• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyamda sevdigim adam, kardesimi aramis ve seviyormus

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhaba sevgili kardesim,
Bir saattir yorumlarinizi okuyorum gordugum ruyanin ustune ve cok etkilendim. Su anda cok uzgunum.
Arkadasa tanistigim ama kisa surede cok iyi anlastigim ve resmen asik oldugum bir adam var. Tutuldum kaldim sanki ona. Kendisi ermeni yani gayri musliman, bu sebepden ve de arkadasligimizi yitirmek istemedigim icin acilamiyorum. Gelelim ruyama.
Ruyamda en kucuk kardesimi ( kendisi kapali) ben ise degilim, onu aramis telefonda, ben bunu sonradan ogreniyorum. Cok kotu bir sekilde bagirip cagiriyorum kardesime, agliyorumda. Nasil olur bunu bana niye yaptin gibisine cumleler kuruyorum. Ne diyor peki diyorum, biraz alayci tavirla, benim kalbime merhem olmak istiyormus, bana yardim etmek istiyormus, ilgisi varmis beyfendinin diyor. Aglayarak uyandim. Onda sunu hissettim belki o da bana acilacak ama musliman olmadigi icin olmaz diye yorumluyor. Belki de musliman olmaya eyimli ama bir isaret yardim bekliyor. Ama iste bunlarin hicbirinden emin degilim. Tek emin oldum sey onunla cok iyi anlasmam ve bugune kadar kimseyle boyle olmamam ve imkansiz ask gibi biseye dusmus olmam. Allah rizasi icin yol gosterirmisiniz.
Not: ayri ulkelerde yasiyoruz ve sadece yuz yuze olunca bana sicak davraniyor. Telefonda ilgisiz ve soguk. Kafami surekli karistiriyor.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşallah.
Küçük kardeşinizin desteğini almanız gerekiyor ya da ileride kardeşiniz size rehberlik yapacak gibi. Rüyada ağlamak güzeldir. Rüyanız çok net değil, içinde bulunduğunuz hassas düşünceler rüyanıza yansımış.

Size tavsiyemiz, İslamiyeti çok araştırmanız. Hz. Muhammed'in hayatını çok kapsamlı okumalısınız. Hanifi meshebinin prensiplerini araştırmalısınız. Ermenilerin sosyolojik ve karekteristik yapılarını araştırmakta incelemekte fayda var.

Aile büyüklerinizle iştişareli hareket etmeniz çok önemli. Bu konu basit bir olay değil. Aşık olmasanız, unutun gitsin derdik. Ancak belliki hissiyatınız iradenizin önünde gidiyor. Bu konuda şöyle dua edebilirsiniz "Allah'ım ben bir gayri Müslüm kuluna meylettim. Eğer bu sevgi hayırlı ise sonucunda hayırlı bir durum olacaksa muhabbetimi artır. Şayet bu sevgi ve gönül yolculuğu şeytani ise sonu hayırlı değilse ve senin razı olmayacağın bir durum ise bu sevgiyi muhabbeti gönlümden sök at, beni bu badireden kurtar."
Dua çok önemli.
Özel bir durumdasınız. Kalbinize hakim olun ve gayri Müslim bir erkekle izdivaç İslami prensiplerde mümkün değil.Ancak ve ancak kesin Müslümanlığa geçiş yaptığına sizi ikna etmeli. Bu konuda açık net olmalısınız. Evlenme durumu varsa şartınız net ortada olmalı. Ve bu konuda müslüman olmadan izdivacın mümkün olmayacağını konuşabilmelisiniz.

Üst Alt