..

Rüya uykuda bütün duygu ve bilinç hallerinin tamamen yok olmadığı bir sırada meydana gelir.
Nitekim rüyâ uykunun az olduğu sabaha karşı daha çok görülür. Rüyada görülmesi mümkün olan şeyler görülür.
Uyanıkken görülmeyecek olan şeyleri rüyada görmek mümkün değildir..
yani ruyaniz gercek hayattinizdaki gercekler ile bir butun olarak alinip akilica mantikli davranmak gerekli...
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim
Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sevgi siz ancak onu verdiğinizde gerçek sevgi olur...Sevdiginiz ve guvendiginiz kadar da anca sevilirsiniz..

Yaşınız henüz çok çok küçük ve sizin yaşınızdaki gençlerin bunları düşünmesinden ziyade eğitimlerini, geleceklerini düşünüp,
hedeflerine ulaşmak, hayallerine kavuşmak için neler yapması gerektiğine kafa yormasında dafa fazla yarar olduğuna inanıyorum.

Genç kız ve erkekler ilgi duydukları, hoşlandıkları kişileri rüyalarında sık sık görürler ve bu yaygın bir rüyadır bir mesaj vermez..
dedigim gibi herseyi zamana ve olaylarin gelisim sekline birakin..
Hayirli geceler..

06bahar06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada aşık olduğun kişiyi görmek

SELAMÜNALEYKÜM rüyamda aşık olduğum adamı benden bir yaş büyük bir kıza çiçek verip çıkma(evlenme sevgili olma vs vs)teklifi ederken ve kızın yanında arkadaşı da vardı gördüm ve çok üzüldüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Başkasıyla Görmek;
sevdiğiniz kişiye karşi Sizi birakir mi, aldatir mi güven sorunu, Endişeleriniz ,olmasina yorumlanir..
Gerçek sevginin olduğu yerde Şek, Şüphe yoktur !!varsa demek ki ya Sizde ya da sevginizde bir sorun ve eksiklik vardir..

Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Görmek;
Rüyada âşık olduğun kişiyi görmek, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek yeniliklere, atacağı adımlara,
alacağı radikal kararlara ve yapacağı kişisel seçimlere tabir edilir.
Özellikle de rüya sahibinin yalnızca kendisini ve kendi hayatını ilgilendiren konular üzerinde yoğunlaşacağına, kendisini bir süre
dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına ve yalnızca seçimleri üzerinde meşgul olacağına tabir edilir.selametle..

nerming

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aşık olduğu adamı görmek

Benim aşık olduğum bir adam vardı o bana bişey hissediyor mu bilmiyordum. 1 yıllık evliydi ve rüyayı gördüğümde çocuğu yoktu. Rüyamda bağ bahçe içinde bir evin önünde masada bilgisayar başında çalıştığını gördüm ama çok sıkıntılı ve üzgündü. 1 ya da iki çocuğu var onlara bakmak zorunda olduğunu görüyorum. Sanki eşi ölmüş ya da onu terketmiş çocukların bakımı ona kalmış gibiydi. Sonra dereye doğru üzgün bir şekilde yürüyor. Yanımda annem var yanına gitsene diyor bana. Bende onunla birlikte yürüyorum.

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek

Selamun aleykum gönül sızım
3 yıldan beri birine aşığım. Ama ona karşı duygularımı açmaya cesaret edemedim. Sevgilisi olduğunu öğrendiğimden beri ondan temelli vazgeçmeye çalıştım. Ve artık ümidimi tamamiyle kestim. Önüme bakmaya karar verdim.Bu kararı aldığım gece onu rüyamda gördüm. Rüyamda dışarıdaydım, birden karşımda o belirdi. Yanında bir kız vardı. Kız onu Benim üstüme attı. Kollarından tuttum, suratına baktım oda benim suratıma bakıyordu. Ben büyük bir özlem ve aşkla bakıyordum onun suratına. Sonra onu bıraktım ve bir köşeye geçtim. O da gitmeye başladı. Bende arkadan bakakaldım.Allah rızası için rüyamı yorumlarmısınız gönül sızım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN
rüyada aşık olduğun kişiyi görmek,;
sizin kendinizle barışık olacağınız, olaylara iyi tarafından bakıp, huzur ve mutluluk bulacağınız bir döneme girdiğinizi temsil eder.bazende o aşık olduğun kişiyi Hâl-Ene bırakmaya hazır olmadığınıza yorumlanabilir..

Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir...
Bir ışık alsam gözünden!Tamam deyip bulabilsem çözümü...

Yardan geçtik, Ah etmedi gönül bizde ...Aşk, dediğin dünyalık sevgi ise,yar etmedi Allah bize...
Ebedi Sevgili huzurunda bismilahirrahmanirrahim diyoruz. Arşın ve arzın önünde nefsimiz ile eğiliyoruz.
Ya Hayy cc.

RebootLink

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Aşık Olduğun Kızı Dudağından Öpmek

Selamün Aleyküm forum dostları, ben 2 gün önce aşık olduğum (ama tabi o bilmiyor benim ona aşık olduğumu) kızı rüyamda gördüm ve onu dudaktan öptüm.
Yer ve mekan okuldu. Sizce bu rüyanın yorumu tabiri ne olabilir?

Alien

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek

Selamun aleyküm. Ben rüyamda aşık olduğum kişiyi gördüm. Normalde benimle hiç yakın değildir ama rüyamda baya bana samimi davranıyordu. Okuldaydık ben arkadaşımla konuşuyordum benim yanıma gelip konuştu sonra yerine geçti ben sırama oturdum normalde arkamda yakın bi arkadaşım var o oturuyo sanıyordum sonra arkadaşımın adını seslendim hoşlandığım kişi vardı. Bende işte Hilal nerde diye sordum o da sinirlendi rahatsız olduysan gidebilirim diye tersledi bende hayır rahatsız olmadım sadece Hilal oturacak diye biliyordum özür dilerim dedim o da Hilali çağırdı sonra beni oturma odası gibi bir yer vardı onunla ben oraya geçtik dediki seni kıskanıyorum nasıl anlamıyorsun başka erkeklerle çok yakınsın diye bağırdı bana bende bu seni niye ilgilendiriyor ben sana karışıyor muyum sevgililerin oldu hiçbir şey demedim ve benim yüzüme bakmayan sendin diye bağırdım ona o da seni sevdiğim için olmasın diye bağırdı bende dona kaldım ağlamaya başladım sonra elini tuttum o da niye bu zamana kadar hiç bir şey anlamadın dedi. Bende bu rüyanın baya etkisinde kaldım. Şimdiden teşekkürler

Üst Alt