• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda sevdiğimle bir araya gelmek

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacığım rüyamda sevdiğimle bir araya geldiğimi ona sarıldığımı beraber oldugumu gördüm, rüyamda birlikte oluyorduk ve herşey çok güzeldi çok mutluydum ona bakmaya doyamıyorumdum (aslında fazla açık yazamıyorum rüyamı siz anlayın) utngc.. sonra rüyamda bi sesler duyuyorum artık bitti siz berabersiniz gibileinden sesler duydum tam hatırlıyamıyorum gghhn.. bu ruyayı 2 gun once gordum ama hiç fırsatım olmadı siteye girip sizinle paylaşmaya ve son kez de şunu söylemek istiyorum uyumadan önce hacet namazı mı kıldım yalvara yakara Rabbıme dua ettim yorumlarınızı beklıyorum Allaha emanet olunduaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
siyahbeyaz.jpg

Aleykum selam kardesim.. Hosgeldiniz Hayirdir insallah.. ne demek istediginizi anladim..
gercekten guzel bir ruya...Ona bir enerji katmak, sevginizin yogunlasacagini..Rüyanız uzun vadede sevgilinizle mutlu bir yaşam süreceğinizin,
verdiğiniz emeklerin,cektiklerinizin ve SABRINIZIN karşılığını alacağınızın ipuçlarını da vermektedir...
Hayirli Geceler...

"Birini seviyorsanız, onu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir.."
Mevlana

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun ablacığım inşAllah inşAllah :) teşekkür ederim yorumladığınız için

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacım yazmayı unutmuşum rüyamda tarih yeni yıl ocağın 1 i mi neydi bende diyorum ki rüyamda bu yılım sensiz geçmiycek öyle bişeylerdi :)
son kez de çok bölük bölük yazdım ama rüyamda o mutluluğu da yaşadım uyandığımda üzgündüm ama çünkü rüya gerçek gibiydi gerçek olmadığı için üzüldüm anlıycağınız

Üst Alt